|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
15.4.2010 13:02:58   
Žaži
Pozabila še napisat, da mi je P rekel da aj bi otroci ki so na AM pili vodo ali čaje zraven, dojeni pa sicer naj nebi do 6m, čeprav on sedaj v časi ko je vedno topleje in predvsem poleti priporoča tudi dojenim otrokom.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
15.4.2010 13:10:41   
alex17
dan!
mi smo bli vsi trije z očijem eno rundo že zuni ko je tak sonček, jaz sem mal tekla, oči pa vozičku user posted image greva sama z malim še enkrat kmalu ven, je za izkoristit.

nam je pa patronažna rekla da naj nič ne vlečem kožice dol, tako da jo še nisem, samo rob kožice očistim pri kopanju. a bi morala vlečt al kaj user posted image user posted image

se še beremo

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
15.4.2010 13:30:35   
sisi77
Ojla!
Tudi mi kobacamo

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8173

in prosimo za podporo. user posted image

p.s.

Z moje strani ste vse podprte. user posted image
Vam kasneje kaj napišem moram iti kuhat (mislim da bo danes kitajska na sporedu)!user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
15.4.2010 13:49:34   
Žaži
Jaz sem vam vsem dala podporo, sedaj sem pa svojo ustvarila pa ne znam več najti kje je, da bi vam dala linkuser posted image . Pa sem sigurno oddala, ker je štorklja prinesla in jo dala zravenuser posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
15.4.2010 15:06:21   
somic
sisi, link ki si ga prilimala ni pravi, je od tincyke

žaži, si si zapomnila številko pleničke??

jaz sem tudi že vse podprla danes user posted image user posted image user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
15.4.2010 15:35:54   
sisi77
Ja pa res.

No to je pravi link pa še enkrat hvala!

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8312

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
15.4.2010 15:53:37   
sisi77
Sem pa res pravi trot!!user posted image

To je zdaj pravi link. upam da!!

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8941

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
15.4.2010 17:02:30   
grahek85
Hoj!

Zunaj je FANTASTIČNO! user posted image

Drugače sva pa z mišekom danes v BC kupila posebno izdajo revije Mama - Paparica. Res vam jo toplo priporočam, ker je notri vse o uvajanju goste hrane, tudi recepti. Pa zelo pregledno in urejeno. Nekaj je tudi o dojenju in iztiskanju mleka, pa sem ujela tabelico o shranjevanju maminega mleka (ko smo se enkrat menile). Podatki so glede na temperaturo:

25°C: 4-6h
19-22°C: do 10 ur
15°C: do 24 ur
hladilnik (0-4°C): vsaj 2 dni
zamrzovalnik: 3-4 mesece
globoko zamrzovanje (-18°C): 6 mesecev in več

Pa še povzetek, kdaj je otrok pripravljen na GH:
  • tudi če materi zmanjkuje mleka pri 4 ali 5 mes, to še nič ne pomeni - merilo je otrok sam
  • mora nadzorovati svojo glavico - jo drži mirno in stabilno
  • izgubi prirojeni refleks da izpljuva vse, kar ni tekoče
  • mora dobro sedeti ob opori (ni nujno samostojno)
  • simuliranje žvečenja - usta in jezik se razvijata hkrati s prebavnim traktom
  • vsaj 4 mesece, bolje 5 ali 6, mora pridobiti dovolj teže - vsaj cca 6 kg oz. podvojena porodna teža
  • ima povečan apetit - tudi 8 ali 10 obrokov več ne zadostuje, je lačen
  • radovednost - z zanimanjem opazuje druge pri jedi in spremlja vsak grižljaj

Sva pa kupila tudi aspirator za na sesalec in je super! Ne morem verjet, kaj vse sva potegnila ven user posted image Pa na usta ni šlo nič. Tako da je fantastična zadeva! Ste mele prav user posted image user posted image user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
15.4.2010 17:49:42   
poopek
živjo punce kako ste danes?
čudovit dan je, smo se šetkale, zdej pa je šel še očka se pokazat z našo lepotico user posted image  
sem delala musako in sem se zdej tak napokala... user posted image dokler je še epp hit da se javim, pol pa grem špansko gledat :)) a je začela že. user posted image grem, se beremo kasneje.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
15.4.2010 18:12:38   
alex17
res je prekrasen dan, smo bli kar 3x zunaj z malim, pa je vsakič spal v vozičku kot angelček. sem pa porajtala da mu košara še kar odgovarja, sicer ponavadi protestira ko ga dajem notri, potem pa skoraj zmeraj kmalu zaspi in je noter lepo zaščiten pred vetrom in mu utesnjen občutek kar paše očitno. tako da bom še kar malo vztrajala s košaro, saj to itak priporočajo čim dlje vodoravno...

grahek, hvala za info o reviji Mama, bomo nabavili! user posted image

kaj pa naš piknik, vse pozabile?? user posted image   bom pa jaz začela s predlogom-sredina maja, med tednom okoli 12. ure, da lahko vse pridemo in da ni prepozno za domov? seveda je to samo predlog, zdaj ste pa še druge na potezi...

jaz sem tudi ustvarila objavo na malih korakih pa si nisem shranila, lahko kaj naredim zdaj? user posted image

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
15.4.2010 18:15:24   
alex17
a je tole

prosim za podporo, hvala! user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
15.4.2010 18:18:06   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: alex17

a je tole

ne, to ni naš mišek ampak Anej od Sisi77, sorry user posted image    našega sem najdla samo ne znam mu najti linka, lahko kera pomaga?

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
15.4.2010 18:36:36   
alex17

a je tole

ne, to ni naš mišek ampak Anej od Sisi77, sorry user posted image    našega sem najdla samo ne znam mu najti linka, lahko kera pomaga?

evo, to pa je naš Ian! hvala vsem za podporo! user posted image

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8874

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
15.4.2010 19:40:42   
ALEXI M.
tudi jaz ne vem kako prilepiti link sem... številka pleničke-nimam pojma

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
15.4.2010 20:17:18   
egleria
punce nekaj bi vprašala..
kaj ima katera dudo termometer? sem mislila kupit pa ne vem kok je ta zadeva v resnici zanesljiva in uporabna.. se priporočam za kakršnekoli informacije če katera kaj ve o tem..

(odgovor članu ALEXI M.)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
15.4.2010 20:47:07   
naja6
tudi jaz ne vem kako prilepiti link sem... številka pleničke-nimam pojma

saj lahko vpišeš ime in priimek pa ti ga najde

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
15.4.2010 21:24:01   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Živjo gospe inm gospodične user posted image

Vam limam link do ene fantastične zloženke "Moj otrok ima vročino". Jaz sem jo pri P sicer dobila v originalu to pot, prej sem jo pa že prelistala takole na netu. Je pa pdf.

http://www.zzzs.si/zzzs/info/egradiva.nsf/o/527C766781502CC6C1257280003C14BC

IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka
Drugače pa se mi bo počasi zmešalo če se ne bo to vreme malo porihtalo. Se mi zdi da postajam prav depresivna.

Jaz tudi user posted image Včeraj sva z malim potem šibala ven, ko se je za 5 min celo sonček silil, ampak naju je potem dež začel loviti. Nekak nisem hotla it domov, ko sva pa ves čas tukaj notri v tem mini stanovanju in sem potem kar do City Parka potekla, da je bla vsaj malo sprememba. No, potem je blo fino, sem srečala sošolko iz faksa user posted image Ja drugače je pa danes tudi moj začel delati od 7h do 19h (ne bo šlo drugače, se mudi s tem k....... stadionom), tako da je res poden vse skupaj user posted image user posted image user posted image

ellie, upam da je do zdaj že kaj bolje. Drugače je pa meni pomagalo, da sem med dojenjem masirala tisti del, da je šlo bolj ven in je bilo potem ok.

To zloženko je pa moj user posted image delal v prejšnji službi. user posted image user posted image user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
15.4.2010 22:05:50   
ugi
Jaz sem bila pa danes prvič po porodu na telovadbi (v stari porodnišnici) in je res dobr, ker se ti fizioterapevtke ful posvetijo in ti pokažejo katere vaje delat, glede na tvoje trebušne mišice. user posted image user posted image user posted image Sem pa kar hin zdaj. user posted image

Otroka spita, jaz pa tudi samo še pod tuš in v vodoravno. user posted image

Se jutri še kaj javim.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
16.4.2010 7:24:41   
Žaži
Če je katera iz CE ali okolice se ji to ful splača iti iskati. Jaz bi šla zase, pa se mi ne splača zarado oddaljenosti.

http://www.bolha.com/oglas383998642/pampers-plenice-active-baby-3

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
16.4.2010 7:52:55   
Žaži
Še jaz prosim podporo:

Grrr, linka ne znam sem spravit, vedno mi kar enega drugega otroka ven vrže. Lahko kera pomaga? Njena plenica je 8950-Živa Č.

< Sporočilo je popravil Žaži -- 16.4.2010 7:56:54 >

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
16.4.2010 7:58:23   
Enkica
Juhej, sonček je, sonček je,.... jaz vam povem punce, da me prav razganja, ko takole sije sonček. ni lepšega kot se zbuditi v svetli spalnici user posted image user posted image

Je pa naša lubica bogica, nosek ima čisto poln in kašlja. Ampak je včeraj rekla P, da ima pljučka čista in da se verjetn ne bo razvilo v kaj hujšega. Držimo pesti.
Vseeno bova kasneje šli malo na sprehod, ker se mi zdi, da ji bo sonček bolj koristil kot pa biti med 4 stenami.

Imejte se fajn in uživajte!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
16.4.2010 8:06:04   
Isabelle
Učeri sem bla pa aktivna ceu dan in je pašalo. user posted image Od 12-15 sva ble zuni s še eno kolegico, pol domov, previt in nahranit, jo je tata prevzel, js sem šla na aerobiko, ko sem prišla nazaj smo pa vsi trije šli ven s še enimi kolegi za 2 urci.Ko je mala zaspala ob 21 sem samo padla v postljo.
Ob 6.30 je jedla, zaspala nazaj, js sem si pa šla kavico skuhat ker mam 9 ur spanca več kot dovolj.
Danes pa imam končno frizerko.user posted image

Sonček je, danes bomo spet dosti zuni.Sam js se moram zdej spravit pomit posodo in malo spucat kuhnjo ker je ostalo od učerajšne večerje, ker se mi res ni dalo.Jooj, sovražim ko mi ostane posoda za naslednji dan, sam učeri sem bla res mrtva.

Učeir sem ji dala za pit vodo in je spila v šusu 60ml.Zdej ji bom kr več vode dajala da se navadi, ker se mi zdi da je najboljše, pa še najbolj odžeja.

Enkica, js tudi mislim da če je samo malo prehlajena je boljše da je malo na zraku kot pa skoz notr.

Danes zjutri sem dobila mojo celo odkrito.Vse je zbrcala dol.A vaši se tudi že odkrivajo?

< Sporočilo je popravil Isabelle -- 16.4.2010 8:08:23 >

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
16.4.2010 8:36:23   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Še jaz prosim podporo:

Grrr, ne vem kje najti prai link za ga sem spravit, vedno mi kar enega drugega otroka ven vrže. Lahko kera pomaga? Njena plenica je 8950-Živa Č.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
16.4.2010 8:52:10   
grahek85
Živjo!

Za piknik sem jaz ok za sredi maja in za ob 12h, sam bi pa mogoče predlagala vikend. Se im zdi da bi mogoče tako več mamic in pikcev lahko prišlo. Se pa lahko tudi motim user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: egleria
punce nekaj bi vprašala..
kaj ima katera dudo termometer? sem mislila kupit pa ne vem kok je ta zadeva v resnici zanesljiva in uporabna.. se priporočam za kakršnekoli informacije če katera kaj ve o tem..

Nimam, so nam na MŠ rekli da škoda denarja, da ful ni ziher. Pa sestra pri P je pred mano isto razlagala eni drugi mamici. Da naj raje kupi za v uho.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
16.4.2010 9:06:56   
somic

Še jaz prosim podporo:

Grrr, ne vem kje najti prai link za ga sem spravit, vedno mi kar enega drugega otroka ven vrže. Lahko kera pomaga? Njena plenica je 8950-Živa Č.

sem vaju podprla, tvoj link pa je

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8950

posreduj ga naprej

user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?