2violina
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT Včeraj sem imela sadje na sporedu .... gre, ni panike. Malo se moram edino potruditi pri tekočini, ker pošteno štrajkam. Ne vem kako, ampak nekako sploh nisem žejna. Pol me pa prebava matra. Pa ugotavljam, da mi je tale neznosna vročina zbila apetit, kar mi seveda pride prav, ker je manj matrarije. Tudi sama uživam v sadju. Predvsem v lubenicah, meloniah in marelicah. Piti pa moraš. Na tej temi se je marsikatera naučila piti ogromno vode. Najlažje in preverjeno na tem forumu je, da si v 1/2 l plastenko, ki jo imaš pri sebi naliješ vodo in počasi piješ. Včeraj sem se vagala, pa ni spremembe. Nič zato, tokrat me to ne bo vrglo s tira. Pomembno je, da sem že po par dnevih nehala bit napihnjena. To mi tudi daje motivacijo. Saj bo šlo dol počasi in z gotovostjo. Tudi to, da nisi več napihnjena je veliko. Le vztrajaj. Da bi hodila pa laufat, to mi pa res ne znese. Tako da, na žalost, dodatne rekreacije ne vključujem. Še plavanje ne pride v poštev. Vsaka, ki se je pričela rekreirat s tekom, ti bo povedala, da ne veš kaj zamujaš. Tek postane del tvojega življenja (mojega je že). Mene pa zanima, kaj če se pregrešim, v smislu da pojem nekaj, kar tisti dan ne bi smela al pa če en dan jem kar vse po vrsti. Moji punci imata naslednji teden RD in mimo torte zagotovo ne bo šlo. A pol naslednji dan nadaljujem po ustaljenem urniku, al začnem z beljakovinskim? Ne normalno nadaljuješ po dnevu, ki sledi. Saj grehi so dovoljeni ali drugače tudi me smo jih imele in kljub temu shujšale. Le pazit je potrebno, da je teh grehov malo in niso prepogosti.