jer.za.
|
Jutro! Evo, ura jutranjega teka je že za mano, sedaj pa kavica in internet . Pigi, ma nimam besed glede kolesa...sploh ne razumem kako lahko nekdo mirno pride in se odpelje. Ampak žal bo tega vedno več, in bo potrebno pazit še na vsako ne vem kakšno banalno stvar, da jo ne bi ukradli. Pa če imam v spominu imaš to kolo precej novo a ne?? Sicer te pa na FB nikoli ne vidim, da si prijavljena...daj me kaj klikni, ko me vidiš prijavljeno. Deja777, jaz ti najprej iskreno čestitam za diplomo . To mene še čaka, in najbrž bom takrat tudi pridelala nazaj nekaj kg, tako da te čisto zastopim kako to gre. Je pa super da imaš spet pogum in voljo, da boš ponovno začela. Želim ti, da boš tokrat dosegla svoj cilj. Bibyzan, si mogoče pomislila da preveč sportaš, in se delajo mišice in zato teža ne gre dol? Pa pri gibanju bodi pozorna, da je pulz v mejah, ko se topi maščoba(to je tam max. 120-140 utripov na minuto), kar je več pa se delajo mišice. Jaz ti nekako svetujem, da se gibaš 3-4x tedensko,pa če ne boš šla na ločevalno imej 5 obrokov dnevno, s tem da bi imela jaz na tvojem mestu zadnjega zvečer okoli sedmih, pa še to sadno-zelnjavnega. Tudi tebi želim veliko uspehov. Kar pa se tiče izgube 8 kg do 16.8....mislim da bo preveč, raje si zadaj cilj 4 kg, da ne boš na koncu razočarana, pa tudi 8 kg minusa v enem mesecu je preveč za telo in zdravje. Tako je moje mnennje in nasvet. Jaz sem še vedno "pridna". Gibanja je precej, no v teh resnično vročih dneh malo manj. Gledam pa, da če ne migam aktivno potem v domačem bazenu med namakanjem delam vaje za trebuh+hrbet+noge. Itak smo pa kuhanje(kosilo pri tašči) do nadaljnega ukinili...jaz zajtrkujem normalno(če sem doma kruh + namaz, ali hrenovke, jajca, salamo,...; v službi sem na sadju dopoldan), vmes pade jabolko, za kosilo imava zadnje dni z možem solate na 1001 način, ali pa le kakšno lahko juhico, za večerjo pa ponavadi kumara+jogurt. Seveda pa pade vsak dan sladoled, brez tega v teh vročih dneh ne gre. Teža mi ostaja pod 60 kg . Drugače pa že odštevam dneve do odhoda na morje...v najslabšem primeru še 20 dni . Sicer sem mislila jutri na morje z malima, ker sem frej do ponedeljka, pa nimam nobenega ki bi šel z mano , sama pa ne grem. No, bomo pa doma v bazenu uživali, jutri si bom pa en shopping v Ljubljani privoščila. Punce, pridne bodite, pa se še kaj tipkamo.
|