Pigy
|
Tale dež prav mori. V soboto sem imela generalko po dolgih mesecih. Včeraj, pa sv bila cel dan pri enem jezeru, kjer smo lovili ribez mojo sedaj že bivšo sodelavko in njeno družino, imeli smo se full dobr, samo dež je bil cel dan. Upam da bo popoldne vsaj malo lepo, da grem s koleseom mal po lj, sedaj mam itak čas. No pred 3 tedni je začela delat v tem podjetju moja bivša sodelavka (jaz sem ji zrihtala da je prišla k nam ). No rinila sem jo naprej, če smo kam šli skupaj cel kolektiv, smo jo s sabo vabili, vendar je šla samo na en žur, in še to je bila le 15 minut, pač se ni počutila dobr. Tuki si promet pišemo kok kdo proda, pa še delili smo znjo v začetku da ja dobi voljo in da jo v pisarni še lepš sprejmejo. No in vse lepo in prav, punca je stara 36 let je postala ljubosumna, zakaj se jaz full štekam z vsemi in zakaj hodim okoli. Ampak brigalo me je, učila sem jo na blagajni in vse, en dan pa iz druge poslovalnice prinese kolegica 4 sladolede, ja itak da nam ko nas pozna, (ona ga ni dobila) in naslednji dan je odšla v pisarno da ji nismo dali sladoleda , pa jo ena moja kolegica ni hotla povabit na rojstni dan,- ja kako naj jo povabi, če se ne poznata, vidle sta se enkrat za 15 minut. Na btc-jadi sva šle skup pomagat v drugo poslovalnico, in tam sploh ni hotla bit z nami, ampak je bla sama na drugi strani trgovine, pa je rekla da jo vsi ignorirajo, da jo vsi grdo gledamo, še najbolj pa jaz . No je prišla poslovodkinja celi sestanki so bli uglavnem, vsi v pisarni največ zakaj ji nismo sladoleda dali..... in sem rekla poslovodkinji pač kako je in mi je rekla zgini, in sem brez prepira pobrala stvari, vrnila ključe od trgovine in novo podpisano pogodbo. Naslednji dan so me klicali, in sem prišla, uglavnem so me zaprli v pisarno in tri dame iz pisarne so mi dali bel papir in prisilile da sama napišem odpoved, kr nisem pomagala svoji kao prijateljici ko ji niso dali sladoleda. Pač ker se ne želim prepirat, sem samo uprašala če lahko doma napišem, so reklida ne, ampak takoj, sem podpisala in odšla. Moja kao kolegica- je pa od hudega isti dan dala odpoved. Sicer so se vsi v kolektivu potegnili zame, samo bolje pustit stvari pri miru. Evo zaradi neumnosti sem izgubila službo, v kateri sem res uživala, kljub temu da sem skoraj spala tam. Sedaj pa počasi šibam na novi razgovor, držite pesti zame. Pozdravček