Pigy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Dobro jutro, upam, da lep dan, ker grem na vozičkanje. Sedaj pa čakam, da hreča odkoraka v šolo, sinek v ležalnik, sama pa na kolo za zdravo telo.... Hvala vam za vse odgovore, ampak mojih vprašanj še ni dovolj, torej dajte ve meni povedat ali je vam teža tudi tako nihala, en dan dol, drugi dan za pol kg gor....mislim noro no. Jaz res počasi obupavam, zato ker se mi zdi, da mi fffuuulll počasi gre dol. pa vedno po OH dnevu imam naslednji dan za dobrega pol kg več teže....v ponedeljek imam 29 dan diete, sem mislila, da bom do takrat kakšnih 5 kg dol dala, pa dvomim no...sem pa gledala vaše razpredelnice, pa ste vse ful šle dol. Joj, pa ta dieta.... Danes imam sadni dan, ampak bo šlo, sedaj pa na kolo...čao bao. Zjutri se stehtaj in potem zvečer, tehtnica ti bo pokazala do 2 kg več, zato se tehta enkrat na teden. In od dneva do dneva je tko, da lahko pokaže več ali manj. Meni je v ponedeljek pokazala 69,7 kg, sedaj mi kaže 70,4 kg (sem se sedaj stehtala). Zato se ne tehta vsak dan oz. po večkrat na dan. Lahko da ti tehtnica pokaže isto kg, a greš v pasu malo dol. Ni vse v teh številkah. Včeraj sem sedela in moj me gleda in vzame sliko izpred 6 let in jo prisloni k mojem obrazu in pravi: evo skoraj si se vrnila v tisto obdobje , kr tko naprej pa se bom počutil kot da si spet stara 21 . Začenja se lepo vreme, in sem oznanila vsem, da si želim rolarje, bomo videli če mi jih kdo kupi . Danes imam OH, in sem vesela kr bom lahko popoldne jedla sladoled, kot v soboto , pomoje bom sedaj živela samo še za te dni . Glede prebave pa tko, sedaj se mi je uredila nekak hodim vsak drugi dan, sem pa zgleda dobila hemoroide . Katastrofa, bom počakala do petka če ne bo bolje bom morala k doktorju da mi predpiše kaj. 4pikice- res nas bo na koncu zlo malo ostalo, zato pa pravim hvala vsem, ki so začeli z nami in za vse, ki nam je uspelo priti tako daleč, in se bomo še naprej trudile
< Sporočilo je popravil Pigy -- 17.3.2010 7:53:13 >