|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
15.2.2010 10:36:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

Zakj pa ne jesta juhe? Juho lahko piješ na proteinski in škrobni dan lahko popije 3 dl juhe, vendar brez rezancev. Juho mora obvezno popiti na koncu obroka.

Sedaj na sadni dan jaz nisem več lačna, ampak prej sem si pomagala in še sedaj raje namest sadja za kosilo pojem kako solato. 



hvala! nisem vedla ali jo lahko ali ne. sedaj bom pa kregana da vas nisem prej vprašalauser posted image

no meni tehtnica danes ni pokazala nekih zavidljivih rezultatov -0,8kg. sem bila kar malo razočarana ampak ok, gremo z polno paro naprej. danes imam oh dan in bodo za kosilo testenine, za večerjo pa bom verjetno samo rebro jedilne čokolade in nič druga- za kazen user posted image . sicer ni tako slabo, sem izgubila skoraj 5kg, kar je ogromno vendar je moj cilj še daleč.

LP!

(odgovor članu Pigy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1151
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
15.2.2010 12:43:47   
Dorianna
Ponedeljkovo poročanje: počasi napredujemo. Zabeležila sem tedenskih -0,5kg (torej je trenutna teža: 92,5kg; skupaj izgubljenih: 2,5kg). Do cilja je še daleč - vendar tudi polž pride enkrat do cilja, kajne? user posted image user posted image user posted image user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: tea

Vidim, da nisem endina grešila s krofi - smo bili včeraj na pustnem sprevodu in sta otroka dobila vsak en krof, pojedla pa nista cele in ker je hrano stran metati greh, jih je seveda zmazala mami - kanta No, saj me ni bilo treba preveč silit in ko je oči neki roke stegoval po ostankih, jih je tudi po prstih dobil Seveda je potem sledila kazen - prebavne motnje, je šel tisti krof pospešeno spodaj in zgoraj ven



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes, na škrobni dan bo pri nas dišalo po krompirjevi musaki. Tako mi vsaj Rinina knjižica svetuje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
15.2.2010 13:17:29   
lunca14
user posted image user posted image user posted image kok vam pridno kopnijo kilogrami,jaz se bom vagala jutri,ker sem mela prejšnji teden tud vaganje v torek,sem se pa odločila,da bom mela v sredo post,ker je itak post,pa ga bom iskoristila,pa bom sam na tekočini.Res je lepo prebirati tele minuseuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
15.2.2010 16:46:01   
mižek
hojla,

vidim, da nekaterim kar kopnijo tile kg,  tako da sem se ta teden jaz najslabše odrezalauser posted image .
Bom pa zato danes za večerjo jedla samo solato z malo kuhanega krompirja, mogoče pa bo jutri še pol kg majnuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri pa imam spet OH dan tako da si bom privoščila en majhen krofek za večerjo, ampak res majhen.

Punce ste se kdaj vprašale, ali mogoče kg kopnijo le na vitaminski dan?
Jaz moram rečt da čez cel teden nisem občutila nobene lakote in se mi zdi da je mogoče to krivo da nisem izgubila več kg?user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
15.2.2010 17:19:32   
nincika
Ojla,

da se še jaz malo javim in sporočim kilograme za ta teden...zgubila sem 1,7kg, torej skupno 10,7kg...se je splačalo ta teden spet malo v red vzet. Se mi pa zdi, da se pozna predvsem to, da je bilo zdaj te dni slabo vreme in nisem mogla na moj vsakdanji sprehod...zdaj so ceste že ok, tako da komaj čakam, da pridem spet malo na zrak...

Pustno soboto sem preživela brez grehov. user posted image user posted image  Sicer sem pekla krofe z vanilijevo kremo, pa sem si obljubila, da jih jutri spet pečem, da se še jaz malo posladkamuser posted image user posted image

Danes je bil za kosilo ričet in pol za večerjo, jutri pa polnozrnatne testenine z pelati

Vas zvečer še kaj pokomentiram, šibam zdaj počasi na sprehod...

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
15.2.2010 17:45:51   
Adelina
Pozdravljene punce!
Najprej naj vsem čestitam za vse izgubljene kg in voljo, ker tako lepo vztrajate. Tudi sama sem na ločevalni dieti, vendar sem 3 tedne za vami. Imam pa eno vprašanje. Ali lahko npr. ričet, joto ... skuham s suhim mesom in pojem meso pač na beljakovinski dan, naslednji dan pa to "juho" ali se to vseeno šteje kot preveč mesni obrok? Ve katera kako je s tem? Hvala!

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
15.2.2010 21:56:52   
bella02
Hej!
Tedenska bilanca: +1kg, torej skupaj -6kg, torej 82.5kg.user posted image
Vzroki: hčerkin 6. rojstni dan, domača tortica, krofi ...
Komentar? Se rajš vzdržimuser posted image

Adelina, načeloma ni fajn, sam tud jaz sem že jedla rižoto, pa sem samo meso dala na stran. Sicer je pa ričet tud dober, da meso skuhaš posebej, zase vzameš stran in daš meso nazaj za ostale. Pri nas tašča meso vedno kuha posebej in je fajn, ji okus po mesu noter ne paše. Men je pa tud pravuser posted image

No, vsem čestitke za izgubljene kg, jaz bom pa od jutri naprej spet pridna, obljubim user posted image (sicer samo sama sebi škodujem)

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
16.2.2010 7:54:06   
ajna12
Lep pozdrav!
Jaz včeraj preživela brez grehov kazenski sadni dan, danes pa grem s škrobnim naprej. Imam pa s seboj v službo riž+grah in solato.

Še teža: zadnji teden zgubila 1.2 kg, danes je teža 86.3 kg. Vse skupaj izgubila in tudi upam, da nikoli več našla 11.7 kg.

Gremo naprej!user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
16.2.2010 8:55:13   
aleži
Dobro jutro,

vesel pustni torek.... lepe shujšane maškarice!!!user posted image


Moja teža: 62,00 kg -0,5....nekam počasi gre, ma gre!!!

vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za izgubljene kg

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
16.2.2010 9:56:31   
Detece
Pozdravljene!

Ja tako je, jaz sem obupala..Mi ne gre, ker predolgo trajauser posted image user posted image . Sicer še vedno delam na izgubi kg. Skupno sem izgubila 3 kg....ponovno 2krat na teden treniram...naslednji mesec upam, da mi bo uspelo 3krat...in počutim se ok...tudi kakšno staro krilo že oblečem (tisto ki je bilo največjeuser posted image ). Trenutno sem v fazi razmišljanja o eni hitri 7 dnevni dieti...ja, ja..vem da ni zdravo....Sem sama velik zagovornik zdravega prehranjevanja,hujšanja....menda me pa od ene takšne diete ne bo pobralo....izgubiti bi morala še cca 5 kg....

Moram vas pa pohvaliti tiste, ki še vstrajate....Bravo punce!!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
16.2.2010 11:23:34   
lunca14
detece,hitre diete,sej veš,hitro gre,še hitreje se povrne z obrestmi,razen ,če boš potem,nadaljevala z zmerno prehrano,je pa tko,da itak izgubiš samo vodo,al pa kar je še huje mišice,maščoba pa ostane,ker maščobo telo rabi,in jo shranjuje,kot rezervo,tako,da sam diete na dolgi rok,kurijo tud maščobo.Ne bom ti pametovala,odločitev je tvoja.
Sama sem stopila zjutraj na vago in kaže -0,5 kg manj,ja sedaj bo šlo pa počasi,ker se je začel topit salček,se pa tudi pozna ma hlačah,se lažje zapenjajo.Tako,do moje željene teže me ločijo samo še 2,5 kg,potem,pa imam cilj spravit še ene 5kg dol,pa pridem do 60kg,pri tem se bom pa ustavila,manj pa ne želim met.
Jutri bo pa moj post.Lepo se mejte na ta sneženi danuser posted image .

_____________________________

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
16.2.2010 13:28:17   
2violina
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

2violina- gram po gram, pa pride kilogramuser posted image



user posted image user posted image user posted image  Pa še kako prav imaš a kaj ko si user posted image  želim že enkrat videt pred seboj na prvem mestu šestico.

Daj punce dajmo malo bolj veselo. Do konca imamo še kar nekaj kg a se mi zdi, da smo vse postale ko stare babe. Nimamo več časa poročat kako nam gre. Upam, da zagnanost ni minila.

Trenutno sem v pripravi torte za sestričnin rojstni dan. Danes bom pekla biskvit jutri filala in krasila v četrtek dostavila. Ironija, da jo v četrtek ne bom smela jesti. user posted image  user posted image  user posted image .

Bodite pridne.

_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
16.2.2010 13:31:00   
2violina
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14
Jutri bo pa moj post.Lepo se mejte na ta sneženi danuser posted image .


Se ti bom pridružila. Danes bom imela sadni dan, jutri pa postni. Tako sem se odločila, ker resnično želim, da se "tehnica kam prestavi".

_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
16.2.2010 13:37:00   
2violina
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

Pozdravljene!

Ja tako je, jaz sem obupala..Mi ne gre, ker predolgo trajauser posted image user posted image . Sicer še vedno delam na izgubi kg. Skupno sem izgubila 3 kg....ponovno 2krat na teden treniram...naslednji mesec upam, da mi bo uspelo 3krat...in počutim se ok...tudi kakšno staro krilo že oblečem (tisto ki je bilo največjeuser posted image ). Trenutno sem v fazi razmišljanja o eni hitri 7 dnevni dieti...ja, ja..vem da ni zdravo....Sem sama velik zagovornik zdravega prehranjevanja,hujšanja....menda me pa od ene takšne diete ne bo pobralo....izgubiti bi morala še cca 5 kg....

Moram vas pa pohvaliti tiste, ki še vstrajate....Bravo punce!!!!


Mislim, da boš po kaki hitri dieti res shujšala. A boš, ko boš končala vse pridobila nazaj.  Tudi sama sem v fazi, ko mi motivacija pade, pa spet zraste, pa pade, ko vidim nekaj sladkega a sem si rekla, da se ne dam, Ne grem na star način prehranjevanja in pika.
Mislim, da boš zase in za telo storila več, če boš ostala z nami in počasi izgubljala kg in se učila pravilno in zmerno jesti.
Sem pa prišla do spoznanja, da bom morala ves preostanek življenja ( vkolikor bom želela zmanjšano težo obdržati) paziti kaj jem, kdaj jem in koliko jem. Kako sem srečna, ko bom vse življenje kodrala možgančke

Detece - vstrajaj, se splača.

_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
16.2.2010 15:12:59   
nincika
Punce, ne sme nam zdaj motivacija past...ajde, dajmo se pobrat, jutri smo na poloviciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Preveč truda je bilo vloženega teh 45 dni, da bi zdaj obupale...

Detece, ne obupat...z dovolj močno voljo bodo tudi kilogrami šlo dol tako kot je treba...mogoče še malo več gibanja, pa sem sigurna, da bo kmalu rezultat...sploh, ko nimaš več tako veliko za izgubit...

Jaz se vsak OH dan nagradim za to, da nisem grešilauser posted image user posted image
Danes sem si spekla krofe z vanilijevo kremo in komaj čakam, da ga maznemuser posted image user posted image

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
16.2.2010 18:18:00   
4pikice
Tokrat se slabo javljateuser posted image . Naj vam bo! Vas čist štekam, sedaj ne gre tako lepo dol kot na začetku.Ne obupat! Lepo glejte, da ločujete pa se lahko od sedaj naprej na 14dni tehtamo, če želite, da bo rezultat bolj viden, ok.


Za vse, ki ste se javile pa user posted image user posted image user posted image user posted image za minuse!

Tudi zase lahko rečem, da nisem šla bohvekaj dol ,200g, ampak to je normalno. Jest se dobro počutim, držim se diete in to šteje!


Bojana82- ti pa razturaš,en posebenuser posted image zate


_____________________________

2+1=4pikice

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
16.2.2010 20:13:04   
majar.
lep pozdrav, zaradi pustnih "obveznosti" malo pozni s podatki...
ostajamo na 72kg

lep pozdrav

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
17.2.2010 8:07:32   
Bojana82
Punce ali katera ve zakaj se ta dieta ne sme podaljšati za recimo en mesec?! Zakaj je tak poudarek na tem, da se po treh mesecih dieta ne sme nadaljevati po tem sistemu?!

4pikice, jaz sem se zatrdno odločila, da tokrat res shujšam in sem se lotila diete pod pogojem, da res nebom NIČ grešila in tega se tudi držim ( razen tistih nekaj dni v bolnici user posted image  ), zato mi gre verjetno tudi tako lepo dol.....ampak sem prepričana, da se bo tudi meni slejkoprej malo ustavilo!

Drgače pa vsem, ki vztrajate na dieti vse čestitke za izgubljene kilograme in trdno voljo, ki je tukaj zelo pomembna!

_____________________________

Domen 16.11.2003

Manca
02.11.09 - 52/3430
15.12.09 - 54/4600
09.02.09 - 60/5770

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
17.2.2010 8:43:38   
tašon
Živjo!

Se vam pridružujem pri ločevalni,  danes imam OH dan....zaenkrat gre....bomo videli kako bo jutri. Drugače je pa moja teža 76 na 168 višine, kr nekaj preveč. Mi je po drugem porodu kar nekaj ostalo in noče in noče dol. Tko da bo treba nekaj ukrenit. Aja, pa odločila sem se da bom tekla 5 x na teden po pol ure na tek. stezi.
Sem bila na Montiju ampak se mi zdi da se preveč lahko je .....tko da se vračam na  že preizkušeno dieto.

pohvale vsem za izgubljenen kg.... 


(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
17.2.2010 8:50:53   
2violina
IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82

Punce ali katera ve zakaj se ta dieta ne sme podaljšati za recimo en mesec?! Zakaj je tak poudarek na tem, da se po treh mesecih dieta ne sme nadaljevati po tem sistemu?! Saj jo lahko nadaljuješ po knjigi naslednji 90 dni. Prav tako ločuješ, imaš prav tako 3 vodne dneve, malo manj je sadnih dni in več beljakovinskih. Potem pa v kolikor še vedno nisi zadovoljna s težo ponoviš s prvo knjigo. Po moje se mora telo malo spočiti za nadaljevanje.

4pikice, jaz sem se zatrdno odločila, da tokrat res shujšam in sem se lotila diete pod pogojem, da res nebom NIČ grešila in tega se tudi držim ( razen tistih nekaj dni v bolnici user posted image  ), zato mi gre verjetno tudi tako lepo dol.....ampak sem prepričana, da se bo tudi meni slejkoprej malo ustavilo! Tudi jaz ne grešim, pa kg ne grejo tako ekstremno dol user posted image  user posted image  user posted image

Drgače pa vsem, ki vztrajate na dieti vse čestitke za izgubljene kilograme in trdno voljo, ki je tukaj zelo pomembna! Ja in nekaj nove motivacije bi prav prišlo. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .


_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
17.2.2010 8:57:43   
2violina
IZVIRNO SPOROČILO: tašon

Živjo!

Se vam pridružujem pri ločevalni,  danes imam OH dan....zaenkrat gre....bomo videli kako bo jutri. Drugače je pa moja teža 76 na 168 višine, kr nekaj preveč. Mi je po drugem porodu kar nekaj ostalo in noče in noče dol. Tko da bo treba nekaj ukrenit. Aja, pa odločila sem se da bom tekla 5 x na teden po pol ure na tek. stezi.
Sem bila na Montiju ampak se mi zdi da se preveč lahko je .....tko da se vračam na  že preizkušeno dieto.

pohvale vsem za izgubljenen kg.... 




Pozdravljena in veselo na ločevanje user posted image  user posted image  user posted image

_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu tašon)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
17.2.2010 8:58:15   
4pikice
2violina- ne obupat! tudi pri meni gre počasi dol. jest se npr. nič kaj preveč ne gibam, zadnje čase tudi telovadim ne pa bi lahkouser posted image

Tudi jest se tu danes pridružujem pri postu, čeprav nisem po sadnemuser posted image


_____________________________

2+1=4pikice

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
17.2.2010 9:10:56   
2violina
IZVIRNO SPOROČILO: 4pikice

2violina- ne obupat! tudi pri meni gre počasi dol. jest se npr. nič kaj preveč ne gibam, zadnje čase tudi telovadim ne pa bi lahkouser posted image

Tudi jest se tu danes pridružujem pri postu, čeprav nisem po sadnemuser posted image



Saj ne obupavema. Važno, da gre dol in to vsak teden pa čeprav le nekaj dkg. Vendar si tako želo želim videt pred sabo 6 da je le kaj. Vem, da v kolikor bom tako nadaljevala bo tudi 6 in enkrat v daljni prihodnosti (do poletja tudi 5 - kar je moj končni cilj). Sama se veliko gibam. Sama se veliko gibljem. Sem na steoarju, hodim na dolge sprehode, tečem če je vreme ali grem drsat. Tako, da se mi struktura telesa počasi spreminja. Samo kaj, ko je še veliko odvečnega sala, ki ga je treba pretvoriti v energijo ali mišice. Bo že ja enkrat bo.

Poznavalci hujšanja pravijo, da je od pusta do velike noči najlaže hujšat. Bomo videli. Do takrat je še 40 dni in marsikaj se lahko zgodi.

Čestitam, da si se odločila za post. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
17.2.2010 9:16:58   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: 4pikice

2violina- ne obupat! tudi pri meni gre počasi dol. jest se npr. nič kaj preveč ne gibam, zadnje čase tudi telovadim ne pa bi lahkouser posted image

Tudi jest se tu danes pridružujem pri postu, čeprav nisem po sadnemuser posted image



evo, še jaz se pridružujem. user posted image
tudi meni ne gre kaj preveč dol, važno je,da ne gre gor!!!
Samo lepo vstrajat, pit vodeeeee ogromno in ločevat med seboj. Saj vem,da ni lahko, tudi meni ne, ker delam, ma gre!!! Važno je, da se vstraja ! Smo dovolj močne!!!!user posted image  Zdaj bodo kmalu lepa vremena in se bo kaj več migalo!!!!

Tašon user posted image user posted image user posted image user posted image  da si se pridružila.

Bojana user posted image user posted image user posted image user posted image ....eno motivatorko sem našlauser posted image . Vedno sem navdušena ko te berem, kako lepo vstrajaš in gredo kg dol. Bravo mami!!!!

Detece vstrajaj in ti pošiljam eno dišečo user posted image . Ne obuapt samo voljo imet!!!!!

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
17.2.2010 10:08:30   
2violina
IZVIRNO SPOROČILO: aleži
Detece vstrajaj in ti pošiljam eno dišečo user posted image . Ne obuapt samo voljo imet!!!!!


Imam občutek, da je nad ločevalno že obupala in, da se pripravlja na nekaj drugega. Škoda, a dobro za njo, če bo na kak drugačen način shujšala do željene teže.

Za vse ki ste se danes odločile za vodo in vodo pa še enkrat vodo user posted image  user posted image   user posted image  user posted image



< Sporočilo je popravil 2violina -- 17.2.2010 10:09:09 >


_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?