tea -> RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;) (8.1.2010 8:15:45)
|
Jutro, fanta sem odpravila v vrtec, Miha se igra v posteljici, jaz sem pa pojedla jabolko, zdaj pa pijem zeleni čaj. Kave ne pijem od prve nosečnosti dalje - se mi je totalno zagabila in mi stopijo dlake pokonci ko jo zavoham[sm=zmeden.gif] Se mi pa žal zdi čajček prazen brez sladkorja in mleka, ampak se bom že navadila. Tehtnica mi je pred pol ure pokazala 72,3 kilograma, tako da moram zgubiti vsak mesec 3,5 kilograma, če želim priti na 62. Upam, da bo šlo. Bom videla kako se mi bo doma kaj ljubilo telovadit[sm=smiley29.gif], ampak se bom pa potrudila, da bom vsaj 1 urco vsak dan potiskala voziček - po možnosti v hrib. Kar pa v naših koncih ne bo problem, ko so vse naokrog eni bregi[sm=smiley1.gif] Za kosilo si bom naredila popečenega piščanaca, zraven pa bučke, papriko in malancan na žaru. Pa seveda solatko. Juhco bom pa videla - če mi bo pasala ja, če pa ne, pa tudi nič hudega. Skuhat jo tako in tako moram, ker jo imajo moji otroci zelo radi. Je čas, da grem naredit higienski minimum po hiši[sm=smiley2.gif], preden dete postane sitno.
|
|
|
|