miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Punce, eno resno vprašanje... To 14-dnevno dieto sem pred cca 2 letoma tudi sama dala 'skoz'. Šlo je dol 6 kg, sem se pa strogo držala, tudi potem sem jedla precej manj, kot sem bila vajena, pa je v cca 1m prišlo vse nazaj + še kaka 2 kg Ker je zdaj kriza, kg kar dobivam in dobivam, sem spet šla iskat to dieto, pa sem našla precej mnenj o njej - zanimivo: večini ljudi se zdi škodljiva, ker gre baje za dieto iz KC-ja, ki jo predpišejo osebam pred operacijo, da veliko v kratkem času shujšajo.... Z jo-jo učinki pa naj se po operacijiubadajo... Torej, resno me zanima, če se vam to zdi zdravo in smiselno... Ker me mika, da bi jedla po njej, ko vidim, da vam tule vsem nekako uspeva,,, po drugi strani pa sem že imela slabo izkušnjo--- Jaz sicer nisem na dieti, sem pa na takem načinu prehranjevanja že 3 mesece. Je pa dejstvo, da moraš ogromno stvari razčistiti v glavi, zato sem jaz proti dietam, ker po njih dosežeš nek uspeh, po drugi strani pa komaj čakaš, da jo bo konec, da boš lahko požrl vse kar leze in gre. Zato je ponavadi skoraj vedno po dietah jojo učinek. Vam pa iz lastnih izkušenj povem, da ne pogrešam kruha, testenin, korompirja, riža, sladkarij, sladkorja in vsega povezanega s tem. Uživam pač v drugih stvareh, že ko jem jabolko, ker drugega sadja zaenkrat ne smem zaradi velike vsebnosti sladkorja.