Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pa da še javno napišem 14.1.2010 10:18:18
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katipi No, pravkar sva se vrnila z nočnega pohoda. Danes sem dobila pohodne palice za nordijsko hojo in naredila sva 9 km v dobrih dveh urah!! Neverjetno, kako lažja je hoja s palicami! Kako bo jutri, pa ne vem... Najbrž sploh ne bom mogla stopiti na noge, tako me bodo bolele... odlično!
|
|
|
|
RE: pa da še javno napišem 14.1.2010 10:47:37
|
|
|
|
katipi
|
Noge me še nosijo... Sploh me ne bolijo, razen ta zoprna tetiva. Malo sem pobrskala po netu in zasledila, da je to precej pogosta poškodba, pa tudi ne tako nedolžna, saj je zdravljenje precej dolgotrajno. Pri meni zaenkrat še ni vneta, ampak med hojo me boli. Kako pa kaj ve napredujete?
|
|
|
|
RE: pa da še javno napišem 14.1.2010 10:51:13
|
|
|
|
marta82
|
Evo pa je že 11. dan tu. Koliko ste kaj shujšale in koliko bi še rade? Jaz sem dobrih 5 kg pa še enkrat toliko bi rada.
|
|
|
|
RE: pa da še javno napišem 14.1.2010 12:01:24
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Evo pa je že 11. dan tu. Koliko ste kaj shujšale in koliko bi še rade? Jaz sem dobrih 5 kg pa še enkrat toliko bi rada. jaz sem tam 3,5 - 4kg, premalo
|
|
|
|
RE: pa da še javno napišem 14.1.2010 15:19:46
|
|
|
|
ljiljana
|
JST SE VAM PRidruzim v nedeljo to je 17.1.2010, ker vsob. je se rojstni dan, tako da sem pripravljena. lp, l.
|
|
|
|
RE: pa da še javno napišem 14.1.2010 15:26:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ljiljana potem pa bova medve skupaj,jaz pa zacnem v ponedeljek 18. vsem
|
|
|
|
RE: pa da še javno napišem 14.1.2010 23:10:46
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: skamp ljiljana potem pa bova medve skupaj,jaz pa zacnem v ponedeljek 18. vsem jaz bom še potegnila 1 teden, ker mi je cool
|
|
|
|
RE: pa da še javno napišem 15.1.2010 9:02:12
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR IZVIRNO SPOROČILO: skamp ljiljana potem pa bova medve skupaj,jaz pa zacnem v ponedeljek 18. vsem jaz bom še potegnila 1 teden, ker mi je cool Uf dobra si. Pa se strogo držiš?Jaz ob vsej te repi (sploh zjutraj ) pa jajcih pa...Komaj čakam da bo ponedeljek, da lahko kaj drugega pojem.
|
|
|
|
RE: pa da še javno napišem 15.1.2010 10:09:45
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR IZVIRNO SPOROČILO: skamp ljiljana potem pa bova medve skupaj,jaz pa zacnem v ponedeljek 18. vsem jaz bom še potegnila 1 teden, ker mi je cool Uf dobra si. Pa se strogo držiš?Jaz ob vsej te repi (sploh zjutraj ) pa jajcih pa...Komaj čakam da bo ponedeljek, da lahko kaj drugega pojem. strogo se držim vendar če mi kaj ne ustreza vzamem iz jedilnika druge verzije (imaš na prvi strani te teme) Tako da vsako jutro pojem graham štručko, ko je bila za kosilo repa sem jedla zrezek in solato. Ostalo pa vse po prvi verziji
|
|
|
|
RE: pa da še javno napišem 15.1.2010 10:10:07
|
|
|
|
Moyca_
|
aja imam pa -4,5 kg
|
|
|
|
RE: pa da še javno napišem 15.1.2010 11:55:48
|
|
|
|
katipi
|
Danes je 10 dni odkar sem začela in imam -7 kg. S hojo in to dieto. Čeprav se je ne držim striktno tako kot je napisana, gledam pa, da ne mešam beljakovin in o. hidratov. Je pa res, da je moja teža velika, zato je šlo v tako kratkem času toliko dol. Sem pa fuuuul vesela!!
|
|
|
|
RE: pa da še javno napišem 15.1.2010 14:46:48
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katipi Danes je 10 dni odkar sem začela in imam -7 kg. S hojo in to dieto. Čeprav se je ne držim striktno tako kot je napisana, gledam pa, da ne mešam beljakovin in o. hidratov. Je pa res, da je moja teža velika, zato je šlo v tako kratkem času toliko dol. Sem pa fuuuul vesela!!
|
|
|
|
RE: pa da še javno napišem 15.1.2010 20:16:35
|
|
|
|
Moyca_
|
zdaj pa sama sebi ploskam, ker sem vzdržala brez čokolade
|
|
|
|
RE: pa da še javno napišem 15.1.2010 23:01:54
|
|
|
|
bibyzan
|
Katipi bravo!! Te spremljam in si mi za vspodbudo. Le tako naprej!!! Bi se jst tudi tega lotila, pa še dojim. Na poletje mogoče, ko bo Sara že papcala kaj. Vztrajaj!!!
|
|
|
|
RE: pa da še javno napišem 16.1.2010 11:11:44
|
|
|
|
marta82
|
Meni pa zadnja 2 dni teža stoji. Bo treba več migat...
|
|
|
|
RE: pa da še javno napišem 16.1.2010 11:50:34
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Meni pa zadnja 2 dni teža stoji. Bo treba več migat... pa bo 3 dan šlo dol, meni je tudi tako
|
|
|
|
RE: pa da še javno napišem 16.1.2010 12:05:48
|
|
|
|
marta82
|
Moyca hvala za vspodbudo. Mogoče pa res.
|
|
|
|
RE: pa da še javno napišem 17.1.2010 9:32:31
|
|
|
|
katipi
|
Evo me, še sem tukaj. Včeraj sem imela zvečer huuuudo krizo; tako sem si želela kaj dobrega (beri: visokokaloričnega) pojesti, da se mi je kar malo trgalo. Ampak sem pojedla jabolko in je bilo kmalu bolje. Je pa to res kriza, saj sem že imela odprt hladilnik in tisto "sladko" škatlo z vrha omare. Zadnji čas sem si premislila in ju zaprla. Ne vem, kako dolgo bo še šlo. To je res TEŽKO!!! Mogoče je kriza nastopila zato, ker včeraj nisva šla na pohod, ker se njemu ni šlo, smo se pa šli malo sankat popoldne, tako da rekreacija je bila. En večer prej sva spet prehodila 7,5 km. Do sedaj skupaj že dobrih 40km v 12 dnevih. Ampak danes pa greva spet! Bibyzan, hvala ti za spodbudne besede! Punce, vsem želim uspešno premagovanje kritičnih trenutkov!
|
|
|
|
RE: pa da še javno napišem 17.1.2010 15:46:09
|
|
|
|
Moyca_
|
jaz sem sfurala, ampak ker grem še en teden je danes za večerjo kos tortice
|
|
|
|
RE: pa da še javno napišem 17.1.2010 21:24:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutri tudi jaz startam....Situacija je strogo resna . Imam cca 12kg prevec. Zadovoljna bom,ce jih po tej dieti izgubim 5-7. Je pa tako,da ko se teh 14dni konca,namervam tudi naprej zamenjat bel kruh za crn oz polnozrnat,pa se v bistvu vecina naprej locevat OH in beljakovine.Sem pa drugace manijak na cokolado,ta bo najtezja.O tej skusnjavi bom redno porocala V nove boje naprej
|
|
|
|
RE: pa da še javno napišem 18.1.2010 15:56:44
|
|
|
|
pelin
|
No, se bom pa še jaz priključila....seveda z manjšimi odstopanji in bom zaradi tega res zadovoljna , če bo rezultat vsaj pribljižen tistemu, ki ga dosegate tiste, ki se strogo držite. Meni je največji problem, ker kuham za precej ljudi in se mi ne da še posebej zase... ..pa bom že našla kak kompromis...Dolgoročno bi rada dala dol kakšnih deset kg ....štartala sem z današnjim dnem...
|
|
|
|
RE: pa da še javno napišem 18.1.2010 18:29:15
|
|
|
|
zarja28
|
pzdravljene! tudi jaz sem se po dlgem premisleku odločila, da če želim shujšati, moram začeti z dieto! ko sem malo gledala po forumih, sem se odločila za 14 dnevno dieto(sem jo tudi že poizkusila, bila z rezultatom zadovoljna). po porodu so se mi nabrali kg, ki se jih ne morem znebiti.... tako, da sem danes začela z dieto in se vam pridružujem , upam, da je še kako prosto mesto a ste za, da se prvič stehtamo v ponedeljek? pozdravček, skupaj nam b lažje
|
|
|
|
RE: pa da še javno napišem 20.1.2010 12:46:25
|
|
|
|
katipi
|
Nisem se javljala nekaj dni; še vedno se držim diete, zvečer hodiva cca 8 km, kakšen večer tudi ne greva, če kaj pride vmes, še zlasti z otroki. Vsem, ki ste se na novo pridružile, želim veliiiiko volje in uspešnega premagovanja napadov volčje lakote. Sama sem današnji dan začela z jabolkom in pomarančo, za kosilo pa sem jedla mehiško zelenjavo in piščančji file, ki je bil sicer ocvrt , vendar kolikor se da močno popivnan s papirnato brisačko. Sledi samo še skleda zelene solate za večerjo. Potem pa pot pod noge...
|
|
|
|
RE: pa da še javno napišem 20.1.2010 21:45:37
|
|
|
|
Abbey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR IZVIRNO SPOROČILO: katipi Danes je 10 dni odkar sem začela in imam -7 kg. S hojo in to dieto. Čeprav se je ne držim striktno tako kot je napisana, gledam pa, da ne mešam beljakovin in o. hidratov. Je pa res, da je moja teža velika, zato je šlo v tako kratkem času toliko dol. Sem pa fuuuul vesela!! madona, kako ti je ratalo toliko shujšati in to v desetih dneh, a ti to resno?
|
|
|
|
RE: pa da še javno napišem 22.1.2010 8:53:20
|
|
|
|
katipi
|
Abbey, saj gre, veš, samo res se moraš odločiti in se potem držati. Zdaj imam -11, rada bi spravila dol še vsaj 2x toliko. Sem namreč pri precej okroglih , no, zdaj že malo manj. Saj vem, lahko je govoriti, ko ti enkrat zalaufa, ampak, verjemi, da me je pošteno strah tistih takotežkopremagujočih kriz , ko res trpiš, ker si kratiš uživanje v hrani. Včasih sem še sama sebi tečna. Bojim se tistih mesecev po dieti, ko se začne vse vračati nazaj. Temu bi se tokrat rada izognila. Zato sem tudi začela z nordijsko hojo; z greva skoraj vsak večer hodit. Otroke dava spat, babico za varuško, midva pa ven. Do sedaj sva prehodila okroglih 70km, povprečno 7 km na dan. Meni je čisto dovolj, sem pa precej bolj razgibana in dosti lažje premagujem kilometre. Znucala sem že ene teniske in včeraj sem si kupila nove, bolj podložene, da ublažijo korak, ki bodo menda zdržale kaj dlje. Tebi in vsem ostalim, pa tudi sebi, želim, da bi se nam posrečilo doseči zadane cilje.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?