zmajaz
|
Evo - poročam: danes sem končno dobila paketek z vzorčki mineralnih pudrov EM, med odtenki, ki sem jih naročila je eden popoln za mojo polt - za zdaj pozimi, ko sem bolj bleda. Prekrivnost pudra je dosti boljša kot pri MF, ki ga imam. Tudi odtenek je super, ker pri MF imam najsvetlejšega, pa je še vedno pretemen zame - oziroma za poleti je še kar OK, za pozimi, ko sem bolj bleda, pa je pretemen. Koža je po nanosu neverjetno gladka in mehka, občutek na koži, kot da sploh nisi napudran. Pa še to - jaz sem glede pudrov skoraj popolna začetnica - MF mineralni puder je v bistvu moj prvi puder, kar sem jih kdaj imela, ampak tale puder od EM je res tak, da ga zlahka naneseš tako, da lepo prekrije, se zlije s kožo in sploh ni videti, da si napudran - ker pri drugih pudrih se mi zdi, da moraš imeti malo več znanja in spretnosti, če ne se ti lahko hitro zgodi, da si videti kot da imaš na obrazu masko - zato sem se jaz vedno pudrov raje izogibala. No zdaj moram še pa samo videti, kako ga bo koža prenesla - da ne bi bilo kake reakcije, mozoljčkov ipd.
|