|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2010
10.2.2010 12:01:56   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

Punce mene tud z modro obarvajte user posted image
Ful sem razočarana, pa vem da nebi smela bit, ker je šele 2. mesec ampak sem zadnjih par dni res verjela v to, da je uspelo. Sploh pa, ker me še nikoli ni zvijalo kar 1 teden pred user posted image  in še take balone sem mela da ni blo za verjet (oziroma mam še zmeri user posted image ).

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ful mi je žal, samo ne obupat, bo pa mesec marec bolj roza

Z.

(odgovor članu *Star*)
  Neposredna povezava do sporočila: 926
10.2.2010 12:03:17   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

evo pa je prišla user posted image  user posted image user posted image user posted image

Lidik, tudi tebi objemčke, pa ne bit preveč žalostna, saj bo.

Z.

(odgovor članu lidik)
  Neposredna povezava do sporočila: 927
10.2.2010 12:04:30   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: PipiLangstrumpf

En prav lep snežen pozdrav vsem. user posted image

Že kar nekaj časa vas berem, pa sem se odločila, da vam nekaj povem. Vse punce, ki se že tako dolgo trudite ste zame prave zvezde. Globoko vas spoštujem, ker kljub pogostim razočaranjem in res težkim trenutkom, nikoli ne obupate. Super ste.
Močno stiskam pesti za vse, seveda tudi za tiste, ki se ne trudite prav dolgo. Res pa je, kot ste že napisale, da večina tistih, ki zanosijo takoj ali vsaj kmalu, niti ne sluti, kakšno srečo imajo.
user posted image

Pozdravljena, pa super za lepe besede. Po moje res že vse to potrebujemo, ker naš seznamček nikamor ne napreduje.

Z.

(odgovor članu PipiLangstrumpf)
  Neposredna povezava do sporočila: 928
10.2.2010 12:08:35   
lidik
hvala anonimna Z za objemčke. ja sem se bom spravila k sebi, samo
sej veš tisti prvi trenutek - pa še seveda kot ponavadi je prišla z vsemi bolečinami zraven tako da trenutno razpoloženje je res pod nulo. user posted image pa sej bo. jutri bom imela že spet kakšne nore ideje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 929
10.2.2010 14:52:34   
malajka84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

XX.02. Evatisa (9. krog)
XX.02. hrchy (x.krog)
XX.02. mladika (4. krog)user posted image
XX.02. pavlyna (1.krog)
XX.02. lidik (5.krog) user posted image
XX.02. latka (31.krog)

01.02. Beba78 (5. krog)user posted image
01.02. Tejchy25 (21. krog) user posted image
02.02. didi82 (13. krog) user posted image
02.02. BabyKitty (x.krog)user posted image
03.02.katra55 (6.krog po ss)user posted image    

05.02. Arwenko user posted image
07.02. Doloress (5 krog) user posted image
07.02. BOSTINA (12.krog)user posted image

08.02. Nitka (6. krog)
08.02. spaghetek (17.krog)user posted image
10.02. golobica82 (20. krog)
10.02. korinca (1.krog)user posted image
10.02. Arual (28. krog)

10.02. DIANE (x.krog)user posted image
10.02. *Strar* (2.krog)user posted image
12.02. 7ka (4.krog)user posted image
13.02. sarar (x.krog)
13.02. anonimna K. (2.krog)
14.02. KOLIBRI (3.krog)
14.02. BLOOM 1 (2. korg po ss)
15.02. S* ( 19 krog 2. ETZ )
15.02. pujs666 (x krog)
16.02. pika555 (2.krog)
17.02. jana_k (4.krog)
20.02. ribica81 (5.krog)
20.02. kago (1.krog klom.,2.krog dob.)
21.01. pikizenc (x.krog)
23.02. Teni RR (5.krog)
23.02. aleunam (4.krog po IMN)
25.2. lottyka (5.krog)
25.02. majčii (x.krog)
25.02. mag3 (x.krog)
27.02. Anonimna Z. (4.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SKUPAJ NAS JE: 36

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOSEČK:1

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

miklarom
Arwenko
mladika
JB
lillchy123
archie
Inčy
witch
nadka30
BOSTINA
doloress

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 930
10.2.2010 15:22:02   
lidik
bostina kaj me daš med navijačice.
tako da punce, ki vas še user posted image ni obiskala, glejte, da od zdaj
naprej sporočate same dobre novičke in da bo bostina
začela uporabljati samo roza barvo, modra pa se je že v tem
februarju iztrošila še za par mesecev naprej user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 931
10.2.2010 16:43:38   
katra55
Vsem, ki vas je obiskala user posted image pošiljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 932
10.2.2010 16:47:40   
malajka84
katra55 kako pa si kaj ti? dej povej nam kaj lepega? že kakšni posebni občutki?

lidik
te dodam, ko bo še kaj za spremenit, da ne bo nonstop samo seznam....ni problema...žal..

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 933
10.2.2010 17:59:10   
doloress

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

evo pa je prišla user posted image  user posted image user posted image user posted image no v glavnem zdaj je prišla že na 25 dni, kaj to
pomeni, da naslednji mesec jo lahko pričakujem na 24 dni al kako.
mah - v glavnem sem slabe volje, žalostna, razočarana - vse naenkrat user posted image

lidik srecna bodi da imas user posted image na 24 dni, ker potem imas letno 15 moznosti da zanosis, mi z 38 ali vec dolgimi cikli imamo letno samo 9 moznosti zanostive user posted image . Punce kje je vasa pozitiva, je treba vedno vse gledat iz svetle plati. Kozarec je napol poln in ne napol prazn. user posted image

Drugace pa tebi in ostalim, ki ste dobile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da boste cimprej spet vesele in pridno user posted image da bo seznamec lepsi.

Mene je ze cel dan slabo, in upam da bo jutri ko grem na HSG vse OK, in da dobim kaksno lepo novico. Drzte pesti jutri zjutraj za mene, da ne padem skupaj od bolecin.

< Sporočilo je popravil doloress -- 10.2.2010 18:02:03 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 934
10.2.2010 18:02:25   
malajka84
maš prou...treba je gledat iz pozitivne strani...hmm sam včas jo ne najdemo.....pa sej bo jutr bo sigurn kakšna dobra novica ne punce??!

ostale pa...bomo mele pa novembrček..to so tk pridni otroci;)

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 935
10.2.2010 18:22:44   
pujs666
živjo!

ajoj, kaj so zdj sam slabe novice tu gor. tud jz nimam nobenga filinga, da bi karkol blo, še v bistvu manj kot ker kolk prejšn mesec. no ampak ne bom prehitevala. morm še par drugih pred mano spustit, da seznamček obarvajo v roza.

pridne bodte...

Neposredna povezava do sporočila: 936
10.2.2010 21:15:55   
DIANE

Tole čakanje je res noro. Pr men že eno leto okoli, groza.

IZVIRNO SPOROČILO: PipiLangstrumpf

En prav lep snežen pozdrav vsem. user posted image

Že kar nekaj časa vas berem, pa sem se odločila, da vam nekaj povem. Vse punce, ki se že tako dolgo trudite ste zame prave zvezde. Globoko vas spoštujem, ker kljub pogostim razočaranjem in res težkim trenutkom, nikoli ne obupate. Super ste.
Močno stiskam pesti za vse, seveda tudi za tiste, ki se ne trudite prav dolgo. Res pa je, kot ste že napisale, da večina tistih, ki zanosijo takoj ali vsaj kmalu, niti ne sluti, kakšno srečo imajo.
user posted image

(odgovor članu PipiLangstrumpf)
Neposredna povezava do sporočila: 937
10.2.2010 21:31:34   
sarar
lidik, user posted image user posted image user posted image in  star tudi    user posted image user posted image user posted image  bo pa drug mesec, sigurno... čutim v kosteh user posted image

oh joj, me je kar groza k sm naslednja na vrsti jz. pa ful mam filing, da ne bo nič... saj veste, ovul.sem imela kasneje... ampak od mene naprej bojo pa sami user posted image user posted image
dolores, navijam zate, da bo jutri vse ok. pa da bo kaka lepa novička

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 938
10.2.2010 21:51:38   
pavlyna
ojla,...!

po dolgem času se spet oglašam,.....

proim, da me dodate med navijačice,...saj se je v tem času zgodilo polno stvari,...našla službo,....pa smo sam plan za bebico malo prestavili.

vam vsem pa srečno in da čimprej zagledate user posted image !

papa

Neposredna povezava do sporočila: 939
11.2.2010 0:23:59   
BLOOM 1
Pa še jaz;malo pojamram ....

Nardila sem test, oz. 2 testa bebi chek, ja,vem da je prezgodaj,ampak....in,kaj mislite da je blo????

En VEEEEEEEELLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIK-----------------------------.seveda. Tko da mislim  tudi jaz bom dobila svojo tetko user posted image .

En veeeeelllllliiiiiikkkkk user posted image za vse nas.

(odgovor članu pavlyna)
Neposredna povezava do sporočila: 940
11.2.2010 6:10:52   
sarar
jutro punce! jz pa ne morm spat, grem zdaj palačinke pečt user posted image

bloom, poglje, tud če bi bila user posted image  ti test še ne bi pokazal ker je -kot si že sama napisala-prezgodaj. kakšna punca mora celo več dni izostanka počakati da se pokaže user posted image , tolk prej pa sigrurno ne. tko da potrpi še malo(ja, saj vem kako je to ko čakaš in čakaš pa še ful močna želja zraven) in upamo, da nam 14.ali 15. sporočiš leponovičko, prav?

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 941
11.2.2010 6:25:16   
doloress
IZVIRNO SPOROČILO: sarar
dolores, navijam zate, da bo jutri vse ok. pa da bo kaka lepa novička

Hvala za spodbudne besede, mi je tako grozno, ker se z nobenim (razen z mojim seveda) ne morem pogovarjati o temu. V sluzbi sem rekla, da so mi nasli miom, in da je treba preverit kaksen je. Prav rada bi povedala komu, ampak nocem tega obesati na velik zvon, ker tudi nisva povedala da delama na user posted image . Tako da mi preostanente edino vi, da poslusate moje jamranje. Zdej zdej grem gor na hrib in samo upam lahko da bodo izvidi OK. Vem da HSG ni nic takega in se samega pregleda na bojim, bojim pa se full izvidov, ki sledijo. To pa me je groza do konca.

Tako da prosim drzte pesti in vam porocam popoldne, kako je slo.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 942
11.2.2010 6:27:41   
sarar
dolores, veš da se lahko obrneš na nas kadarkoli boš rabila koga za 'pogovor' ali pa samo da daš svojo stisko ven iz sebe! držimo pesti zate, popoldne pa upamo na kako lepo novičko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 943
11.2.2010 7:50:58   
pika555
Po dolgem času se tudi jaz malo oglasim, berem vas pa skozi :)
Komaj čakam še par dni, da lahko testek delam :) Mogoče pa bo :) UPAMO, ane??

LP

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 944
11.2.2010 8:54:34   
zoya80
Punce, tudi jaz navijam za vas! user posted image  user posted image  user posted image
Seznam bi NUJNO potreboval roza barvo...user posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 945
11.2.2010 8:59:42   
katra55
doloress srečno danes user posted image

(odgovor članu zoya80)
Neposredna povezava do sporočila: 946
11.2.2010 9:32:21   
*Star*
Se strinjam - kar nekaj čez 30 rozik nam manjka user posted image . Srčno upam, da bo marčevski seznam bolj veselo izgledal.

Punce navijam za vasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 947
11.2.2010 9:38:47   
Beba78
Helloooo,

doloress user posted image , seveda ti držim pesti za danes in dobre izvide... user posted image .

lp.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 948
11.2.2010 9:55:52   
lidik
doloress sej zato smo pa me tukaj. Tako da ko boš imela kaj za pojamrati, kaj za povedati, kaj za pošimfati, ti kr lepo se vsedi za računalnik in nam napiši, mi te bomo z veseljem prebrale in te seveda bodrile, da premagaš vse skupaj tako da se ti izpolni želja in postaneš mamica. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 949
11.2.2010 9:57:23   
lidik
o sarar so plačinke uspele? hmmm ja zdaj se pa približuje dan, ko nam ti sporočiš novičko in jaz sem trdno prepričana da bo lepa in da boš zagledala user posted image no pa da čez čas seveda tudi izveš novičko da boš po dveh fantičih ki jih že imaš dobila tudi pupiko. user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lidik -- 11.2.2010 10:00:37 >

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?