Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 12:01:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Star* Punce mene tud z modro obarvajte Ful sem razočarana, pa vem da nebi smela bit, ker je šele 2. mesec ampak sem zadnjih par dni res verjela v to, da je uspelo. Sploh pa, ker me še nikoli ni zvijalo kar 1 teden pred in še take balone sem mela da ni blo za verjet (oziroma mam še zmeri ). Ful mi je žal, samo ne obupat, bo pa mesec marec bolj roza Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 12:03:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik evo pa je prišla Lidik, tudi tebi objemčke, pa ne bit preveč žalostna, saj bo. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 12:04:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PipiLangstrumpf En prav lep snežen pozdrav vsem. Že kar nekaj časa vas berem, pa sem se odločila, da vam nekaj povem. Vse punce, ki se že tako dolgo trudite ste zame prave zvezde. Globoko vas spoštujem, ker kljub pogostim razočaranjem in res težkim trenutkom, nikoli ne obupate. Super ste. Močno stiskam pesti za vse, seveda tudi za tiste, ki se ne trudite prav dolgo. Res pa je, kot ste že napisale, da večina tistih, ki zanosijo takoj ali vsaj kmalu, niti ne sluti, kakšno srečo imajo. Pozdravljena, pa super za lepe besede. Po moje res že vse to potrebujemo, ker naš seznamček nikamor ne napreduje. Z.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 12:08:35
|
|
|
|
lidik
|
hvala anonimna Z za objemčke. ja sem se bom spravila k sebi, samo sej veš tisti prvi trenutek - pa še seveda kot ponavadi je prišla z vsemi bolečinami zraven tako da trenutno razpoloženje je res pod nulo. pa sej bo. jutri bom imela že spet kakšne nore ideje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 14:52:34
|
|
|
|
malajka84
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 15:22:02
|
|
|
|
lidik
|
bostina kaj me daš med navijačice. tako da punce, ki vas še ni obiskala, glejte, da od zdaj naprej sporočate same dobre novičke in da bo bostina začela uporabljati samo roza barvo, modra pa se je že v tem februarju iztrošila še za par mesecev naprej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 16:43:38
|
|
|
|
katra55
|
Vsem, ki vas je obiskala pošiljam .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 16:47:40
|
|
|
|
malajka84
|
katra55 kako pa si kaj ti? dej povej nam kaj lepega? že kakšni posebni občutki? lidik te dodam, ko bo še kaj za spremenit, da ne bo nonstop samo seznam....ni problema...žal..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 17:59:10
|
|
|
|
doloress
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik evo pa je prišla no v glavnem zdaj je prišla že na 25 dni, kaj to pomeni, da naslednji mesec jo lahko pričakujem na 24 dni al kako. mah - v glavnem sem slabe volje, žalostna, razočarana - vse naenkrat lidik srecna bodi da imas na 24 dni, ker potem imas letno 15 moznosti da zanosis, mi z 38 ali vec dolgimi cikli imamo letno samo 9 moznosti zanostive . Punce kje je vasa pozitiva, je treba vedno vse gledat iz svetle plati. Kozarec je napol poln in ne napol prazn. Drugace pa tebi in ostalim, ki ste dobile in da boste cimprej spet vesele in pridno da bo seznamec lepsi. Mene je ze cel dan slabo, in upam da bo jutri ko grem na HSG vse OK, in da dobim kaksno lepo novico. Drzte pesti jutri zjutraj za mene, da ne padem skupaj od bolecin.
< Sporočilo je popravil doloress -- 10.2.2010 18:02:03 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 18:02:25
|
|
|
|
malajka84
|
maš prou...treba je gledat iz pozitivne strani...hmm sam včas jo ne najdemo.....pa sej bo jutr bo sigurn kakšna dobra novica ne punce??! ostale pa...bomo mele pa novembrček..to so tk pridni otroci;)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 18:22:44
|
|
|
|
pujs666
|
živjo! ajoj, kaj so zdj sam slabe novice tu gor. tud jz nimam nobenga filinga, da bi karkol blo, še v bistvu manj kot ker kolk prejšn mesec. no ampak ne bom prehitevala. morm še par drugih pred mano spustit, da seznamček obarvajo v roza. pridne bodte...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 21:15:55
|
|
|
|
DIANE
|
Tole čakanje je res noro. Pr men že eno leto okoli, groza. IZVIRNO SPOROČILO: PipiLangstrumpf En prav lep snežen pozdrav vsem. Že kar nekaj časa vas berem, pa sem se odločila, da vam nekaj povem. Vse punce, ki se že tako dolgo trudite ste zame prave zvezde. Globoko vas spoštujem, ker kljub pogostim razočaranjem in res težkim trenutkom, nikoli ne obupate. Super ste. Močno stiskam pesti za vse, seveda tudi za tiste, ki se ne trudite prav dolgo. Res pa je, kot ste že napisale, da večina tistih, ki zanosijo takoj ali vsaj kmalu, niti ne sluti, kakšno srečo imajo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 21:31:34
|
|
|
|
sarar
|
lidik, in star tudi bo pa drug mesec, sigurno... čutim v kosteh oh joj, me je kar groza k sm naslednja na vrsti jz. pa ful mam filing, da ne bo nič... saj veste, ovul.sem imela kasneje... ampak od mene naprej bojo pa sami dolores, navijam zate, da bo jutri vse ok. pa da bo kaka lepa novička
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 10.2.2010 21:51:38
|
|
|
|
pavlyna
|
ojla,...! po dolgem času se spet oglašam,..... proim, da me dodate med navijačice,...saj se je v tem času zgodilo polno stvari,...našla službo,....pa smo sam plan za bebico malo prestavili. vam vsem pa srečno in da čimprej zagledate ! papa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 0:23:59
|
|
|
|
BLOOM 1
|
Pa še jaz;malo pojamram .... Nardila sem test, oz. 2 testa bebi chek, ja,vem da je prezgodaj,ampak....in,kaj mislite da je blo???? En VEEEEEEEELLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIK-----------------------------.seveda. Tko da mislim tudi jaz bom dobila svojo tetko . En veeeeelllllliiiiiikkkkk za vse nas.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 6:10:52
|
|
|
|
sarar
|
jutro punce! jz pa ne morm spat, grem zdaj palačinke pečt bloom, poglje, tud če bi bila ti test še ne bi pokazal ker je -kot si že sama napisala-prezgodaj. kakšna punca mora celo več dni izostanka počakati da se pokaže , tolk prej pa sigrurno ne. tko da potrpi še malo(ja, saj vem kako je to ko čakaš in čakaš pa še ful močna želja zraven) in upamo, da nam 14.ali 15. sporočiš leponovičko, prav?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 6:25:16
|
|
|
|
doloress
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarar dolores, navijam zate, da bo jutri vse ok. pa da bo kaka lepa novička Hvala za spodbudne besede, mi je tako grozno, ker se z nobenim (razen z mojim seveda) ne morem pogovarjati o temu. V sluzbi sem rekla, da so mi nasli miom, in da je treba preverit kaksen je. Prav rada bi povedala komu, ampak nocem tega obesati na velik zvon, ker tudi nisva povedala da delama na . Tako da mi preostanente edino vi, da poslusate moje jamranje. Zdej zdej grem gor na hrib in samo upam lahko da bodo izvidi OK. Vem da HSG ni nic takega in se samega pregleda na bojim, bojim pa se full izvidov, ki sledijo. To pa me je groza do konca. Tako da prosim drzte pesti in vam porocam popoldne, kako je slo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 6:27:41
|
|
|
|
sarar
|
dolores, veš da se lahko obrneš na nas kadarkoli boš rabila koga za 'pogovor' ali pa samo da daš svojo stisko ven iz sebe! držimo pesti zate, popoldne pa upamo na kako lepo novičko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 7:50:58
|
|
|
|
pika555
|
Po dolgem času se tudi jaz malo oglasim, berem vas pa skozi :) Komaj čakam še par dni, da lahko testek delam :) Mogoče pa bo :) UPAMO, ane?? LP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 8:54:34
|
|
|
|
zoya80
|
Punce, tudi jaz navijam za vas! Seznam bi NUJNO potreboval roza barvo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 8:59:42
|
|
|
|
katra55
|
doloress srečno danes
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 9:32:21
|
|
|
|
*Star*
|
Se strinjam - kar nekaj čez 30 rozik nam manjka . Srčno upam, da bo marčevski seznam bolj veselo izgledal. Punce navijam za vas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 9:38:47
|
|
|
|
Beba78
|
Helloooo, doloress , seveda ti držim pesti za danes in dobre izvide... . lp.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 9:55:52
|
|
|
|
lidik
|
doloress sej zato smo pa me tukaj. Tako da ko boš imela kaj za pojamrati, kaj za povedati, kaj za pošimfati, ti kr lepo se vsedi za računalnik in nam napiši, mi te bomo z veseljem prebrale in te seveda bodrile, da premagaš vse skupaj tako da se ti izpolni želja in postaneš mamica.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 2010 11.2.2010 9:57:23
|
|
|
|
lidik
|
o sarar so plačinke uspele? hmmm ja zdaj se pa približuje dan, ko nam ti sporočiš novičko in jaz sem trdno prepričana da bo lepa in da boš zagledala no pa da čez čas seveda tudi izveš novičko da boš po dveh fantičih ki jih že imaš dobila tudi pupiko.
< Sporočilo je popravil lidik -- 11.2.2010 10:00:37 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?