|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo februarja 2010
26.1.2010 8:16:32   
sarar
e je kera od vas punc iz ljubljane?

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 301
26.1.2010 8:45:48   
lidik
ja ja kr veliko se nas je nabralo ja....sej to je lepo da je poln seznamček, samo še boljše bi bilo, če bi na seznamčku bile vsak mesec nove, me "stare" pa bi se selile v drugo temo user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 302
26.1.2010 9:00:23   
lottyka
In evo mene v februarju, 5 krog. Upam da je ne dočakam okoli 25. Sva se pa za ta mesec odločila da delam ovulacijske teste, da vidim kdaj so res pravi dnevi pri meni. user posted image imam med 28-33 dni in je nemogoče ocenit, po sluzi ki sem jo začela opazovati še predno sva začela in sem prej vedno približno vedela kdaj je, pa se mi je tudi vse porušilo, ker prejšnji mesec sem jo imela vsaj 3x. Tako da bomo probali še to. A je katera že delala teste? jaz sem premišljevala da jih začnem delat ene 2 dni po menstruaciji in delam 1x na dan dokler ne bosta dve črtici, potem pa zjutraj in zvečer, da je ne bi zamudila. Prejšnji mesec sva se res držala na 2-3 dni ampak ni bilo nič, tako da bomo sedaj probali res na dneve okoli O kar vsak dan, ostalo pa kakor nama bo pasal in upajmo da uspe. Oba že res težko čakava ta user posted image in upam da ta mesec bo. Moram pa reči, da prve mesece se res nisem nič obremenjevala s tem, sedaj pa je vsak mesec težje ko pride. Toliko merkaš prej da ne bi zanosil, ko pa želiš pa ugotoviš da le ni tako enostavno user posted image .
Držim pesti za čim več roza ta mesec. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 303
26.1.2010 9:24:37   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

ja ja kr veliko se nas je nabralo ja....sej to je lepo da je poln seznamček, samo še boljše bi bilo, če bi na seznamčku bile vsak mesec nove, me "stare" pa bi se selile v drugo temo user posted image

točno to tudi jaz pravim user posted image
lottyka, jaz uporabljam zdaj ovul.teste. delam pa tako-zjutraj takoj naredim test, začela sem 1 dan po koncu user posted image , takrat, ko mi ovul.koledarček na ringaraji pokaže, da imam plodne dneve. jaz jih uporabljam že tri dni, imela bi naj ovul pa v petek. zaenkrat mi še nič ne pokaže na testku(ker ovul.pač še ni)

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 304
26.1.2010 9:37:48   
lidik
Sarar katere teste pa uporabljaš? Sem tudi jaz razmišljala v tej smeri? Kaj mislite o teh testih, so točni oz. sigurni?

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 305
26.1.2010 9:43:58   
korinca
Živjo punce.
Včeraj sem bila na uz in sta bila lepo vidna dva 25 mm foliklčka user posted image .
Sem živi primer, da statistika in tabele pri nekaterih ne igajo neke vloge.
Na 10 dan ciklusa mi je g rekel, da ta mesec pač ni nič in žal nisem odreagirala na klomifen.
Vseeno me je naročil še čez 2 dni. Takrat sta se pokazala dva foliklčka in polno drobiža zraven, kar naj bi govorilo o policističnih jajčnikih. Še vedno precej klaveren rezultat. Tudi s sluznico ni bilo nič.Mislim, da okoli 5 mm.
Skratka, šla sem  še na  en uz in 16 dan je bil rezultat takle 2x25 mm in "lepa" sluznica.
Tako, da se nekim vmesnim rezultatom ne bom več pustila zapeljevati...

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 306
26.1.2010 9:52:48   
Beba78
Zdravo, punce!

Veliko uspeha vsem novim na tej temi user posted image . Moj datum se tudi približuje user posted image . Upam, da user posted image  je res ne bo, ker gremo naslednji vikend v toplice in bi rada uživala brez menjavanjev tamponov user posted image .

Sarar, jaz sem iz Lj.

Jaz O testov nisem še nikoli uporabljala, pa dvomim, da jih tudi bom kdaj...so predragi. Za merjenje bazalne temperature sem pa prelena user posted image , no, ja, moj bi rekel, preveč pozabljiva. Mi2 se kar prepuščava času...bo že, ko bo...Sva se že pri prvem prepričala, da očitno nisva med tistimi, ki jim uspe prvi mesec...al pa prvo leto...hahaha...no, sej to pa ni več hecno user posted image ...Res upam, da nama ne bo potrebno spet tako dolgo čakati, kot prvič. Po drugi strani si pa vedno rečem, no, če bo tako priden kot prvi, lahko čakam tudi 18M user posted image .

Aja, pa ta kitajska tabela na RR mi je ugotovila spol prvega otročka user posted image ...moja lunarna leta se mi pa tudi blazno dopadejo user posted image , tako da zdej za leta uporabljam to štetje user posted image user posted image .

Lep dan vsem!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 307
26.1.2010 9:56:57   
lottyka
Ma jaz mislim da če nimaš točne, če se pojavi vsak mesec malo drugače ne moreš točno vedet kdaj je tisti dan. Tako da če imaš možnost določit datum bolj natančno zakaj to ne bi izkoristil. Jaz bom kupila kar tiste ovul teste ki jih imajo v DM. Saj pomoje vsi isto kažejo. Če pa katera pozna kakšne boljše naj pa kar pove, jih še nisem kupila user posted image .  In če v tem krogu ne bova uspela bom teste delala tudi naprej, da vidim če je vsak mesec isto al imam čist zmešan vse skup.

korinca torej bo še akcija ta mesec user posted image .

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 308
26.1.2010 10:02:49   
sarar
lidik, a veš da ne vem kako se imenujejouser posted image  en let nazaj sem kupla ene v lekarni( po moje da so vsi točni in zanesljivi, delujejo na podoben način kot tst za nosečnost, sam za drug hormon se mi zdi), te ki jih pa zdaj uporabljam mi jih je pa ena punca s foruma poslala, k je pa zdaj že rodila in jih ne rabi več. mislim pa, da so vsi te testki v lekarni ok. prodajajo jih pa tud v dm-u se mi zdi, ne vem pa kakšna je cena.
korinca, kar pozitivno naprej! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 309
26.1.2010 10:08:19   
sarar
beba78user posted image user posted image user posted image  pozdravljena, me veseli da je še kaka ljubljančanka tukajuser posted image
ja, za bazalno temperaturo merit sem tudi jaz lena, zato pa raje testke uporabljam. tudi jaz iz tega razloga, da vidim kdaj v mesecu imam ovulacijo. je pa res, da če jih kupuješ so fuuul dragiuser posted image
beba78, kaj imaš doma, fantka ali punčko? koliko je pa star otroček?

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 310
26.1.2010 10:12:21   
lidik
o sarar super. hvala za odgovor. bom šla pa danes kr v dm pogledat kako je s tem. pa sej poskusim lahko, nimam nič kaj za zgubiti. 

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 311
26.1.2010 10:15:04   
sarar
res nimaš kaj zgubiti. pa upam da ti bo nucalo. ta, ki mi je testke dala, ji je in danes že ziba kak teden staro punčko user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 312
26.1.2010 10:17:50   
lidik
o super....veš kaj sarar mam občutek, da bomo tudi me kmalu na njenem mestu user posted image ker zdaj pa že nekaj časa čakamo te pluse, tako da se nas bo ja menda kdo naveličal poslušati in nas uslišal user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 313
26.1.2010 10:19:45   
sarar
jaz imam tud dober filing user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa še moje sanje... bomo videli. sam pozitivne moramo ostat

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 314
26.1.2010 10:34:33   
lidik
joj sarar da bi bile tvoje sanje resnične in bi bil res seznam rozast - in to cel, to pa bi bilo veselje ja....pozitiva pa itak da mora biti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 315
26.1.2010 10:45:58   
korinca
Hej pupe jaz sem tudi Ljubljančanka :)
Kaj to pomeni kak kafetek v centru ? user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 316
26.1.2010 10:46:12   
sarar
tako se govori user posted image
februar nam bo prinesel user posted image , to bo  user posted image . ne vemo še, al bo to user posted image  ali user posted image ,bo pa.
velik sreče vsem puncamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa velik    user posted image user posted image user posted image , da bo februar roza user posted image user posted image user posted image

zdaj gre pa sara pod tuš pa na šiht(kva se mi ne da it). pridne bodite pa se zvečer beremo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 317
26.1.2010 10:46:32   
sarar
tud lahk user posted image user posted image user posted image

kafetek v lj mislim user posted image
čaw

< Sporočilo je popravil sarar -- 26.1.2010 10:47:04 >

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 318
26.1.2010 11:20:34   
lidik
no sara potem pa uživaj v službi - pa da ti hitro mine....

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 319
26.1.2010 14:49:26   
malajka84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

XX.02. Evatisa (9. krog)
XX.02. hrchy
XX.02. mladika (4. krog)
XX.02. pavlyna (1.krog)
XX.02. lidik (5.krog)
01.02. Beba (5. krog)
01.02. Tejchy25 (21. krog)
02.02. didi82 (13. krog)
02.02. BabyKitty
03.02.katra55 (6.krog po ss)
05.02. Arwenko
07.02. Doloress (5 krog)
07.02. BOSTINA (12.krog)
08.02. Nitka (6. krog)
08.02. spaghetek (17.krog)
10.02. golobica82 (20. krog)
10.02. korinca (1.krog)
10.02. Arual (28. krog)
10.02. DIANE
13.02. sarar
14.02. KOLIBRI (3.krog)
15.02. S* ( 19 krog 2. ETZ )
16.02. pika555 (2.krog)
17.02. jana_k (4.krog)
20.02. ribica81 (5.krog)
20.02. kago (1.krog klom.,2.krog dob.)
23.02. Teni RR (5.krog)
25.2. lottyka (5.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SKUPAJ NAS JE: 28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOSEČK:__________

user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:

miklarom
JB
archie

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 320
26.1.2010 14:54:28   
malajka84
tako..ravno prispela domov..no ja skoraj ravno:) je blo par ovinkov vmes...hja spet en onih dni k se mi meša:) bo že bolš.

Dobrodošle nove!!!user posted image user posted image

Upam, da bo seznam res roza, pa da se tastare umaknemo pa dmo plac novim, men ni več za biti na teh seznamih, kdaj pričakujemo user posted image počas bi bla že na onih...kdaj je PDP. Sej bo punce sej bo.....zuni je tk tak vreme d nima človk kam it..kaj bo pa doma delu, tv tud se ne da skos gledat, cel dan nismo v službi (upam, da nima kera takšne no)....tk da akcija....pa bo.:)

Mejte se lepo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 321
26.1.2010 15:31:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Beba78
Aja, pa ta kitajska tabela na RR mi je ugotovila spol prvega otročka user posted image ...moja lunarna leta se mi pa tudi blazno dopadejo user posted image , tako da zdej za leta uporabljam to štetje user posted image user posted image .

Lep dan vsem!

Beba78 jaz bi prosila, če mi lahko poveš kje na rr se to najde user posted image kakšen lik mogoče user posted image

(odgovor članu Beba78)
  Neposredna povezava do sporočila: 322
26.1.2010 16:41:26   
malajka84
Anonimna..evo link za kitasjki koledar..pač za spol.... http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 323
26.1.2010 17:30:44   
Arwenko
Hoj punce...evo, sem se jaz tudi odločila in pisala tisti vedeževalki, pa da vidimo kaj me čaka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 324
26.1.2010 18:39:09   
BabyKitty
Joj punce, kok se dnevi vleeeeečeeejo... pa izpiti... pa misli nimajo veze s knjigo user posted image ...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?