brinceljka -> RE: klomifenke 2010 (5.3.2010 17:04:46)
|
mag... mene je g najprej poslala na hsg. potem je moral mož istočasno oddati seme za spermiogram. ko sem prišla k dr. drobniču sva se najprej pogovorila zakaj em prišla, spraševal je glede [sm=hudicek1.gif]. fajn je da maš kar koledarček s sabo. potem pa je sledil pregled z ultrazvokom. stanje je bilo tako, pri naslednji [sm=hudicek1.gif] sem morala iti dat kri ( kar je pri meni trajalo 4 mesece in še to sem sprožila z tabletami) da mi pogledajo kako je z mojimi hormoni in se istočasno naročit na pregled aja oba s partnerjem greva tja. nimam pa pojma kaj to pomeni in zakaj oba. rekel je da moram tudi shujšati in sem res za 15 kg ... vmes ker mi je bilo res čudno da m. ni od nikoder sem šla k g in mi je rekla da vidi da imam neravnovesje hormonov, da imam polisistične jajčnike in da sploh nimam ovulacij. zato mi je tudi predpisala klomifen da se mi sproži ovulacija ampak očitno ni bilo nič. tako da to je to. aja dr. drobnič je zelo uredu človek, zelo realen, kar ga vprašaš odgovori, ni tko da b nekaj hodil okoli ampak pove kar misli, res jaz sem ga dojela zelo pozitivno, res pa je da v tistem trenutku nisem želela slišati da je morda ravno moja teža kriva, ampak sedaj vidim da ni samo to, da je vsega po malem, od ščitnice, neovulaci... danes me nenormalno boli leva bradavica, kot bi mi jo kdo žgal... tega nikoli nisem poznala! in je grozno! Lepo bodte
|
|
|
|