twetka -> RE: klomifenke 2010 (3.3.2010 12:17:23)
|
Draga twetka, se ti opravičujem, če sem te s svojim pesimizmom in nezadovoljstvom prizadela. Verjemi mi to ni bil moj namen. Hvaležna sem, da imam otroka in razumem razačoranja žensk, ki se trudijo zanositi pa ne morejo težko mi je, ko se nosečnost konča s ss. Vendar jaz žal nisem več tako mlada kot si ti. Otroček tudi ni več tako majhen, že več časa si želi bratca ali sestrico. Sama sem se odločila, da če mi ni namenjeno imeti še enega, v nobenem primeru ne mislim posegati po umetni opl. in tako odžirati mesto tistim, ki svojega angelčka še nimajo. Sem pa žalostna, razočarana ali po domač povedan na psu. Težko je namreč kar vsakemu, ki te vpraša ja zakaj neki pa nimaš še enega razlagati, da si "neploden", zato sem se odločila, da svoje težave, če jim lahko tako rečem (zame namreč so) zaupam in izdavim na tak način in s tem resnično nisem imela namena nikogar užaliti ne prizadeti. Ponavljam prizadeta sem sama. Pa še to, novinka nisem na forumu, berem in spremljam ga že od časa, ko sem se odločila za še enega otroka in spoznala, da ne uspe, vendar sem se bolj redko oglasila, ker kot vedno vsi pravimo upanje umre zadnje. Vsem vam želim mnogo uspeha, brez obupavanja in brez nepotrebne jeze na sebe ali druge. Imejte se rade in spoštujte, s svojimi "problemi" pa vas ne mislim več obremnjevat ne jezit. IZVIRNO SPOROČILO: b-best Draga twetka, se ti opravičujem, če sem te s svojim pesimizmom in nezadovoljstvom prizadela. Verjemi mi to ni bil moj namen. Hvaležna sem, da imam otroka in razumem razačoranja žensk, ki se trudijo zanositi pa ne morejo težko mi je, ko se nosečnost konča s ss. Vendar jaz žal nisem več tako mlada kot si ti. Otroček tudi ni več tako majhen, že več časa si želi bratca ali sestrico. Sama sem se odločila, da če mi ni namenjeno imeti še enega, v nobenem primeru ne mislim posegati po umetni opl. in tako odžirati mesto tistim, ki svojega angelčka še nimajo. Sem pa žalostna, razočarana ali po domač povedan na psu. Težko je namreč kar vsakemu, ki te vpraša ja zakaj neki pa nimaš še enega razlagati, da si "neploden", zato sem se odločila, da svoje težave, če jim lahko tako rečem (zame namreč so) zaupam in izdavim na tak način in s tem resnično nisem imela namena nikogar užaliti ne prizadeti. Ponavljam prizadeta sem sama. Pa še to, novinka nisem na forumu, berem in spremljam ga že od časa, ko sem se odločila za še enega otroka in spoznala, da ne uspe, vendar sem se bolj redko oglasila, ker kot vedno vsi pravimo upanje umre zadnje. Vsem vam želim mnogo uspeha, brez obupavanja in brez nepotrebne jeze na sebe ali druge. Imejte se rade in spoštujte, s svojimi "problemi" pa vas ne mislim več obremnjevat ne jezit. Ni se ti treba nič opravičevat, ampak res me je zmotil tvoj stavek. Res je da smo vse kdaj pa kdaj negativne ampak upanje še vedno ostaja, ne glede na starost in ne vem zakaj nebi šla v kakšne postopke, če si tega tako močno želiš. Js na tvojem mestu bi namesto da toliko razmišljaš še danes poklicala in se poskusila vrinit not za pregled in upala naprej. Ne vem zakaj bi s tem ko bi šla na umetno odžirala komu kaj. Če si tako moćno želiš imeti še enega otroka se bori zanj in boš uspela, ne glede na to ali po naravni poti ali po kakršnikoli poti. Drugače pa brez zamere, samo ujezi me včasih ta negativnost, ker sem tudi sama in potem iščem čimbolj pozitivne stvari in besede, tako da verjemi se splača it naprej in v večini primerov se želja izpolni. Korinca prav imaš da je vsaka punca zgodba zase, ampak mene včasih zmoti ta negativnost negaterih in tudi nisem mislila kogar koli kaj obsojat kar se pa tiče tvoje zgodba pa je spet popolnoma drugačna in si spet v drugi situaciji, ker si s partnerjem kateri še nima otrok želiš ustvariti družino. Ti pa verjamem da si morala prestati tudi nekaj hudega že v življenju, ko si js mogoče sploh ne predstavlja in večina od vas, ki ste mičken starejše verjamem da ste marsikaj že mogle dati skozi v življenju. Sej pravim tut js ne obsojam nobenega pa naj bo to drugi ali tretji otrok ampak na vsak način je nam, ki smo brez otrok situacija težja, glede na to da pa nas vse punce druži enaka želja pa je za vse zelo zelo težko. Js sicer razmišljam da bi se malo odklopila tudi od foruma,mogoče mi bodo stvari lažje, ko ne bom ves čas samo brala stvari in se obremenjevala, ampak glede na to da sem ves čas doma se težko odklopim, si bom mogla neki poiskat, ker sem odvisna od računalnika. Drugače pa punce, brez zamere, upam da nas vse čaka srečno leto in bomo končno dočakale naše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]
|
|
|
|