twetka -> RE: klomifenke 2010 (2.3.2010 18:21:38)
|
b-best, sva na istem, tudi js imam še eno škatlico klomifena samo, pa bomo videli kaj bo naredil. Na UZ sem naročena 17.3 pa bomo videli če sem uspela proizvest kakšen folikel. Nekaj mi še leži na duši in morem povedat, pa upam da mi nekatere med vami ne boste preveč zamerile. Glede na to da sem danes dobila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] in sem kr malo razočarana nad neuspehom in bom mogoče izpadla nesramno. Tiste, ki že imate enega otroka, ne vem zakaj se tolk obremenjujete z drugim, če vam je enkrat uspelo, verjamem da vam bo še drugič in tretjič. Pomislite na nas, ki še nimamo nobenega in kakšno je pri nas razočaranje, vsak mesec znova se sprašujemo če bomo sploh kdaj mame, ali nas bo kdo kdaj sploh poklical mama, vas že nekdo kliče in poskrbite zanj, pa se ne sekirajte preveč za drugega, ker manj se sekiraš prej pride in bodite zadovoljne da imate nekoga že ob sebi in da ste že imele možnost izkusit čare nosečnosti in poroda samega. Privoščim vam vsem pa neglede na to kateri otrok bo to ampak skušajte razumet nas in preden se začnete smiliti same sebi pomislite na to kolk more bit nam hudo in skozi kaj vse moramo it da bomo dobile vsaj enega. Upam, da me ne boste razumele narobe, ampak enim na svetu je še huje, pa ne samo glede tega, tudi zaradi drugih stvari zato bodite vesele da imate vsaj enega in mu dajte vso pozornost in ljubezen, ki jo premorete. Vem kako je če je želja velika ampak včasih proti naravi in življenju ne moremo nič, stvari moramo enostavno sprejet kot so, tut če smo še ne vem kako razočarani, kar sem jaz danes grozno in v ta klomifen nimam več upanja. Imam pa tudi neke čudne bolečine, sploh niso podobne menstrualnim. Zjutraj me je zvijalo, sej veste tista bolečina, ki narašča in počasi spušča, zdej popoldan pa me že cel dan pika v predelu jajčnikov in v hrbtu. Menstra je pa tut zelo čudna, sploh nima vonja in prave barve, ker ponavadi tut če ni še bila tako močna sem po vonju vedela da bo pa celo par dni prej je že bil tak čuden vonj. Bom vidla če se bo jutr kaj bolj razvila. Kako pa sploh izgleda vgnezditvena krvavitev??? Vem da ene jo majo ene ne, ene majo celo še mičken menstre pa so vseeno noseče. Sicer js vem da pri meni ni nič sam pač razmišljam kako to izgleda, glede na to da nič ni podobno prejšnjim menstruacijam, pa prsi tut še vedno bolijo, ko me ponavadi spusti prvi dan menstre. Je pa bila zanimiva izkušnja to s klomifenom, kolk novih simptomov, eden ni bil podoben drugemu, mesntruacije druge, občutki drugi, tako da nikoli ne veš kaj pričakovat. Miša js bom stara 23 pa mi tut vsi pravijo da sem še mlada in da imam čas, vraga mam čas, ko čas tako hitro beži, preden greš skozi vse postopke prideš dobesedno do penzije in mej pol otroka če moreš. Glede tvoje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] pa še malo počakaj, lahko da si [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] in ti hormon počasi narašča, kaj pa vem, neki more bit. Svetujem ti, da počakaš še kakšen dan pa testiraš spet in boš videla kaj ti bo pokazalo, lahko pa da ti zamuja od stresa in vsega tega pričakovanja in želje da je nebi bilo. Je pa zanimivo, js nikoli prej nisem mela menstre, zdej pa že 2 meseca po klomifenu na 34 in 33 dni.
|
|
|
|