Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 16.1.2010 21:05:56
|
|
|
|
malania
|
Frizerja odkar se ne barvam obiščem bolj poredko (še skoraj 1 leto nisem bla). Včasih sem hodila na depilacijo z voskanjem, zdaj to prakticiram le še poleti, pred dopustom, ker sem brez službe. Edino na telovadbo še hodim, pa u ''šoping''. Aja, pa mož mi na dopustu vedno privošči masažo. No, to ne pomeni, da sem zdaj kot teta Pehta, ker nikamor ne grem
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2010 21:56:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 18.1.2010 14:09:37
|
|
|
|
bina30
|
Sedaj, ko se po 2,5 letih vračam v službo (sem šla iz porodniške v porodniško), si bom privoščila: - 1x na mesec gel nohte - 1x na mesec frizerja - 4x na leto kozmetičarko - vsake toliko kaj novega za oblečt ali čevlje ali kozmetiko - 1x na mesec en večer brez otrok z mojim dragim (kino, večerja) - vsake toliko babji večer (večerja, krohotanje ob kaki penini) Ženske, jaz verjamam, da nas je ogromno takih, ki res živimo za svojo družino in (mogoče tudi) svojo službo, samo nas na dolgi rok to ubija, ker se cele dneve ponavlja eno in isto.... Zato si MORAMO včasih provoščit kak večer bodisi brez otrok, bodisi kakšno masažo ali kaj na NAŠO dušo. Jaz sem kar dolgo potrebovala, da sem otroke dala babicam in šla z dragim ven, ampak je res pasalo. Za otroke je bilo dobro poskrbljeno, midva pa sva se lahko posvetila drug drugemu. Pa ni vedno vse povezano z denarjem (oz. z veliko denarja), saj se babe lahko zberemo nekje doma in vsaka prinese kaj za pod zob in srebrno penino za 7eur. Vsake toliko to ne bo nikogar bolelo. Ajd, babnice, privoščimo si!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2010 14:13:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 23.1.2010 11:38:38
|
|
|
|
noranate
|
Privoščim si mir, ko ga rabim (pred otroci seveda), ker moža dobim , ko ga rabim . Frizerja, ko se mi zazdi, kofe pr sosedi, ko mi zapaše. Oblačila po potrebi (moram pa rečt, da nisem ženska ki uživa v šopingih ). Privoščim se vse tisto, kar mi zapaše in rabim, seveda v mejah normale. Sem pa skromna ženska in sovražim preseravanje in nametanje vse tiste fasade na ženske.
|
|
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 3.2.2010 16:52:12
|
|
|
|
punci
|
1x na mesec gel nohte 1x na 2 meseca frizerja vsake kvatre kaj novega za oblečit ali pa čevlje ali pa kakšen nakit (kič za tam okrog 6-8 €) kozmetiko pa si kupujem po potrebi ko mi nečesa zmanjka sej bi si več pa plača ne dovoli
|
|
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 21.2.2010 17:45:28
|
|
|
|
novinohti
|
jaz si privoščim samo frizerja 1-2x letno, da me ostriže, ogrce stiskam sama , ker vsak teden nastanejo novi drugače pa se sama barvam - lase, tako kot mi paše in mi kar dobro gre , nohte z gelom si tudi sama delam že kar ene pol leta, masirajo me otroci, ta velika punca hodi po hrbtu (ima 25kg)..., depilacija tudi sama-s strojčkom ali kremami, obrvi sama, padikura isto, pa vse skoraj sama delam, ni kej.. pa vedno več bo treba, abraham se mi bliža, gravitacija svoje dela, pol pa , da vsaj mal zgledaš je skos neki treba, ni ne konca ne kraja, pazim na težo in prehrano kolikor toliko, športam tudi po potrebi, oblek imam pa že tolk, da bo treba novo hišo za vse cunje in štikle...... grem pa vsake tolk ven s kakšno kolegico na čvek in večerjo, eh komaj čaka da spet kidnem kam zvečer
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 24.2.2010 17:43:05
|
|
|
|
emibu
|
frizer- 1x na mesecž savna-odkar sem noseča amaništa nč drugač 1x na mesec manikura-made at home mam lepe nohte zato se mi zdi škoda denarja mal spilim namažem s prozornim lakom in to je to pedikura-si je nisem še nikol v življenju si jo pa mislim letos poleti oz. takoj ko rodim se pravi maja depilacija-britvice + pena in bana se pravi doma nevem zakaj bi mogla to plačat?? rekreacija-trenutno noseča se pravi čepim k stara baba k se mi nč ne..po porodu pa aerobika kavice-made at home za en euro si jo lahko skuham doma malo morje oddih-pozimi smučanje poleti morje umes bazenčkanje po toplicah vendar nikol da bi tam ostajali.. kozmetika in oblačila-kar rabim+kremce ker me vedno reklame prepričajo oblačila sem pa nora na njih in si morm usaj eno majko kupt na usahi 14 dni.. kino-zrd gripe nosečnosti d me kdo ne rukne zadne čase nič več Se mi zdi da sm kr bol pri tavarčnih Sicer pa tut morm bit ker si rihtamo stanovanje plus dojenček je na poti ko bo pa to mim pa navalimo zapravljanje nazaj no takrat bom lahko nakupovala za dva
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.