|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj si privoščite ženske
16.1.2010 21:05:56   
malania
Frizerja odkar se ne barvam obiščem bolj poredko (še skoraj 1 leto nisem bla).
Včasih sem hodila na depilacijo z voskanjem, zdaj to prakticiram le še poleti, pred dopustom, ker sem brez službe.
Edino na telovadbo še hodim, pa u ''šoping''. Aja, pa mož mi na dopustu vedno privošči masažo. user posted image
No, to ne pomeni, da sem zdaj kot teta Pehta, ker nikamor ne grem user posted image

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
16.1.2010 21:56:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malania)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
18.1.2010 14:09:37   
bina30
Sedaj, ko se po 2,5 letih vračam v službo (sem šla iz porodniške v porodniško), si bom privoščila:
- 1x na mesec gel nohte
- 1x na mesec frizerja
- 4x na leto kozmetičarko
- vsake toliko kaj novega za oblečt ali čevlje ali kozmetiko
- 1x na mesec en večer brez otrok z mojim dragim (kino, večerja)
- vsake toliko babji večer (večerja, krohotanje ob kaki penini)

Ženske, jaz verjamam, da nas je ogromno takih, ki res živimo za svojo družino in (mogoče tudi) svojo službo, samo nas na dolgi rok to ubija, ker se cele dneve ponavlja eno in isto.... Zato si MORAMO včasih provoščit kak večer bodisi brez otrok, bodisi kakšno masažo ali kaj na NAŠO dušo. Jaz sem kar dolgo potrebovala, da sem otroke dala babicam in šla z dragim ven, ampak je res pasalo. Za otroke je bilo dobro poskrbljeno, midva pa sva se lahko posvetila drug drugemu.

Pa ni vedno vse povezano z denarjem (oz. z veliko denarja), saj se babe lahko zberemo nekje doma in vsaka prinese kaj za pod zob in srebrno penino za 7eur. Vsake toliko to ne bo nikogar bolelo.

Ajd, babnice, privoščimo si!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
18.1.2010 14:13:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bina30)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
23.1.2010 11:38:38   
noranate
Privoščim si mir, ko ga rabim (pred otroci seveda), ker moža dobim , ko ga rabimuser posted image . Frizerja, ko se mi zazdi, kofe pr sosedi, ko mi zapaše. Oblačila po potrebi (moram pa rečt, da nisem ženska ki uživa v šopingihuser posted image ). Privoščim se vse tisto, kar mi zapaše in rabim, seveda v mejah normale. Sem pa skromna ženska in sovražim preseravanje in nametanje vse tiste fasade na ženske.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.2.2010 16:52:12   
punci
1x na mesec gel nohte
1x na 2 meseca frizerja

vsake kvatre kaj novega za oblečit ali pa čevlje ali pa kakšen nakit (kič za tam okrog 6-8 €)

kozmetiko pa si kupujem po potrebi ko mi nečesa zmanjka

sej bi si več pa plača ne dovoli user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 31
21.2.2010 17:45:28   
novinohti
jaz si privoščim samo frizerja 1-2x letno, da me ostriže, ogrce stiskam sama user posted image , ker vsak teden nastanejo novi user posted image drugače pa se sama barvam - lase, tako kot mi paše in mi kar dobro greuser posted image , nohte z gelom si tudi sama delam že kar ene pol leta, masirajo me otroci, ta velika punca hodi po hrbtu (ima 25kg)..., depilacija tudi sama-s strojčkom ali kremami, obrvi sama, padikura isto, pa vse skoraj sama delam, ni kej..
pa vedno več bo treba, abraham se mi bliža, gravitacija svoje dela, pol pa user posted image , da vsaj mal zgledaš je skos neki treba, ni ne konca ne kraja, pazim na težo in prehrano kolikor toliko, športam tudi po potrebi, oblek imam pa že tolk, da bo treba novo hišo user posted image user posted image user posted image user posted image za vse cunje in štikle......

grem pa vsake tolk ven s kakšno kolegico na čvek in večerjo, eh komaj čaka da spet kidnem kam zvečeruser posted image

How will we ever know if we never try?

(odgovor članu punci)
Neposredna povezava do sporočila: 32
24.2.2010 17:43:05   
emibu
frizer- 1x na mesecž
savna-odkar sem noseča amaništa nčuser posted image drugač 1x na mesec
manikura-made at home mam lepe nohte zato se mi zdi škoda denarja mal spilim namažem s prozornim lakom in to je to
pedikura-si je nisem še nikol v življenju si jo pa mislim letos poleti oz. takoj ko rodim se pravi majauser posted image
depilacija-britvice + pena in bana se pravi doma nevem zakaj bi mogla to plačat??
rekreacija-trenutno noseča se pravi čepim k stara baba k se mi nč ne..po porodu pa aerobika
kavice-made at home za en euro si jo lahko skuham doma malo morje
oddih-pozimi smučanje poleti morje umes bazenčkanje po toplicah vendar nikol da bi tam ostajali..
kozmetika in oblačila-kar rabim+kremce ker me vedno reklame prepričajouser posted image oblačila sem pa nora na njih in si morm usaj eno majko kupt na usahi 14 dni..
kino-zrd gripe nosečnosti d me kdo ne rukne zadne čase nič več

Se mi zdi da sm kr bol pri tavarčnihuser posted image Sicer pa tut morm bit ker si rihtamo stanovanje plus dojenček je na poti ko bo pa to mim pa navalimo zapravljanje nazajuser posted image no takrat bom lahko nakupovala za dvauser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
6.3.2010 17:09:12   
Martinčka
no jaz bom povedala kako je z menoj ko nisem na bolniški, kar zdaj sem:)

in sicer:
1xmesečno depilacija pri kozmetičarki
1xmesečno nega obraza pri kozmetičarki (ponavadi kar v istem terminu kot depilacija)
1x na 3mesece frizer barvanje
1x na mesec frizer malo za razvajanje
1x na 3 mesce masaža ali kakšno razvajanje v dvoje

kozmetiko si kupujem največkrat na letališčih in si kupim zelo dobro kvaliteto ki jo imam načeloma celo leto, razen maskare ki jo kupim 1x na 5 mescev:)

oblačila pred nosečnostjo sem kupovala na začetku vseh sezon, vmes morda kaj samo zato ker sem kakšen poseben kos potrebovala ali slučjano opazila in me je navdušil...

čevlje kupim vedno na koncu sezone da si lahko kupim boljše kvalitete in nimam slabe vesti pri potrošnji:) izven razprodaj jih kupujem samo na potovanjih kjer pač ne moreš čakat na znižanje:)

nohte imam svoje dolge in si sama vzamem enkrat na teden čas in si jih lepo uredim tako da manikure ne potrebujem:)

sedaj ko sme na bolniški pa seveda vse zgornje odpade.. razen urejanje nohtov doma in sedaj me čaka tudi voskanje doma če nočem biti kot medvedkauser posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.