Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 30.12.2009 16:52:25
|
|
|
|
Raho
|
Frizerja redko, masažo morda enkrat na leto, res pa je, da si pa večkrat privoščim šoping
|
|
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 30.12.2009 16:56:38
|
|
|
|
uškinamama
|
Oja, pri svojih almost 34 -ih si privoščim: - da sem v miru s seboj in ostalimi; - da rečem ne, ko tako mislim; - da grem spat brez skrbi ; edina skrb mi je , da bomo tudi jutri zdravi; - da znam oprostiti: - da se znam opravičiti; - da razumem ali probam razumeti druge in drugačne; to je za notranjo lepoto . Za zunanjo pa hodim na telovadbo, frizerju, masažo. Živim še kar potrošniško (v čistem neskladju z rr- jem ) in si privoščim tudi dvojno maskaro v različnih odtenkih in otroku igrače made in čajna.
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 30.12.2009 17:08:09
|
|
|
|
migrena
|
no....jaz na vsake toliko masaža, savna, telovadba enkrat tedensko, nohti-ki si jih sama naredim, frizer na 2 meseca, kar se tiče kozmetike osnovne stvari, kupovanje pa več ali manj kako majčko pa čevlje...ko rabim in mi je kaj všeč.....ne dam pa na firme
|
|
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 30.12.2009 17:45:41
|
|
|
|
anajmad
|
Frizerja vsak mesec,kozmetke mam doma (mož vsaj tako pravi) pol DM-ja in pol Muellerja. Se hecam. Pri kozmetičarki nisem bila že ene tri leta,pa bi nucal,zdej po novem letu sem se naročila za manikuro,zapravim pa itak preveč,kolkr mam v denarnici. Sem pa stara rosnih 40.
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 30.12.2009 17:54:49
|
|
|
|
babyloverka
|
stara 23 let, v pričakovanju prvega otroka. delam v trgovini z oblačili zato jih imam posledično kar veliko doma ampak sem se sedaj ustavla, raje nakupujem otroške cotike. kozmetike imam toliko kot je rabim, puder, maskaro kako senčko, par kremic in je to to. včasih, enkrat do dvakrat na leto, si privoščim masažo. na gel nohte hodim enkrat na mesec, me stane 20 evrov. hodim pa ker mi je všeč in ker sem v takem poklicu da morem imet urejene nohte in je to najlažja varianta pa tudi za 20 evrov ne bo nikogar vrag vzel. tu pa tam greva v toplice ali na kak izlet s prijatelji. privoščim si za moje pojme ravno dovolj, kupim tisto kar potrebujem in včasih tisto kar ne pa mi je resnično všeč ampak vsekakor dvakrat premislim. če si katera ženska privošči premalo lahko to edino sama popravi. ne vem če je smiselno čakati na moškega ali kogarkoli drugega da bi ti rekel, tukaj imaš denar, idi za dva dni na razvajanje, kupi si kar hočeš in to vsak mesec. vidim svojo mamo, ki si nikoli ne privošči ničesar zase kar je žalostno. skoraj se upokoji pa še ni bila na pedikuri, masaži kaj šele pri kozmetičarki ali kaj podobnega. pa bi si vsekakor zaslužila.
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 30.12.2009 19:50:11
|
|
|
|
jakaracman
|
Frizerja 2x na mesec( ali samo fen, ali striženje ali barvanje kar je pač na vrsti) Pedikura 1x na mesec Manikura 2x na mesec Nega obraza 2x letno Depilacija 1x mesečno Masaža 3x letno Savna v zimskih mesecih pogosteje Kozmetika kar pač rabim(ne kupujem brezglavo) Oblačila in obutev po potrebi in malo za dušo
|
|
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 30.12.2009 21:35:44
|
|
|
|
Ribica **
|
Frizer 1-2x letno, od kozmetike pa nic kaj dosti ... tonik in gel za umivanje, letos dve kremi za obraz in maskara in to je to. Oblacila na potovanjih oz. ko kaj "nujno" rabim.
|
|
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 30.12.2009 22:22:08
|
|
|
|
glen
|
-vsako dan kavica(odzuni) -1x mes. friz -cca 2x letno masaža,ponavadi dobim darilne bone -najmanj1x na mes. greva z možem sama na večerjo in/ali kako pijačo -vsake tolko(cca na 2 mes) s prijateljicami na večerjo in babji čvek -vsak večer,ko gredo otroci spat tuš in relax v miru -vsak dan čokolada -ponavadi ob nedeljah ne kuham,ali gremo ven jest ali nas povabi mama ali tašča, -....................
|
|
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 31.12.2009 13:35:01
|
|
|
|
al1*
|
- frizer - 1x na 2 meseca. - pediker - 2x letno - depilacija - 4-5x letno - masaža - včasih - toplice oziroma razvajanje z možem - 3-4x letno - kozmetika - po potrebi, nisem neki potrošnik kozmetike - oblačila - po potrebi - tudi ne pretiravam.
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 5.1.2010 13:03:48
|
|
|
|
hrchy
|
se moja statistika (letno): frizer 4-5x savna 2x (mogoce) masaza 1x na pedikuro/manikuro/umetne nohte... pa ne hodim. namesto kakega fitnesa/aerobike tecem ali plavam, tako da je zastonj. kozmetike ne uporabljam redno, tako da mi ful traja, preden porabim kaksno kremico/sence... no edino krema za roke je obvezna ker imam izredno suho kozo. kadim ne, na kavice ne hodim ven, tudi na pijacke zelo redko. ampak mam filing, da si zmeraj privoscim vse, kar rabim (kot kaze sem cisto nezahtevna)
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 5.1.2010 13:10:15
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: migrena zanima me koliko in kaj si privoščite in če sploh si Seveda si. Brez pardona. Kaj? Odvisno od trenutnega razpoloženja, ampak recimo, da... - od pomladi do jeseni vsak dan kava nekje zunaj - enkrat letno masaža v masažnem salonu - enkrat letno frizer (bi potrebovala več, pa se mi zdi škoda denarja) - vsaj 1x tedensko shopping (česarkoli) v BTC-ju - čisto vsa mogoča in nemogoča kozmetika (koliko jo potem uporabljam, je druga pesem) - vsaj 1x mesečno nekaj oblačil - vsaj 1x na letni čas nekaj parov obutve - 1x mesečno večerja (samo jaz in g. Mož, brez otrok) - cca. 1x tedensko dostava hrane na dom - nekajkrat mesečno raznorazne revije (Cosmopolitan, Elle itd.) - in še marsikaj, kar se v tem trenutku ne spomnim, ker se mi zdi običajno. No, pa saj bi vsemu skupaj težko rekla, da si to privoščim. To je pač moj life-style.
|
|
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 5.1.2010 13:11:03
|
|
|
|
Anonimen
|
pico pa čike.... pa se to mi naprej mecejo
|
|
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 5.1.2010 13:19:08
|
|
|
|
Klemy82
|
Zadnje čase si res ne privoščim ama nič. Ni financ za cunje, čevlje in šopinge za bv... in jih pravzaprav niti ne pogrešam. Res. V bistvu čutim neko olajšanje, ko grem lahko mimo gužve na razprodajah, da nisem tam nekje noter in stojim v eni dolgi vrsti, da bi pomerila majco, ki jo bom potem trikrat oblekla. Uf. Sem si pa pred nl privoščila frizerja, ampak to po sili razmer, da sem bila za v javnost. Pa kakšno kavico s kolegico si še privoščim tu in tam... čokolade pa moj kupi na tone, tako da je meni ni treba. Brez tega pa ni šans, da bi zdržala.
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 5.1.2010 14:53:11
|
|
|
|
Gina
|
Razvajam se takole: - 1x na 2-3 mesece frizer - 4x na teden kavo s kolegicami - kupim vse možne in "nemožne" rastline (to je bolj spomladi in jeseni aktualno) in sploh vse kar mi v "uč pade" da bi mi bilo fino za na vrt - vse sorte literaturo - nikdar ne pridem iz knjigarne brez knjige, niti iz trgovine brez revije Drugega pa ne vem, če si kaj dosti privoščim. Na masaže, savne, kozmetike in ne vem kaj še vse ne hodim, kozmetike niti ne kupujem, ker imam prehude alegijske reakcije na tričetrt reči. Na telovadbo tudi že en cajt ne (štiham na vrtu, pa imam telovadbo ...), v gledališče nisem šla že uhuhu časa, v kinu se pa sploh ne spomnim več kako zgleda - pa mi nič ne manjka, če ničesar od zgornjega več nikdar ne vidim, ker mi to ni oblika razvajanja. Privoščim si še računalnik, pa telefoniranje, kolikor mi duša poželi. Po moje drugih prioritet, kar se skrbi zase tiče, nimam.
|
|
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 5.1.2010 16:19:28
|
|
|
|
Felicita
|
pozimi savna kadar mi le uspe, skoz celo leto masaže mesečno. pedikura/manikura/umetni nohti ne hodim, frizerka me pride na dom zastonj ostrižt, barvam se sama, depiliram se sama. športam bolj ko ne po navdihu, pri ničemer ne uživam ful ali dalj časa. zadnje čase mam manijo na čevlje, tko nekje 1/mesec, ampak to je tko... 20€ (nikol več). enako s cunjami. sicer rada hodim v gledališče (in podobne zadeve, stand up, impro liga,...) sam večino časa ni časa. kino nekje 1x/2 mesca. koncerti so nekje 3je na leto (plačljivi) in kar ujamem zastonj. knjig si kupim ene 5 na leto (ne štejem študijskih zadev), pa jih mam počas tok da ne vem več kam z njimi. kofetkam dokaj redko, mi urnik ne dopušča... kadar mi mogoče 2x tedensko, več ne. privoščim si vsaj eno 'potovanje' na leto in en oddih sama brez mojga (letos je bil to fotovikend), pa vsake tok časa se 'razvajam' s kako stvarjo ki je v bistvu ne rabim, pa mi je že dalj všeč in namensko šparam zanjo... tko na primer dans dobim prvi čist moj dslr fotoaparat. največji užitek so pa itak tista mala dnevna razvajanja, nagrade ki jih sebi privoščim... mal dražji sladoled ali bolj fancy čokolada, obesek za ključe, nove najlonke... take zadevice mi v končni fazi največ zadovoljstva prnesejo.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 7.1.2010 18:29:22
|
|
|
|
SURF
|
Hmmm...odkar sem v porodniški mi nekako čas ne dopušča vsega enako kot pred tem,ampak so se pa zamnjale za druge stvari . Frizerja si privoščim ko me prime,frizuro oz. grivo imam že tak bolj kot ne celo življenje podobno . Savnanje občasno,manikura ob posebnih priložnostih,pedikuro si delam sama vsaj enkrat na mesec,tudi kakšno knjigo si kupim vsake toliko,pa tudi revije občasno,sem se zalotila,da je zadnje čase,že od nosečnosti glavna tema:otrok . Oblačila...evo tu sem se poslabšala...sem prišla v fazo "ko potrebujem" prej je bilo "zbiram" . Kozmetika,ja tu gre vedno veliko preveč pravi moj. Zelo rada si privoščim kak predmet(karkoli) za v stanovanje..od svečk,rožic...uf teh stvri je na seznamu da bi še imela, veliko . Včasih grem plavat,spravljam se tečt(čakam na pomlad) . Najbolj od vsega, kar je med pogrešanim je pa spanec ampak vse še pride. Veliko je tudi t
|
|
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 7.1.2010 18:31:21
|
|
|
|
SURF
|
Mi je prehitro ušlo... Sem hotela še napisat,da je še veliko teh malenkosti,pa tudi še nekaj želj.
|
|
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 8.1.2010 12:05:22
|
|
|
|
witch
|
frizer 2 -3 x letno, isto kak obisk bazena, i sto kako kosilo v gostilni, spomladi, poleti in jesni kaka kavica s kolegi, kozmetika - otroška krema za obraz in maskara (kupim 1-2x letno) oblačila in obutev po potrebi šparam pa za potovanja ki so moja strast greva 1 ali 2x na leto kam daleč, obvezno pa skoraj vsak mesec mini dopustek(par dni) v najni hišici na drugem koncu slo
< Sporočilo je popravil witch -- 8.1.2010 12:06:25 >
|
|
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 8.1.2010 12:45:59
|
|
|
|
Nika v službi
|
frizer - približno 1x mesečno savna - premalokrat (jo obožujem, ampak mi zmanjkuje časa), v zimskem času čim večkrat, če se le da manikura - vsake 2 - 3 mesece, sicer si nohte urejam sama pedikura - vsake 2 - 3 mesece depilacija - praviloma sama, izjemoma zunanji ponudniki, ponavadi takrat, ko sem kje v toplicah rekreacija - 1x mesečno bowling (organizira služba), ko vreme in čas dopušča z možem tečeva kavice - skoraj vsak dan oddih - približno 5x letno kozmetika in oblačila - po potrebi, še največ zapravim takrat, ko sem na potovanjih po tujini kino - 1x mesečno z možem čvek s prijateljicami - po dogovoru, vsaj 1x mesečno
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 14.1.2010 14:53:49
|
|
|
|
brkn83
|
dobra tema, ki mi je bila v premislek. Kaj si privoščim: - sauna, zdej ko imam otroka že nekaj časa ne prej pa pozimi vsakih 14 dni. - frizer - vsake 2 meseca - rekreacija: pred nosečnostjo 2-3 krat na teden sem hodila na skupinske vadbe s kolegico., zdej ni več časa - masaža : vsakih 14 dni, ker mi je to super, sedaj ko pa sem sama postala maserka pa še toliko bolj. - kozmetika - je imam ogromno - oblačila in obutev: kadar je res nujno si grem kupit, ker drugač pa mi zdej sploh ne da zame po trgovinah hoditi in grem raje kej otroku kupit. - na pedikuro in manikuro ne hodim,........... pa bi se lahk mal časa vzela. Razvajanje v dvoje: ravno naslednji teden greva z možem, otrok pa v varstvo. Počitnice; no to pa je pravo razvajanje: na morje gremo za tri tedne - tam kuha mož ali pa gremo ven jest, pomiva posodo tudi mož, tk da tam se lahk v miru spočijem preberem kako knjigo...... v glavnem se sprostim in poležavam Toplice - enkrat na leto - letos gremo konec februarja. To je to, aja pa še vake 2-3 mesece enkrat nakupovanje v Avstriji - Ikea
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2010 14:57:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 14.1.2010 15:11:01
|
|
|
|
blaža
|
jaz ne trošim dosti. Bi si privoščla, ma tolko spet nimam. kar je osnovnega si privoščim ( kozmetika, pa ne neke astronomsko drage zadeve, frizerja vsake 4 mesece le popravim obliko, ker imam itak dolge lase.) Bi mi pa včasih zapasala kaka masaža, pri kozmetičarki še nisem bla nikoli v življenju, pa bi šla, na masaži sem bla tudi samo 1x in še to noseča, sem dobila darilni bon, šla bi tudi v kak jakuzzi, pa nohte bi si dala delat. Včasih bi šla v savno in v solarij. ja kr veliko ma ni panike, sem lih tako urejena in samozavestna, pa čeprav ne hodim na zgoraj omenjeno.
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 14.1.2010 15:12:00
|
|
|
|
blaža
|
aja sem pozabla povedat, da si pa vseeno privoščim telovadbo 2x na teden.
|
|
RE: kaj si privoščite ženske 14.1.2010 15:31:20
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman Frizerja 2x na mesec( ali samo fen, ali striženje ali barvanje kar je pač na vrsti) Pedikura 1x na mesec Manikura 2x na mesec Nega obraza 2x letno Depilacija 1x mesečno Masaža 3x letno Savna v zimskih mesecih pogosteje Kozmetika kar pač rabim(ne kupujem brezglavo) Oblačila in obutev po potrebi in malo za dušo ojojjjoj.. eni si pa res prvoscte! no, jst si vse tole prvoscm, ampak doma! razen frizerja mogoce obiscem 1x letno in kozmetike (razen za os.higieno) ne kupujem.. in oblacila tud kupujem ko mam res viska denarja, kar pomeni - zelo redko!
|
kako ti bo ime?klitiaKdo vam je pomagal pri izbiri imena vašega dojenčka?sami (
17%)
mož/partner (
75%)
drugi otroci (
4%)
drugi sorodniki (
0%)
prijatelji (
0%)
drugo (
4%)
Število vseh glasov: 71Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!