Felicita -> RE: kaj si privoščite ženske (5.1.2010 16:19:28)
|
pozimi savna kadar mi le uspe, skoz celo leto masaže mesečno. pedikura/manikura/umetni nohti ne hodim, frizerka me pride na dom zastonj ostrižt, barvam se sama, depiliram se sama. športam bolj ko ne po navdihu, pri ničemer ne uživam ful ali dalj časa. zadnje čase mam manijo na čevlje, tko nekje 1/mesec, ampak to je tko... 20€ (nikol več). enako s cunjami. sicer rada hodim v gledališče (in podobne zadeve, stand up, impro liga,...) sam večino časa ni časa. kino nekje 1x/2 mesca. koncerti so nekje 3je na leto (plačljivi) in kar ujamem zastonj. knjig si kupim ene 5 na leto (ne štejem študijskih zadev), pa jih mam počas tok da ne vem več kam z njimi. kofetkam dokaj redko, mi urnik ne dopušča... kadar mi mogoče 2x tedensko, več ne. privoščim si vsaj eno 'potovanje' na leto in en oddih sama brez mojga (letos je bil to fotovikend), pa vsake tok časa se 'razvajam' s kako stvarjo ki je v bistvu ne rabim, pa mi je že dalj všeč in namensko šparam zanjo... tko na primer dans dobim prvi čist moj dslr fotoaparat. največji užitek so pa itak tista mala dnevna razvajanja, nagrade ki jih sebi privoščim... mal dražji sladoled ali bolj fancy čokolada, obesek za ključe, nove najlonke... take zadevice mi v končni fazi največ zadovoljstva prnesejo.
|
|
|
|