Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 23:10:52
|
|
|
|
glen
|
Muco bakala rečemo na obali,tako da ni panike. Nekoč sem delala v delikatesi.V supermarketu.Ko sem začela delat, sem poznala dve vrsti salame in dve sira,pa mi reče ljubljančan:10 dag polenovke,jaz pa naglas vprašam sodelavko:katera salama je to? Vsi v smeh,še pole leta so me hecali
|
|
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 23:13:33
|
|
|
|
katipi
|
Dve strani smeha!!!
|
|
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 31.12.2009 0:51:48
|
|
|
|
Colt
|
Moj brat je njega dni pojedel celo pasjo čokolado (ni treba ugibat, kdo mu jo je nastavil in lepo lično zavil v embalažo od milke)...je rekel ''saj je bla dobra, sam mal stara se mi je zdela..'' Hehe..
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 31.12.2009 0:55:10
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Moj brat je njega dni pojedel celo pasjo čokolado (ni treba ugibat, kdo mu jo je nastavil in lepo lično zavil v embalažo od milke)...je rekel ''saj je bla dobra, sam mal stara se mi je zdela..'' Hehe.. pokvarjen majmunček
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.12.2009 16:24:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?