Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 12:23:20
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Pa vprašanje, kaj je moja sodelavka razmišljala, s čim sem osvežila wc, ko je za mano tako lepo dišalo. Kar nekaj časa je ni bilo ven. Po moje je iskala osvežilec zraka in ga na žalost ni našla.
|
|
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 13:00:04
|
|
|
|
Gina
|
Naša ta mala si je en petek pred parimi meseci pri sošolki pobarvala lase ,... pa jih ni nič splaknila ... saj drugače bi šla po njenem barva dol. Potem je šla direktno k očetu in v nedeljo zvečer jo zagledam in mi ni bilo nič jasno. Skratka, lasje so ji kasneje sicer malo bolj ven padali, drugega pa k sreči ni bilo. Ampak a ne, kaj se vse živemu človeku naredi.
|
|
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 13:57:48
|
|
|
|
glen
|
Enkrat sem imela eno intimno milo,ki se ni nič penlo. Kupim,ga postavim v kopalnico in ponavadi neki časa zdrži,ker ga samo jaz uporabljam. Pa čez par dni vidim da je prazno,pa vprašam mojega,pa mi reče: A to je to,jaz se pa čudim zakaj se ne peni pa še ful sem ga dal .da ne govorimo o tem koliko krat se je stuširal s šamponom,.....pa mu ne moreš dopovedat da šampon je po slo, it, hr, ang. shampoo,šampon,..... Enkrat pa je tamala imela lepilo v stiku podobno kot je stik za podpazduho.Neki se je igrala in ko si je šla umit roke v kopalnico,ga je pustila na pralnem. Uganite s čim se je drugo jutro mož namazal? ,hvala bogu ni blo neki ekstra močno. Pa še kliče me iz službe kakšen nov stik sem kupla ki ga veže
|
|
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 14:02:19
|
|
|
|
TomTaylor
|
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 14:14:27
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: glen Enkrat pa je tamala imela lepilo v stiku podobno kot je stik za podpazduho.Neki se je igrala in ko si je šla umit roke v kopalnico,ga je pustila na pralnem. Uganite s čim se je drugo jutro mož namazal? ,hvala bogu ni blo neki ekstra močno. Pa še kliče me iz službe kakšen nov stik sem kupla ki ga veže pety, najbrž imaš še lase ? Tako se je moji babici enkrat mudilo na pogreb in si je hotla z lakom našpricat lase in špricaaaaaaaa....pa naenkrat zaslišim....fuj joj joj, fuj fuj joj joj ..odpira okna, vrata in jo vprašam kaj je....mah s strupom za muhe sem si lase našpricala (Pipsom)
|
|
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 14:25:12
|
|
|
|
pety78
|
Pa še kliče me iz službe kakšen nov stik sem kupla ki ga vežeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image O, Glen, tvoj dec je še hujši kot jst. Bog si ga vedi, kaj vse je že pojedel. A mate mogoče kužka ali muco doma? Mika, mam še lase. O frizuri pa raje ne bi. Ta lak nič ne prime.
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 15:15:57
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: glen Enkrat pa je tamala imela lepilo v stiku podobno kot je stik za podpazduho.Neki se je igrala in ko si je šla umit roke v kopalnico,ga je pustila na pralnem. Uganite s čim se je drugo jutro mož namazal? ,hvala bogu ni blo neki ekstra močno. Pa še kliče me iz službe kakšen nov stik sem kupla ki ga veže
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 15:18:32
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Pa še kliče me iz službe kakšen nov stik sem kupla ki ga vežeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image O, Glen, tvoj dec je še hujši kot jst. Bog si ga vedi, kaj vse je že pojedel. A mate mogoče kužka ali muco doma? Mika, mam še lase. O frizuri pa raje ne bi. Ta lak nič ne prime. ja, ti pravim, da so te niveine stvari od ku.rca
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 15:54:26
|
|
|
|
tassi1
|
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 16:14:00
|
|
|
|
nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Moj svak si je tudi že s kremo 48 (za roke) probal zobe umivat- je bla tuba na pralnem Ja Maja te stvari se dogajajo. Se spomniš... Moja kolegica si je nardila frizuro z detergentom za posodo, ki ga je cimra imela v enaki tubi kot jaz žele. Najbolj smešno pa je blo, ko so ji šli mehurčki iz las in sta jih z drugo kolegico pokali in se čudili kaj za nek žele imam Ah to je bilo še v dijaškem, 10 let nazaj...
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 16:26:11
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: glen Enkrat sem imela eno intimno milo,ki se ni nič penlo. Lahk potrdim da se nič ne peni. Sem sprobal. Samo (kot sem rekel), pol sem cel dan dišal po sveže umitem ženskem spolovilu
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 16:28:26
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: glen Enkrat sem imela eno intimno milo,ki se ni nič penlo. Lahk potrdim da se nič ne peni. Sem sprobal. Samo (kot sem rekel), pol sem cel dan dišal po sveže umitem ženskem spolovilu To pa samo ti veš... Jaz mu nikoli nisem tako blizu.
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 17:51:38
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: glen Enkrat sem imela eno intimno milo,ki se ni nič penlo. Lahk potrdim da se nič ne peni. Sem sprobal. Samo (kot sem rekel), pol sem cel dan dišal po sveže umitem ženskem spolovilu To pa samo ti veš... Jaz mu nikoli nisem tako blizu. tu na primorskem, kroži ena taka globoka misel Mlada piškica diši kot bakala, stara pa smrdi kot bakala. Zdaj pa razumi
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 18:38:44
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: glen Enkrat sem imela eno intimno milo,ki se ni nič penlo. Lahk potrdim da se nič ne peni. Sem sprobal. Samo (kot sem rekel), pol sem cel dan dišal po sveže umitem ženskem spolovilu To pa samo ti veš... Jaz mu nikoli nisem tako blizu. tu na primorskem, kroži ena taka globoka misel Mlada piškica diši kot bakala, stara pa smrdi kot bakala. Zdaj pa razumi Jaz razumem!
|
|
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 21:26:16
|
|
|
|
katicka
|
|
|
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 21:44:53
|
|
|
|
valči
|
do solz sem se nasmejala Prvo,pety,tebe kar voham,kako dišiš,mi moram nov sprej klupit,mi ga je srednja hči emkrat pošpricala po dnevni...Joj,je tri dni imela vonj po smrekah,kot ti sedaj Joj,si mogla sodelavce nasmejat.. Pa tista o 48 kremi za zobe Pa intimno mili za telo Pa tetka z sprejom za muhe fentat Pa lepilo za pazduhe -upam,da je bil tip brez dlak
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 21:56:45
|
|
|
|
muco
|
Kaj je to bakala?
|
|
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 22:07:02
|
|
|
|
barika
|
ja, fejst je narobe, režim se ko crkjen golob, pa se ne smem na glas, da bande ne zbudim
|
|
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 22:08:58
|
|
|
|
barika
|
moj si je zadnjič mustelino peno za temenca v nos špricnil, ker je mislil, da je fiziološka , ne sprašujte, kok si je nastavek mogel v nos porinat,,, jaz si nočem predstavljat, kaj je delal
|
|
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 22:29:03
|
|
|
|
glen
|
bakala=polenovka
|
|
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 22:30:07
|
|
|
|
glen
|
Ste mi s to temo prav polepšale dan,saj sem se do solz nasmejala
|
|
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 22:31:27
|
|
|
|
muco
|
Hvala! Kaj hočeš ,če je človek s hribov doma....
|
|
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 22:35:30
|
|
|
|
Colt
|
Muco tole zadnje...ma pa Mlakarjev Iči v enem od svojih krasnih komadov
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 22:38:13
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Muco tole zadnje...ma pa Mlakarjev Iči v enem od svojih krasnih komadov vem ja
|
|
|
|
RE: Ali je lahko kaj narobe? 30.12.2009 22:49:38
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
moj fotr si je s pasjimu šamponam tkole lase umival. jah kaj revež če je bil pa brez špeglov pod tušem, šamponi pa vsi na banji :) smo se mu režal en mesec skup, pa čakal, če mu bojo kake extra lase zrasle, vsaj tam, kjer so začele že odpadat pred tem :P no tut lajat ni začel :P
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?