ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 šivilja, jaz J. še vedno dam, kadar vidim da noče spat... mam rajši mir, kot da ga poslušam, jbga Je že vse tko zguncala, da me boli, pa one ne bi samo zaspala, bi tudi spala pol tako. Zdaj neki spi, samo ne vem koliko časa. Glede na minimalno količino spanja čez dan bi bilo prav, da mi da malo mir. Sem sama, možek se potepa tako kot vsak ponedeljek, sam pride tast tavečjima pravljico prebrat , zdaj je pa tam že tišina, tako da ali spita ali pa vsaj data mir Ojoj....pri nas je blo tko in sem ji še kar dajala in trpela bolečine zraven. Do krvi mi jih je znucala okoli, bolelo ko , pol sm pa kr nehala...skor mastitis fasala...10 dni je rablo bradavicam, da so si mal opomogle. Če želiš, ti pošljem tiste komprese hladilne od Multi mam. Meni so ful pomagale, da me ni tko bolelo. Najhujše mi je blo, ko se mi je prilimala bradavica na tisto prsno blazinico, pa sm mogla dol potrgat. Bljak... Če želiš, mi javi naslov (raj na FB), pa ti jutri pošljem. naš ima tudi take popadke, sploh popoldan. pa včasih zaspim z njim, ali pa kar vstaneva. zvečer k sreči ni nekih težav, se naje in zaspi. ja, mojga še ni sem mu poslala sms, da je očitno dovolj zdrav, da lahko skida, pa ni odgovora. pa ne, da zameri?