|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
4.1.2010 19:57:09   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Ledenka mogoče ga je pa zamedel

user posted image user posted image user posted image ...ja sej njabrž ga je ja samo v drugačnem smislu a ne user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
4.1.2010 20:02:38   
majana79
šivilja, jaz J. še vedno dam, kadar vidim da noče spat... mam rajši mir, kot da ga poslušam, jbga

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
4.1.2010 20:10:00   
Tanja_
Dober večer!

Sem komej pršla iz faksa, k je tok snega zapadlouser posted image .H. bomo počasi odpremili v Dreamlandijo, danes malo kasneje, ker je do šestih spala. Zer, ko jo moja mami čuva, ji ful spiuser posted image Pri meni pa akcija.Sicer pa sploh ne vem, kaj naj z njo-čist skoz se na noge postavlja, pa se mi ne zdi glih okej to-je še ful prehitro.A mislite, da si lahko kej hrbtenico al pa noge s tem okvari?

In ugotovila sem, da so mi mogoče ta novi čevlji premajhni-moram jutri nujno it večje probat, ker so mi jih dali na stran do jutri. Kako bom pa to izvedla v tem snegu je pa vprašanje.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
4.1.2010 20:13:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ma jest sem tud tazadnji kostim kupila v Muri al v Labodu...sej ne vem več.....glih ene 3-4leta nazaj...potem sem jih pa v Macy's-u...user posted image  zdaj pa si moram spet kakšnega omislit...pa še prej ta damn trebuh izgubit....jao meni...danes sem začela z ločevalno dieto, na evo pa sem se že prekršilauser posted image

men pa so pasale zadeve iz Ann Taylor user posted image

ne o dieti, dejansko bi morala cuker ukinit, pa ne gre user posted image diete pa zarad dojenja še ne smem. eh...

ooooojaaaaaaaaaaaa...te so res lepe...imam cel kup njenih bluzuser posted image

bo treba kaj it na shopping user posted image

o, sej grem....next month......odločam se samo: z mulci ali brezuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1229
4.1.2010 20:15:17   
Dudica1
jaz Maja če primem pod rokice hodi,pa sm tud pomislila da mogoče to ni glih vredu...no sej ne hodiva non stop samo tolk se mu dopade da ma nasmeh do ušesuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
4.1.2010 20:16:06   
Dudica1

ma jest sem tud tazadnji kostim kupila v Muri al v Labodu...sej ne vem več.....glih ene 3-4leta nazaj...potem sem jih pa v Macy's-u...user posted image  zdaj pa si moram spet kakšnega omislit...pa še prej ta damn trebuh izgubit....jao meni...danes sem začela z ločevalno dieto, na evo pa sem se že prekršilauser posted image

men pa so pasale zadeve iz Ann Taylor user posted image

ne o dieti, dejansko bi morala cuker ukinit, pa ne gre user posted image diete pa zarad dojenja še ne smem. eh...

ooooojaaaaaaaaaaaa...te so res lepe...imam cel kup njenih bluzuser posted image

bo treba kaj it na shopping user posted image

o, sej grem....next month......odločam se samo: z mulci ali brezuser posted image

BREZ user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
4.1.2010 20:17:27   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Dober večer!

Sem komej pršla iz faksa, k je tok snega zapadlouser posted image .H. bomo počasi odpremili v Dreamlandijo, danes malo kasneje, ker je do šestih spala. Zer, ko jo moja mami čuva, ji ful spiuser posted image Pri meni pa akcija.Sicer pa sploh ne vem, kaj naj z njo-čist skoz se na noge postavlja, pa se mi ne zdi glih okej to-je še ful prehitro.A mislite, da si lahko kej hrbtenico al pa noge s tem okvari?

Nimamo teh problemov...Zarja še sedi ne, kaj šele hodi...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
4.1.2010 20:27:32   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

šivilja, jaz J. še vedno dam, kadar vidim da noče spat... mam rajši mir, kot da ga poslušam, jbga

Je že vse tko zguncala, da me boli, pa one ne bi samo zaspala, bi tudi spala pol tako. Zdaj neki spi, samo ne vem koliko časa. Glede na minimalno količino spanja čez dan bi bilo prav, da mi da malo mir.
Sem sama, možek se potepa tako kot vsak ponedeljek, sam pride tast tavečjima pravljico prebratuser posted image , zdaj je pa tam že tišina, tako da ali spita ali pa vsaj data miruser posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
4.1.2010 20:28:46   
šivilja
Tanja - očitno je že tako daleč, da se postavlja. Saj kaj pa češ narest, prvezat jo ne moreš, a ne

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
4.1.2010 20:34:26   
majana79
šivilja, upam da te danes preseneti user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
4.1.2010 20:38:37   
šivilja
Držite pesti - sem ven iz spalnice in si delam večerjo (toast s sirom). Kaj je pa to za en čuden film na POP-u???

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
4.1.2010 20:39:08   
majana79
ej nimam pojma, sem ga ravno začela gledat

pa dober tek!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
4.1.2010 20:39:15   
šivilja

šivilja, upam da te danes preseneti user posted image

Iz tvojih ust v božja ušesa

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
4.1.2010 20:40:16   
zoja10
Tanja jaz sm na monu ko je mela Taja 7 mescev in se je na noge postavljala zastavla vpr. če je to prou pa je rekla da kar naredijo sami ne zaviramo, tako da zgleda da nima kaj bit.

nočko

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
4.1.2010 20:41:35   
majana79
nočko zoja!

preveri skrinjo user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
4.1.2010 20:46:11   
maja1488

Je že vse tko zguncala, da me boli, pa one ne bi samo zaspala, bi tudi spala pol tako. Zdaj neki spi, samo ne vem koliko časa. Glede na minimalno količino spanja čez dan bi bilo prav, da mi da malo mir.
Sem sama, možek se potepa tako kot vsak ponedeljek, sam pride tast tavečjima pravljico prebratuser posted image , zdaj je pa tam že tišina, tako da ali spita ali pa vsaj data miruser posted image user posted image

Ojoj....pri nas je blo tko in sem ji še kar dajala in trpela bolečine zraven. Do krvi mi jih je znucala okoli, bolelo ko user posted image , pol sm pa kr nehala...skor mastitis fasala...10 dni je rablo bradavicam, da so si mal opomogle. Če želiš, ti pošljem tiste komprese hladilne od Multi mam. Meni so ful pomagale, da me ni tko bolelo. Najhujše mi je blo, ko se mi je prilimala bradavica na tisto prsno blazinico, pa sm mogla dol potrgat. Bljak...

Če želiš, mi javi naslov (raj na FB), pa ti jutri pošljem.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
4.1.2010 20:55:19   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Ojoj....pri nas je blo tko in sem ji še kar dajala in trpela bolečine zraven. Do krvi mi jih je znucala okoli, bolelo ko user posted image , pol sm pa kr nehala...skor mastitis fasala...10 dni je rablo bradavicam, da so si mal opomogle. Če želiš, ti pošljem tiste komprese hladilne od Multi mam. Meni so ful pomagale, da me ni tko bolelo. Najhujše mi je blo, ko se mi je prilimala bradavica na tisto prsno blazinico, pa sm mogla dol potrgat. Bljak...

Če želiš, mi javi naslov (raj na FB), pa ti jutri pošljem.

naš ima tudi take popadke, sploh popoldan. pa včasih zaspim z njim, ali pa kar vstaneva. zvečer k sreči ni nekih težav, se naje in zaspi.

ja, mojga še ni user posted image user posted image user posted image sem mu poslala sms, da je očitno dovolj zdrav, da lahko skida, pa ni odgovora. pa ne, da zameri? user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
4.1.2010 20:55:57   
Dudica1
Jutri morava pa s T v laboratorij...pa sploh ne vem a mu moram doma vodo vzet ali dol lula...ker ne vem kako ga bom v to prepričalauser posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 4.1.2010 20:56:14 >

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
4.1.2010 20:57:32   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

Tanja jaz sm na monu ko je mela Taja 7 mescev in se je na noge postavljala zastavla vpr. če je to prou pa je rekla da kar naredijo sami ne zaviramo, tako da zgleda da nima kaj bit.

nočko

A okej. Pol pa kul.

maš prav šivilja, edin na tla jo lahko prilimam, nič drugega ne bi pomagalo. Ampak mi je res ful grozno, ker stoji, pa ma tko čudno noge narazen, pa stopala včasih čisto navzven-mi tko nenaravno izgleda, da tako malo bitje stoji. Zdej zna že tko, da se samo z eno roko drži, z drugo pa že igrače prijema, pa usest se zna nazaj-mislim, nenormalno hitro se mi zdi. Pa vse se je čez noč zgodilo.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
4.1.2010 20:59:21   
ledenka
tanja, je že čas, da se začnejo tudi dvigovat user posted image naš je čist srečen, ko se postavi na noge, je svet čist drugačen user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
4.1.2010 21:04:58   
Dudica1

tanja, je že čas, da se začnejo tudi dvigovat user posted image naš je čist srečen, ko se postavi na noge, je svet čist drugačen user posted image

evo naš isti,ga primem pod rokice in caplja in ma nasmešek do ušes user posted image

in ta mali se priplazi do kavča in ob njem vstaneuser posted image tko da moram bit skoz zraven ker če ne ni še sam tok stabilen in bi padu nazaj.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
4.1.2010 21:09:18   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Jutri morava pa s T v laboratorij...pa sploh ne vem a mu moram doma vodo vzet ali dol lula...ker ne vem kako ga bom v to prepričalauser posted image

Kaj mu pa je?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
4.1.2010 21:10:07   
Tanja_
H.tudi, če ni druge opore se pa za moje hlače prime in dvigne. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
4.1.2010 21:10:40   
ledenka
gospod so našli do doma user posted image
grrrrrrrrr!user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
4.1.2010 21:12:19   
Anonimen
mi nimamo takšnih težav. ne hodi, ne puza, še sedi kot en pijančekuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?