|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
3.1.2010 7:32:39   
Dudica1
dobro jutro

spali smo super smo se samo enkrat zbudili...Maj je brez vročine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 951
3.1.2010 7:34:12   
Dudica1
lina razlika v ceni med LG in PHILIPSOM je samo 10€ user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 952
3.1.2010 7:40:24   
Anonimen
ja sej, stvar okusa. potem je najbolje da gresta v trgovino pogledat in bosta v živo videla. lahko da ti bo eden že na izgled bolj všeč.

sicer pa tale philipsov izgleda kar dobro in ima vse, kar rabiš. edino, kakšen signal pa imata ?

pa poglejta še panasonicove, pa morda sharpe in samsunge. drugi niso nič posebnega. moje mnenje pa je, da pri sony nimaš kaj izgubit.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 953
3.1.2010 7:41:40   
Anonimen
pa končno se je nebo razsvetlilo - sonček bo !!!! mi gremo na sneg !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 954
3.1.2010 7:45:39   
Dudica1
Midva imava itak siol tko da kaže vse in lepo.

Ja jasno je tudi pri nas.....ampak zgleda mrzlo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 955
3.1.2010 7:53:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

sta sprobala kako digitalna Tv deluje na SIOLU ?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 956
3.1.2010 8:08:47   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

sta sprobala kako digitalna Tv deluje na SIOLU ?

Moj pravi da siol nima veze z digitalno TV ker oni že predvajajo digitalno,samo da imajo pretvornik.
Navadna TV je pa precej boljša zdej na digitalni TV in tud več programov kaže zdaj...dol pri tašči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 957
3.1.2010 8:35:59   
Anonimen
sej zato te sprašujem. vem, da siol predvaja TV s pretvornikom, zato je slika tudi slabša. za njih je to cenejša varianta, če bi recimo direktno predvajali. tako kot T2 recimo.

programi pa še niso vsi v digitalni TV. slej ko prej jih bodo morali pa prenesti.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 958
3.1.2010 8:41:16   
majana79
Jutro!

user posted image

bravo Maj, samo da ni več vročine user posted image

Jaz ne vem več kje se me glava drži, zbudil se je sigurno ene 5x... Obup

dudi, če te skrbi da bi se kaj pokvarilo ipd. (pa se ne bo user posted image ), potem preveri še kje imaš najbližji servis. Za Philipsa je glavni tukaj na Viču, samo znajo bit kar malo komot... so včasih manjši servisi boljša izbira, garancijo itak uveljavljaš pri katerem koli pooblaščenem, ne rabiš v trgovino nosit nazaj

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 959
3.1.2010 8:56:18   
christiana21
Oj!

Bravo za Maja, da se je rešil vročineuser posted image user posted image user posted image

Mi smo po starem, čez dan ne spimo skoraj nič. Mala zaspi po 18i, ko je hranjenje, potem se okoli 21ih naje, če spi, potem jo pustim spat do kakšnih 22ih, pred hranjenjem jo še sklistiram, nato traja 1. uro, da zaspi, zbuja se pa ob 1.30 zjutraj in takrat je konec spanja za vse. Sledi jokanje, kraspanje, brcanje,....da je že čisto potna in takšno živčno vojno imamo spet do okoli 18ih zvečer, ko zaspi po hranjenju.
Ne pomaga več niti crkljanje na rokah. Tudi, ko se zjutraj, oz. sredi noči zbudi, če jo poskušam dati k sebi v posteljo, ne pomaga, ona hoče jokat in konec. Moti jo vse, če je luč, potem joka, če je tema, spet joka, če more jest, joka, če jo dam v igralni center joka, če ji dam dudo v usta je tiho, čez nekaj sekund si jo potegne ven, jo drži v rokah in joka, potem si jo da nazaj v usta, je spet ok, pa spet da ven, in spet jok,... Bognedaj, da ji nekdo ne drži rok, med previjanjem in umivanjem, stomo (vrečko) si potegne dol iz črevesa, prime črevo in ga v nekaj sekundah premučka do krvi. Neredko je vse na previjani krvavo in mala gospodična namazana s krvjo do komolcev.
Res upam, da bo tole minilo kmalu.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 960
3.1.2010 9:18:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Oj!

Bravo za Maja, da se je rešil vročineuser posted image user posted image user posted image

Mi smo po starem, čez dan ne spimo skoraj nič. Mala zaspi po 18i, ko je hranjenje, potem se okoli 21ih naje, če spi, potem jo pustim spat do kakšnih 22ih, pred hranjenjem jo še sklistiram, nato traja 1. uro, da zaspi, zbuja se pa ob 1.30 zjutraj in takrat je konec spanja za vse. Sledi jokanje, kraspanje, brcanje,....da je že čisto potna in takšno živčno vojno imamo spet do okoli 18ih zvečer, ko zaspi po hranjenju.
Ne pomaga več niti crkljanje na rokah. Tudi, ko se zjutraj, oz. sredi noči zbudi, če jo poskušam dati k sebi v posteljo, ne pomaga, ona hoče jokat in konec. Moti jo vse, če je luč, potem joka, če je tema, spet joka, če more jest, joka, če jo dam v igralni center joka, če ji dam dudo v usta je tiho, čez nekaj sekund si jo potegne ven, jo drži v rokah in joka, potem si jo da nazaj v usta, je spet ok, pa spet da ven, in spet jok,... Bognedaj, da ji nekdo ne drži rok, med previjanjem in umivanjem, stomo (vrečko) si potegne dol iz črevesa, prime črevo in ga v nekaj sekundah premučka do krvi. Neredko je vse na previjani krvavo in mala gospodična namazana s krvjo do komolcev.

ojej, ojej, ojejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 961
3.1.2010 9:21:08   
lake
Dobro jutro!

Christiana joj, bogi, res se mi smilte, vsi trije, upam da bo res čimprej boljš vse skupaj. Od kje ji tok energije za vse skupi.

Tud tuki je prov lep sonček, mrzlo pa k user posted image . S taščo sva že kavico spile, pol pa en sprehod. Ko se bo ma otoplil seveda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 962
3.1.2010 9:23:09   
christiana21
Vse je že ojej ojej... z B. ne zdrživa več. Popoldan itak ne moreva spat, ker jo je treba še hranit ob 21ih, zaspimo itak tam nekje okol 23ih, ker imamo večne ceremoniale pred spanjem, potem pa vstajamo ob 1.30, ali pa ob 2.30, odvisno kdaj je meja akceptiranja joka presežena. In tako je že lep čas. Pa tudi če poskušava z B. malo zadremati ko se mala zbudi sredi noči in se preselimo v dnevno sobo, da se nahranimo, ne gre, ker mala skozi joka, cvili, brca,...
Pri tej bajti je že vse živčnouser posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 963
3.1.2010 9:29:39   
majana79
christiana, res upam da se stvari kmalu umirijo... res sta močna 

Neposredna povezava do sporočila: 964
3.1.2010 9:30:22   
Anonimen
christiana,... upam, da bo ta mesec stoma odstranjena in ... čas je že, da vam gre na bolje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 965
3.1.2010 10:12:50   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

Katmat ful lepa hiška, terasa narejana za kofetarce user posted image

tocno tako!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

jaz sem pa še zdej pri lcd-jih user posted image ...sploh ne veva kaj naj kupva.

Mi mamo Phillipsa, za model pa nimam pojma. Je v redu. Sam manjših mer, k je tud stanovanje manjših meruser posted image

mi2 imava malega LGja. Tudi malo stanovanjeuser posted image Zadovoljna. Zelo lepa slika.

midva mava tud LG-ja.... je pa moj v big bangu delu glih na tv-oddelku tko da sva vedla kaj gledat pri kvaliteti...

mava LG5030 37inčen....zelo zadovoljna...z kvaliteto slike in razmerjem med sliko in velikostjo slike...eni tv so pac preveliki in sliko popacijo isto je z premajhnimi lcdji....pa se en nasvet...izogibaj se plazmi...ko zmanjka plina lahko samo stran vrzes...al pa gledas kako kristali propadajo

< Sporočilo je popravil KatMat -- 3.1.2010 10:21:03 >

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 966
3.1.2010 10:15:16   
KatMat
vedi to da sta LG in phillips isto.....in sony in samsung isto

glede delov ki jih uporabijo in kvaliteto,razlika v ceni je pa ocitna....moj pravi da najboljsa izbira zanj pa je panasonic...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 967
3.1.2010 10:17:58   
KatMat
C.....vama pa zelim v novem letu da srecata cim manj kretenov v nasem zdravstvu in da kmalu zrihtate tole stomo in zacnete normalno ziveti

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 968
3.1.2010 10:51:47   
christiana21
Hvala vsem za lepe želje!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 969
3.1.2010 12:34:30   
majana79
mi smo že iz sprehoda, prekrasen dan je zunaj

smo še šiviljo srečali z družinico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 970
3.1.2010 13:21:44   
christiana21
Mi smo tudi bili na sprehodu - s kengurujčkom. Smo šli po cesti do gozdička in nato veliko večino sprehoda po gozdnih stezicah in sestopili nazaj na cesto user posted image user posted image , matr sm tole po planinsko napisalauser posted image .
Kuža je srečen, ker je celo dolino pomarkiral in se sprehodil, midva z dragim sva srečna, ker sva naredila nekaj zase, Klara Gloria pa je spet nesrečnauser posted image .

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 971
3.1.2010 15:23:43   
mama11
Z malo zamude vsem voščim eno srečno 2010, zdrave otroke, ljubeče partnerje, zveste prijatelje in obilo smeha! Čez praznike je bil pri nas izklopljen računalnik, tako da vas nisem spremljala - samo na kratko:

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Jaz ne vem več kje se me glava drži, zbudil se je sigurno ene 5x... Obup

Podpišem...če ne še večkrat... žal.

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

user posted image  Upam in držim pesti za vas. Vem, da niti približno ni primerljivo, ampak starejša do starosti kakšna 2 tedna ni znala spati več kot 40 min v kosu, čez dan pa sploh ne več kot par minutk. Z mojim sva bila že čisto na koncu... potem sva si razdelila noč na kose - en čas je en dežural in drugi spal, potem sva zamenjala. S tvojim si tako poskusita razdeliti dan/noč, da bo lažje. Saj zdaj boste kmalu iz najhujšega ven. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 972
3.1.2010 16:07:02   
zoja10
dejmo u bajto je že mraz user posted image ,

torej, kje bo večerja?
Leela a greš? i am in user posted image

< Sporočilo je popravil zoja10 -- 3.1.2010 16:19:03 >

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 973
3.1.2010 16:11:00   
majuška10
čao bejbe!
me ni tle pr zmajčkih, sem vsepovsod drugje, najbrž vam sploh nisem zaželela srečno in zdravo novo leto, zato vam bom zdaj:
"SREČNO IN ZDRAVO VSEM MAJČICAM IN VAŠIM ZMAJČKOM!"
to je to
uživajte še naprej pa se beremo.user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 974
3.1.2010 16:15:59   
Anonimen
o hvala tebi tudi eno srečno in zdravo 2010user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo preživeli dan mal zunaj, mal pa pod strehouser posted image

jutri pa HB gre tavelik v vrtec jaz in nika pa greve uživat če ne doma pa pr keri kolegiciuser posted image user posted image ena kava bo zagotovo padlauser posted image user posted image

(odgovor članu majuška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?