|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
2.1.2010 21:10:03   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

U, katmat, najs! A to prodajajo celo hišo za tako ceno? Spet mi neki smrdi tukej okol ceneuser posted image

Sem pa mislila da boš kakšne najs fante dala goruser posted image Sej ne da je treba, ampak tko.

sva ze klicala...jutri pa pogledat...bomo vidl kaj bo...
tazgorn štuk je tipi topi...skor nanou vse narjen..taspodn stuk je bla pa njihova stara mama in niso kej dost vlagal tam...tko da tud tam je baje cist ok sam v mal starejsi razlicici

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

katmat - koliko časa pa ste se matrali, da ste jo takole lepo dobili ?

mi smo sliko za voščilnice delali tri dni, al se je en moval, al je drug skakal, v objektiv pa noben ni gledal...user posted image

vsaka slika ene 5 min...je kr prec vse ratal...naso smo tkole umes poslikal ker je bilo to bolj slikanje enga druzga otrocka...pa nasa se je hitr nasmejala tko da je blo kr hitr

< Sporočilo je popravil KatMat -- 2.1.2010 21:20:50 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 901
2.1.2010 21:13:56   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

a mamo kako društvo tečnih zmajčkov? se včlanim user posted image spal je pol ure in bil cel dan tako tečen, ampak kosilo mi je ralo naredit user posted image pa obiski so fajn, se tud malo z njim ukvarjajo user posted image

katmat, luštna bajta. za vneto rito pa probaj praško pasto, če še nisi user posted image
a ni to skor isto k sudocreme??

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 902
2.1.2010 21:20:27   
lake
KatMat Res lušna bajtica, pa oprema mi je tud všeč. Sudocreme ni isto kot praška pasta, opraška pasta je rjava. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 903
2.1.2010 21:21:25   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

KatMat Res lušna bajtica, pa oprema mi je tud všeč. Sudocreme ni isto kot praška pasta, opraška pasta je rjava
???????

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 904
2.1.2010 21:23:33   
KatMat
grem pancat....nocko!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 905
2.1.2010 21:24:39   
Dudica1
nočko kati

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 906
2.1.2010 21:25:30   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

dudi, nič se ne sekiraj, si med domačimi user posted image  user posted image  user posted image sprostitev pa relaksacija mora bit!

šivilja, a ti je bruhnila po kosmičih in dojenju? meni je J. 2x tako naredil, ker nima mere ko se dojiva in kar vleče in hlasta, tudi če prej poje cel obrok...

Ja, pomoje je kupček podrla, ker sva se v leže dojili, pa ful je goltala, prej je pa že en deci kašice pojedla, kar ni še nikoli. Ker ni nič narobe, ker se je takoj začela režat v vsej tisti packariji. Zdaj je ma moja lubica sama zaspala tukaj zraven mene, medtem ko surfamuser posted image user posted image user posted image

Samo nekaj sem že parkrat opazila, če sama zaspi, da potem še ene parkrat bruhne v hud tuleč jok, pomiri pa se takoj ko rečem ššššššššš??????

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 907
2.1.2010 21:26:44   
KatMat
nasa ko tkole bruhne v jok,sklepam da neki tazga sanja...ker se ful hitr pomiri...in spi dalje

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 908
2.1.2010 21:27:37   
šivilja
Evo bi lahko šla k dedcu v dnevn pa ste mi lušte nrdile s hišicami pa mal oglase čekiram.

Majana en mail sem ti poslala.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 909
2.1.2010 21:27:37   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

dudi, nič se ne sekiraj, si med domačimi user posted image  user posted image  user posted image sprostitev pa relaksacija mora bit!

šivilja, a ti je bruhnila po kosmičih in dojenju? meni je J. 2x tako naredil, ker nima mere ko se dojiva in kar vleče in hlasta, tudi če prej poje cel obrok...

Ja, pomoje je kupček podrla, ker sva se v leže dojili, pa ful je goltala, prej je pa že en deci kašice pojedla, kar ni še nikoli. Ker ni nič narobe, ker se je takoj začela režat v vsej tisti packariji. Zdaj je ma moja lubica sama zaspala tukaj zraven mene, medtem ko surfamuser posted image user posted image user posted image

Samo nekaj sem že parkrat opazila, če sama zaspi, da potem še ene parkrat bruhne v hud tuleč jok, pomiri pa se takoj ko rečem ššššššššš??????

Pridna H. user posted image

to se tudi J. dogaja, pa ne vem zakaj... mogoče bo Leela znala kej na to temo povedat user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 910
2.1.2010 21:28:32   
Dudica1
jaz sem pa še zdej pri lcd-jih user posted image ...sploh ne veva kaj naj kupva.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 911
2.1.2010 21:28:40   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

nasa ko tkole bruhne v jok,sklepam da neki tazga sanja...ker se ful hitr pomiri...in spi dalje

Ja samo to se zgodi samo prvih 15min po tem, ko zaspi pol pa ne več

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 912
2.1.2010 21:29:39   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jaz sem pa še zdej pri lcd-jih user posted image ...sploh ne veva kaj naj kupva.

Mi mamo Phillipsa, za model pa nimam pojma. Je v redu. Sam manjših mer, k je tud stanovanje manjših meruser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 913
2.1.2010 21:30:32   
majana79

dudi, a sta vsaj ožji izbor naredila? user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 914
2.1.2010 21:30:59   
majana79

Evo bi lahko šla k dedcu v dnevn pa ste mi lušte nrdile s hišicami pa mal oglase čekiram.

Majana en mail sem ti poslala.

hvala, sem ti odpisala, ker imam eno vprašanje glede tega user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 915
2.1.2010 21:43:11   
Dudica1

Ja sej ti maš tud diagonalo 32 ane...to je 81cm.

Ne vem zaenkrat sva pri temu ... http://www.bigbang.si/slika/tv-sprejemniki/lcd-tv-sprejemniki/459084-philips-32pfl5604h-lcd-tv

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 916
2.1.2010 21:43:13   
FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Ja samo to se zgodi samo prvih 15min po tem, ko zaspi pol pa ne več

pri nas istouser posted image Pa ji dam samo mojo roko na lička, pa se takoj umiri.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 917
2.1.2010 21:45:07   
FLASK_A

Ne vem zaenkrat sva pri temu ... http://www.bigbang.si/slika/tv-sprejemniki/lcd-tv-sprejemniki/459084-philips-32pfl5604h-lcd-tv

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 918
2.1.2010 21:45:57   
FLASK_A

Mi mamo Phillipsa, za model pa nimam pojma. Je v redu. Sam manjših mer, k je tud stanovanje manjših meruser posted image

mi2 imava malega LGja. Tudi malo stanovanjeuser posted image Zadovoljna. Zelo lepa slika.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 919
2.1.2010 21:46:05   
Dudica1

user posted image

hja ne vem se ne spoznam user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 920
2.1.2010 21:48:31   
FLASK_A
Dudi, zdele nč kupovat. Bohve če dobr vidiš po tistih borovničkahuser posted image Rajš na ju3 počak...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 921
2.1.2010 21:51:08   
majana79
dudi, je moj pogledal in pravi da je zelo podoben najinemu in da je cena zelo vredu

eno mnenje torej že imaš user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 922
2.1.2010 21:57:12   
lake
Midva mava od LG-ja plazmo, pa je zelo vredu. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 923
2.1.2010 21:57:18   
Dudica1

Dudi, zdele nč kupovat. Bohve če dobr vidiš po tistih borovničkahuser posted image Rajš na ju3 počak...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 924
2.1.2010 21:59:26   
Dudica1

dudi, je moj pogledal in pravi da je zelo podoben najinemu in da je cena zelo vredu

eno mnenje torej že imaš user posted image

ooo super...se mu muchas zahvaljujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem...eden je reku da marsikdo z philipsom ni zadovoljen user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?