Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 21:10:03
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A U, katmat, najs! A to prodajajo celo hišo za tako ceno? Spet mi neki smrdi tukej okol cene Sem pa mislila da boš kakšne najs fante dala gor Sej ne da je treba, ampak tko. sva ze klicala...jutri pa pogledat...bomo vidl kaj bo... tazgorn štuk je tipi topi...skor nanou vse narjen..taspodn stuk je bla pa njihova stara mama in niso kej dost vlagal tam...tko da tud tam je baje cist ok sam v mal starejsi razlicici IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* katmat - koliko časa pa ste se matrali, da ste jo takole lepo dobili ? mi smo sliko za voščilnice delali tri dni, al se je en moval, al je drug skakal, v objektiv pa noben ni gledal... vsaka slika ene 5 min...je kr prec vse ratal...naso smo tkole umes poslikal ker je bilo to bolj slikanje enga druzga otrocka...pa nasa se je hitr nasmejala tko da je blo kr hitr
< Sporočilo je popravil KatMat -- 2.1.2010 21:20:50 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 21:13:56
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a mamo kako društvo tečnih zmajčkov? se včlanim spal je pol ure in bil cel dan tako tečen, ampak kosilo mi je ralo naredit pa obiski so fajn, se tud malo z njim ukvarjajo katmat, luštna bajta. za vneto rito pa probaj praško pasto, če še nisi a ni to skor isto k sudocreme??
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 21:20:27
|
|
|
|
lake
|
KatMat Res lušna bajtica, pa oprema mi je tud všeč. Sudocreme ni isto kot praška pasta, opraška pasta je rjava.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 21:21:25
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake KatMat Res lušna bajtica, pa oprema mi je tud všeč. Sudocreme ni isto kot praška pasta, opraška pasta je rjava. ???????
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 21:23:33
|
|
|
|
KatMat
|
grem pancat....nocko!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 21:24:39
|
|
|
|
Dudica1
|
nočko kati
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 21:25:30
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dudi, nič se ne sekiraj, si med domačimi sprostitev pa relaksacija mora bit! šivilja, a ti je bruhnila po kosmičih in dojenju? meni je J. 2x tako naredil, ker nima mere ko se dojiva in kar vleče in hlasta, tudi če prej poje cel obrok... Ja, pomoje je kupček podrla, ker sva se v leže dojili, pa ful je goltala, prej je pa že en deci kašice pojedla, kar ni še nikoli. Ker ni nič narobe, ker se je takoj začela režat v vsej tisti packariji. Zdaj je ma moja lubica sama zaspala tukaj zraven mene, medtem ko surfam Samo nekaj sem že parkrat opazila, če sama zaspi, da potem še ene parkrat bruhne v hud tuleč jok, pomiri pa se takoj ko rečem ššššššššš??????
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 21:26:44
|
|
|
|
KatMat
|
nasa ko tkole bruhne v jok,sklepam da neki tazga sanja...ker se ful hitr pomiri...in spi dalje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 21:27:37
|
|
|
|
šivilja
|
Evo bi lahko šla k dedcu v dnevn pa ste mi lušte nrdile s hišicami pa mal oglase čekiram. Majana en mail sem ti poslala.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 21:27:37
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dudi, nič se ne sekiraj, si med domačimi sprostitev pa relaksacija mora bit! šivilja, a ti je bruhnila po kosmičih in dojenju? meni je J. 2x tako naredil, ker nima mere ko se dojiva in kar vleče in hlasta, tudi če prej poje cel obrok... Ja, pomoje je kupček podrla, ker sva se v leže dojili, pa ful je goltala, prej je pa že en deci kašice pojedla, kar ni še nikoli. Ker ni nič narobe, ker se je takoj začela režat v vsej tisti packariji. Zdaj je ma moja lubica sama zaspala tukaj zraven mene, medtem ko surfam Samo nekaj sem že parkrat opazila, če sama zaspi, da potem še ene parkrat bruhne v hud tuleč jok, pomiri pa se takoj ko rečem ššššššššš?????? Pridna H. to se tudi J. dogaja, pa ne vem zakaj... mogoče bo Leela znala kej na to temo povedat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 21:28:32
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz sem pa še zdej pri lcd-jih ...sploh ne veva kaj naj kupva.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 21:28:40
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat nasa ko tkole bruhne v jok,sklepam da neki tazga sanja...ker se ful hitr pomiri...in spi dalje Ja samo to se zgodi samo prvih 15min po tem, ko zaspi pol pa ne več
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 21:29:39
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz sem pa še zdej pri lcd-jih ...sploh ne veva kaj naj kupva. Mi mamo Phillipsa, za model pa nimam pojma. Je v redu. Sam manjših mer, k je tud stanovanje manjših mer
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 21:30:32
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz sem pa še zdej pri lcd-jih ...sploh ne veva kaj naj kupva. dudi, a sta vsaj ožji izbor naredila?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 21:30:59
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Evo bi lahko šla k dedcu v dnevn pa ste mi lušte nrdile s hišicami pa mal oglase čekiram. Majana en mail sem ti poslala. hvala, sem ti odpisala, ker imam eno vprašanje glede tega
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 21:43:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: KatMat nasa ko tkole bruhne v jok,sklepam da neki tazga sanja...ker se ful hitr pomiri...in spi dalje Ja samo to se zgodi samo prvih 15min po tem, ko zaspi pol pa ne več pri nas isto Pa ji dam samo mojo roko na lička, pa se takoj umiri.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 21:45:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz sem pa še zdej pri lcd-jih ...sploh ne veva kaj naj kupva. Mi mamo Phillipsa, za model pa nimam pojma. Je v redu. Sam manjših mer, k je tud stanovanje manjših mer mi2 imava malega LGja. Tudi malo stanovanje Zadovoljna. Zelo lepa slika.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 21:48:31
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dudi, zdele nč kupovat. Bohve če dobr vidiš po tistih borovničkah Rajš na ju3 počak...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 21:51:08
|
|
|
|
majana79
|
dudi, je moj pogledal in pravi da je zelo podoben najinemu in da je cena zelo vredu eno mnenje torej že imaš
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 21:57:12
|
|
|
|
lake
|
Midva mava od LG-ja plazmo, pa je zelo vredu.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 21:57:18
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, zdele nč kupovat. Bohve če dobr vidiš po tistih borovničkah Rajš na ju3 počak...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 21:59:26
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dudi, je moj pogledal in pravi da je zelo podoben najinemu in da je cena zelo vredu eno mnenje torej že imaš ooo super...se mu muchas zahvaljujem ne vem...eden je reku da marsikdo z philipsom ni zadovoljen
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?