Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 22:06:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dudi, nevem če je kdo od nas to rekel. Dej, ti si sam še za u pojstlo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 22:07:51
|
|
|
|
FLASK_A
|
Punce moje, lepe sanje. Jaz grem spat. Dudi, kolegica, dobr šopingiraj! Aja, če greš jutri po plazmo se na kofetu oglasi ;) Nočko!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 22:11:20
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Punce moje, lepe sanje. Jaz grem spat. Dudi, kolegica, dobr šopingiraj! Aja, če greš jutri po plazmo se na kofetu oglasi ;) Nočko! jutri je nedelja ...pa po netu je full cenejš pa poštnina brezplačna Pa ne sej nism rekla da je kdo od vas to reku,to je tuki eden reku tako.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 22:13:19
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Punce moje, lepe sanje. Jaz grem spat. Dudi, kolegica, dobr šopingiraj! Aja, če greš jutri po plazmo se na kofetu oglasi ;) Nočko! jutri je nedelja ...pa po netu je full cenejš pa poštnina brezplačna Pa ne sej nism rekla da je kdo od vas to reku,to je tuki eden reku tako. Sem mislila da ga rabiš at takoj in da greš že jutri v šoping. Lepe sanje!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 22:13:37
|
|
|
|
majana79
|
nočko flaska! dudi, to je stvar osebnega okusa po moje... pa kaj sploh pričakuješ od televizorja folk, ki je mahnjen na filme pa ma potem cele kinodvorane doma je veliko bolj zahteven kot mi, 'navadni' uporabniki če nista prepričana, ga pejta pogledat v eno trgovino, s tem da prosita, da vama dajo direkt na tv signal, ne prek razdelilnika (ker imajo po 20 tv na en signal in je potem slika nerealno slaba) pa da vama dvd zavrtijo... če so pametni, vama bodo to naredil
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 22:14:52
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Punce moje, lepe sanje. Jaz grem spat. Dudi, kolegica, dobr šopingiraj! Aja, če greš jutri po plazmo se na kofetu oglasi ;) Nočko! jutri je nedelja ...pa po netu je full cenejš pa poštnina brezplačna Pa ne sej nism rekla da je kdo od vas to reku,to je tuki eden reku tako. Sem mislila da ga rabiš at takoj in da greš že jutri v šoping. Lepe sanje! noup noup... nočko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 22:16:21
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 nočko flaska! dudi, to je stvar osebnega okusa po moje... pa kaj sploh pričakuješ od televizorja folk, ki je mahnjen na filme pa ma potem cele kinodvorane doma je veliko bolj zahteven kot mi, 'navadni' uporabniki če nista prepričana, ga pejta pogledat v eno trgovino, s tem da prosita, da vama dajo direkt na tv signal, ne prek razdelilnika (ker imajo po 20 tv na en signal in je potem slika nerealno slaba) pa da vama dvd zavrtijo... če so pametni, vama bodo to naredil ma ne nisva zahtevna ne,samo ta k ga mava zdej je ful star pa zelo premajhen za našo veliko dnevno,zato rabmo večjega. Mislim da ga ne rabim it gledat al kaj...pomoje je dobr...važno da je boljš kot mava zdej
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 22:18:06
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 nočko flaska! dudi, to je stvar osebnega okusa po moje... pa kaj sploh pričakuješ od televizorja folk, ki je mahnjen na filme pa ma potem cele kinodvorane doma je veliko bolj zahteven kot mi, 'navadni' uporabniki če nista prepričana, ga pejta pogledat v eno trgovino, s tem da prosita, da vama dajo direkt na tv signal, ne prek razdelilnika (ker imajo po 20 tv na en signal in je potem slika nerealno slaba) pa da vama dvd zavrtijo... če so pametni, vama bodo to naredil ma ne nisva zahtevna ne,samo ta k ga mava zdej je ful star pa zelo premajhen za našo veliko dnevno,zato rabmo večjega. Mislim da ga ne rabim it gledat al kaj...pomoje je dobr...važno da je boljš kot mava zdej to sigurno drugače pa imaš pri spletnem nakupu po zakonu o varstvu potrošnikov pravico, da izdelek vrneš v 8 al 15 dneh, če ti ne odgovarja (to zato, ker ga nisi imela možnost pred nakupom stestirat in te potem zakon varuje) tako da če vam ne bo ok, ga boste komot vrnili
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 22:24:27
|
|
|
|
zoja10
|
helou helou ... mi pršli šele danesdomou, sem utrujena smo bandali in ko sm hotla spat pa T. ni hotla,.. ta otrok je iz dneva v dan slabši kar se nočnega spanja tiče, skoz se zbuja . vidm da ste že n starih tirih, dudi šopingira, like oluejs , mulci so tečni,.. ja ja ... a se je že začelo.. Katmat ful lepa hiška, terasa narejana za kofetarce BLU kdo bo pa Gajo čuval, sem spregledal najbrž si že povedla,.. tašča? in 22. bo kaj? sm rekla da grem zgodi spat, na zdej... bučman ... nočko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 22:25:04
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz upam da ne bo problemov...zdej samo uprašanje ali philips ali LG,ker sta oba čisto istih funkcij in vse...ker vidim da jih ima dosti tale LG
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 22:26:15
|
|
|
|
lake
|
Zoja 22. mamo večerjo. prideš?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 22:26:36
|
|
|
|
Dudica1
|
zoja 22 bo večerja zmajčic......prideš
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 22:26:49
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Zoja 22. mamo večerjo. prideš?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 22:27:49
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Jaz upam da ne bo problemov...zdej samo uprašanje ali philips ali LG,ker sta oba čisto istih funkcij in vse...ker vidim da jih ima dosti tale LG ja potem pejta pa prej pogledat, kupita še vedno lahko potem prek spleta kakšni problemi bi pa lahko bili?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 22:27:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Dudica, jaz bi LG. ampak to je povsem osebno mnenje. (doma imamo pa Sonyja,... že kakšnih 5 let starega,... dokler bo delala, bo naš: lepa slika kot se za Sonyja spodobi, z ravnim ekranom,...)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 22:30:35
|
|
|
|
majana79
|
babuške, odpujsam lepo spite! nočko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 22:34:11
|
|
|
|
zoja10
|
petek je 22.... hmnja... kje pa?... mogoče če bi šla kakšna postojnčanjka da bi šle skupi,.. no .. me mika priznam... mal potipam kaj moj poreče...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 22:34:45
|
|
|
|
lake
|
Dudica ma sva pa usklajene
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 22:39:19
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Jaz upam da ne bo problemov...zdej samo uprašanje ali philips ali LG,ker sta oba čisto istih funkcij in vse...ker vidim da jih ima dosti tale LG ja potem pejta pa prej pogledat, kupita še vedno lahko potem prek spleta kakšni problemi bi pa lahko bili? problemi taki da bi blo treba kej vračat in reklamirat aveš...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 22:39:37
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 petek je 22.... hmnja... kje pa?... mogoče če bi šla kakšna postojnčanjka da bi šle skupi,.. no .. me mika priznam... mal potipam kaj moj poreče... LEELA pride
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 22:40:10
|
|
|
|
Dudica1
|
majana nočko... tud jaz bom šla...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 22:41:00
|
|
|
|
šivilja
|
lahko noč
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 2.1.2010 22:47:49
|
|
|
|
lake
|
Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 7:25:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Jaz upam da ne bo problemov...zdej samo uprašanje ali philips ali LG,ker sta oba čisto istih funkcij in vse...ker vidim da jih ima dosti tale LG ja potem pejta pa prej pogledat, kupita še vedno lahko potem prek spleta kakšni problemi bi pa lahko bili? problemi taki da bi blo treba kej vračat in reklamirat aveš... Lastnik LG (včasih Goldstar) in Phillips, sta skupaj investiralav LCD ekrane. Tako so televizorji obeh blagovnih znamk precej podobni in sestavljeni iz precej identičnih delov. Izbira je podobna, kot med VW golf in Škodo. Stvar okusa in prestiža pa nič drugega.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 3.1.2010 7:27:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Veš kakšne so moje izkušnje? Da nima smisla kupovat blazno dragih reči, ker so na robu zmogljivosti tehnologije in je tudi zanesljivost takšna. Srednja pot je mogoče še najboljša. Dandanes pa žal nič več ni predvideno za 10 - 15 let, ampak za max okrog 7, kolikor naj bi zagotavljali rezervne dele. Poznaš tisto, ko proizvajalec odpelje odsluženo opremo, ko kupiš novo? No, proizvajalec se potem natančno posveti tisti odsluženi krami in preveri kateri deli so enostavno predobri, da si pocenijo proizvodnjo. Želja proizvajalca je, da bi se roba menjala na max. 3 - 5 let!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?