ivanamdb
|
@VHM Punce - ponovno vas vse lepo pozdravljam iz Visa. iz Visa? joj ful lepo! 2. ugotovila, da je ivanamdb nekje v Italiji in da jo kot nekdo, ki sem uspela svojega moža Italijana prepričati, da se preseliva v Sežano, zelo zelo zelo lepo pozdravljam... Kje pa si Ivana? zivjo VHM - mi smo sedaj v Trentu, drugac pa zivimo v Postojni (...delamo pa na irskem....prekomplicirano..vem!) moj bo kmalu zacel tecaj slovenscine (je ze studiral na faksu 1 leto), pa bi tud rad drzavljanstvo... kako si ti svojega prepricala? 3. da se tudi jaz prijavljam na skupno večerjo januarja in glasujem za neko restavracijo čim bližje avtocesti in čim bližje Primorski... jst sem tut predlagala eno gostilno blizu vrhnike, ali pa postojno... 4. da bi vam z velikim veseljem želela pokazati ene par slikic, kako je tukaj lepo... pa kaj, ko nimam nikoli časa, da bi razumela, kako zares deluje tale forum in kako se daje slike gor.... strinjam se! jaz nimam nikoli cajta da bi to prestudirala! Pa da imam v svoji glavi tako veliko idej, kaj bi vse naredila med tole porodniško, pa mi čas tako hitro beži... Pa še moja princeska je zahtevna punca, ki si želi, da bi se ji neprestano nekaj dogajalo. In ni šans, da bi jo morda lahko pustila pri kakšni tašči ali svoji mami ali kakšni varuški... Bi bil samo jok in stok... Joj, včasih, ko napišete, da ste šle na kuhančka, al pa na predavanje, al pa kamorkoli... Jaz si to sploh še ne predstavljam, pa tako bi... ja, saj to je res, tud men tolk hitr casgre, pa mi se zdi da skoraj nc ne naredim. moja je tudi ful zahtevna, edina sreca je da jo ne interesira kdo je pri njej, sam da negdo je...samo da je "zrtev"...jaz sem jo do sedaj eno parkrat pustila do max 6 ur skupaj s tasco, tezkega srca, ker sem morala nekaj opravit, pa v trgovino in kaj takega, ne da bi sla na feste... moja se navadila bit ful zmano, ker smo bli veliko casa same, moj je bil na irskem, in smo midve ble same v postojni, zdaj ba je boljse, namrec, moj je doma, ampak zdaj se navadila da smo vedno ob njej... to tud ni dobro... tako da bi mozno bilo boljse izkoristit mal tasco za babysitting... ce ne bo hudo ko zacne it v vrtec, a ne?
|