|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
18.1.2010 11:14:01   
sasa1975
OJLA mamice
Ali ima kaksna za prodati kej cunjic za novorojenčka?
rok imam 25.4
lep dan

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
18.1.2010 11:14:32   
Kasija
oooooooo, akcija v supernovi ... pridem user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
18.1.2010 11:16:29   
AKP
Papua naša je precej polivala, zdaj pa na srečo ne več. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
18.1.2010 11:16:35   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

uf ste načvekale user posted image Pol pa nobena mojega vprašanja ne vidi user posted image Tko da, sprašujem še enkrat-a vaši malčki še kaj polivajo? Tanja-vidve sta ble na preiskavah, pa sem že pozabila, kaj so vama rekli-a imata kakšna zdravila? Pri nas se to še vedno precej pojavlja...

Naša je tudi po 6. mesecu vsake toliko še, potem sem pogruntala, da se mleko in D3 kapljice očitno zgrizejo in ji jih ne dajem več takoj po/pred dojenjem, pa je OK. A ti poliva po vsakem dojenju?

Supernova... če bi prebrala pred 20 min.... ma sem jo takrat dala spat. Noč je bila pa itak kuku, kot pri norcih.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
18.1.2010 11:19:21   
AKP
Blue sem te že prav pogrešala. Kje pa je K.tja danes?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
18.1.2010 11:20:40   
mama11
Mimogrede, ste videle tole:

http://www.ringaraja.net/forum/cene-plenic/m_4833673/mpage_1/tm.htm#4844442

So pa prasice...

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
18.1.2010 11:21:03   
AKP
Čakam, da se Nike zbudi pa grema na sprehod. 

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
18.1.2010 11:26:10   
PapuaNG
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

imava ja- Controloc. Je fullll bolje,ampak po dojenju kljub vsemu poliva. In pa če je npr. samo jabolko, ki je bolj redko, pa opazila sem, da se ji tudi po mlečni kašici ful spahuje- kej tudi polije seveda.

Drugače je od kolegice mali tud ful polival-nista sicer nikoli bila na preiskavah, ker se je okej redil in tudi ni kazal znakov, da bi ga kaj motilo, peklo, bolelo...Skratka, je rekla, da je nehal šele, ko je dobro sedel in ko je res pojedel veliko GH- to je bilo pa okrog 9. meseca.

Mene skrbi, ker poliva tudi, kadar sedi - se mu kar dvigne in bruhne ven. Pa ni važno, a je od futranja pol ure, ena ura...sicer zaradi tega ne izgublja na teži ali kaj podobnega, je pa vseeno neprijetno. Če ne že zaradi nonstop pobruhanih cunj (včeraj sem ga trikrat preoblačila), pa zaradi njega samega-gotovo mu ni prijetno, ko se mu hrana vzdiguje.

Naša je tudi po 6. mesecu vsake toliko še, potem sem pogruntala, da se mleko in D3 kapljice očitno zgrizejo in ji jih ne dajem več takoj po/pred dojenjem, pa je OK. A ti poliva po vsakem dojenju?

Mah, poliva po vsakem hranjenju. Če je fejst gost obrok GH, potem nekoliko manj ali nič, recimo zdej zjutraj je dobil pa mlečno kašico pa malo mleka čez, pa sem sigurno ene petkrat brisala po tleh lužice. Pa ene parkrat se mu je dvignilo, ampak je dol pogoltnil.

Ad3  mu dajem pa ponavadi pri kosilu (ko noče več jest, kapnem malo ad3, pa mu spravim še kakšno žlico v usta), že zaradi tega, da jih ne zbruha ven.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
18.1.2010 11:29:52   
mama11
Mah, poliva po vsakem hranjenju. Če je fejst gost obrok GH, potem nekoliko manj ali nič, recimo zdej zjutraj je dobil pa mlečno kašico pa malo mleka čez, pa sem sigurno ene petkrat brisala po tleh lužice. Pa ene parkrat se mu je dvignilo, ampak je dol pogoltnil.

Ad3  mu dajem pa ponavadi pri kosilu (ko noče več jest, kapnem malo ad3, pa mu spravim še kakšno žlico v usta), že zaradi tega, da jih ne zbruha ven.

Na tvojem mestu, bi se o tem pogovorila s P.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
18.1.2010 11:32:11   
AKP
Papua sem se spomnila, da je imela sodelavka iste probleme, je tamala ful buhala včasih celo eno uro po hranjenju. Pa je tudi jedla precej gosto hrano. Je  šla na vse preiskave za refluks. So ji ga potrdili, mislim pa da je dobila samo ene tablete (ranital ali pa nekaj podobnega). So ji rekli, da se bo ščasoma poboljšalo.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
18.1.2010 11:48:01   
Tanja_

imava ja- Controloc. Je fullll bolje,ampak po dojenju kljub vsemu poliva. In pa če je npr. samo jabolko, ki je bolj redko, pa opazila sem, da se ji tudi po mlečni kašici ful spahuje- kej tudi polije seveda.

Drugače je od kolegice mali tud ful polival-nista sicer nikoli bila na preiskavah, ker se je okej redil in tudi ni kazal znakov, da bi ga kaj motilo, peklo, bolelo...Skratka, je rekla, da je nehal šele, ko je dobro sedel in ko je res pojedel veliko GH- to je bilo pa okrog 9. meseca.

Mene skrbi, ker poliva tudi, kadar sedi - se mu kar dvigne in bruhne ven. Pa ni važno, a je od futranja pol ure, ena ura...sicer zaradi tega ne izgublja na teži ali kaj podobnega, je pa vseeno neprijetno. Če ne že zaradi nonstop pobruhanih cunj (včeraj sem ga trikrat preoblačila), pa zaradi njega samega-gotovo mu ni prijetno, ko se mu hrana vzdiguje.

H. tudi. in velikokrat se sliši, kako se ji spahne, ampak ne pride do ven. Velikokrat pa vseeno pride. Ima pa ravno zaradi kislega refluksa ta Controloc-je pa razlika od preden ga je imela tud v tem, da se je prej vedno jokala, ko se ji je dvignilo, ker jo je očitno že peklo, zdaj pa nikoli več ne zajoka.

A pa si kaj omenila P?

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
18.1.2010 11:50:18   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975
OJLA mamice
rok imam 25.4
lep dan

Še vedno upam, na še enega/eno user posted image , tako da zaenkrat ne. Lepo nosečnost in hiter porod!

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
18.1.2010 11:50:46   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Blue sem te že prav pogrešala.

user posted image user posted image user posted image  ja hvala za komentar... mi FB res vzame cel prosti čas... ga za RR primanjkuje user posted image user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
18.1.2010 11:51:46   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

OJLA mamice
rok imam 25.4
lep dan

Še vedno upam, na še enega/eno user posted image , tako da zaenkrat ne. Lepo nosečnost in hiter porod!

se podpišem pod tole... sem jih pa glih dons posodila kolegici vse do 68 št... pa mi bo vrnila ko njen preraste user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
18.1.2010 12:03:03   
maja1488

OJLA mamice
rok imam 25.4
lep dan

Imaš ZS

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
18.1.2010 12:08:53   
Dudica1
evo sem mela obisk user posted image

Torej je rezervirano v kašči user posted image
Sej če se še katera odloči lahko naknadno pokličemo...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
18.1.2010 12:39:07   
PapuaNG

H. tudi. in velikokrat se sliši, kako se ji spahne, ampak ne pride do ven. Velikokrat pa vseeno pride. Ima pa ravno zaradi kislega refluksa ta Controloc-je pa razlika od preden ga je imela tud v tem, da se je prej vedno jokala, ko se ji je dvignilo, ker jo je očitno že peklo, zdaj pa nikoli več ne zajoka.

A pa si kaj omenila P?

Ja, P sem rekla že pri prvem pregledu, ampak takrat je  rekla, da se bo to poštimalo samo od sebe. Sem omenila tudi na zadnjem pregledu (se mi zdi user posted image ), ampak se niti ne spomnim, kaj je rekla. Sej če bi imeli kmalu pregled, ne bi delala panike, ampak ga imamo šele čez dober mesec, to je pa malo dolga. Bom verjetno kar poklicala, ker bi šla itak še lulčka pokazat. Je pa tako, da včasih več poliva, včasih manj...nisem še pravila pogruntala. Razen da več poliva, ko se ga ima po rokah in se pritiska na želodček. Ga pa očitno nič ne peče, ker nič ne zajoka, samo dol pogoltne nazaj, kar ostane.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
18.1.2010 12:43:51   
Anonimen
dan_

v petek bom imela zagovor diplomske naloge. strah me je do konca. Dudica, žal ti ne vem povedati za petek, rajši rečem, da me ne bo,... se mi zdi, da bom na koncu z energijo in ne bi rada, da me tako izmučeno spoznate,... ampak, če pridem, se bo pa tudi kakšen stol še našel pa krožnik juhe, ne?

zabasana tudi tako, da bi si najrajši v nos potisnila slamico, skozi katero bi dihala.
O. je šel danes v vrtec, čeprav še vedno kašlja.
U. je začel kašljati,... ne veliko, a takrat laja. me malce skrbi. že ves teden sva brez sprehodov, se mi zdi, da mu manjkajo,...

nič, joka,... bi moral zaspati. lp;

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4418
18.1.2010 12:52:08   
Anonimen
živjo se na kratko javim se mi ne da brat za nazaj nimam časa,
čveke čvekaste madonca 10 strani user posted image user posted image user posted image

uglavnem smo bile na sprehodu zdej pa me čaka ceu kup cujn za speglat N. spi pol pa po T. v vrtec, k moj možek že drugi teden dela popoldneuser posted image user posted image user posted image vsaj zdaj bo delal dva dni za pol pa ne vemuser posted image user posted image user posted image   uživajte šibam peglatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4419
18.1.2010 12:52:44   
PapuaNG
uf katja, mi smo že skoraj tri tedne brez sprehoda user posted image Ampak danes upam, da bomo šli...skoraj nič več ne kašlja, glas ima tudi v redu. Bo mogoče lažje zaspal popoldne...

Za diplomo pa nič bat, sej veš, kaj si pisala. Gotovo bolj od tistega, ki te bo spraševal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
18.1.2010 12:55:40   
Dudica1
Tudi jaz počakam da se Maj zbudi pa šibava v vrtec in k sestrici bosta mal na snegecu tavelka dva user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
18.1.2010 12:59:51   
zoja10
K:tjaa....user posted image user posted image user posted image zagovor,... tudi jaz se ga bojim,... zdrži. kmalu bo mimouser posted image

ad3.. a vse še dajete?... jaz sem ga kar zanemarla...

lisica,.... barvo za napredek,.. le prvošči si mal klepetauser posted image

taja bo jedla bučke por s testeninami,..upam da bo dobro....
pr nas sonce,..tako lepo,...user posted image

pohajačke,..lepo se imejte

torej kdaj štartamo postojnčanke v petek?... kdo pelje leela? jaz se tako ne počutim za volanom,.. hvala leelauser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
18.1.2010 13:01:57   
Dudica1
ad3 mu jaz še dajem.
Zanima pa me če jih večjim tud še dajete,ker jaz T ne dajem ene pa še dajejo ne vem kako to P. delajo

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
18.1.2010 13:16:25   
Anonimen
Papua, tri tedne? gotovo neznansko pogrešate en lep sprehod!
pa hvala za spodbudne besede,... ah, bo že,...

Zoja, hvala. upam, da se bom dobro pripravila, da ne bom kot kakšen bebo tam,... ustne zadeve mi nikoli niso šle,... sem bolj človek pisanja,...

sicer pa vprašanje: U. se non stop kjerkoli hoče postavljati na noge. odkril je, da je zvrhana košara opranega perila zakon, a kaj ko je potem ves vlažen,... a imate vi kakšne pripomočke za vstajanje?user posted image

ad3 mu pa jaz šele zdaj bolj ažurno dajem,... prve tri mesece sem ga bolj soncu izpostavljala,... jih ima pa rad.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4424
18.1.2010 13:21:04   
majana79
k.tja, dej ti mal pri sebi v prakso spravi tisto pozitivno mišljenje k ga zmeri okol trosiš user posted image resno... mene je bilo na zadnje strah ko sem redno študirala... potem ko sem šla izredno me ni bilo niti pri enem izpitu pa sem vse naredila v prvo
diploma me tokrat še čaka, ampak sej nimaš kej za zgubit... ne vem če je 1% študentov, ki padejo na zagovoru pa še to tisti, ki jim diplome drugi pišejo
s tem strahom se samo blokiraš brezveze

za nos pa... fiziološka user posted image se mi zdi da jo našim otročkom veselo zlivamo, ko imamo pa sami zamašen nos pa kar pozabimo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?