Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ imava ja- Controloc. Je fullll bolje,ampak po dojenju kljub vsemu poliva. In pa če je npr. samo jabolko, ki je bolj redko, pa opazila sem, da se ji tudi po mlečni kašici ful spahuje- kej tudi polije seveda. Drugače je od kolegice mali tud ful polival-nista sicer nikoli bila na preiskavah, ker se je okej redil in tudi ni kazal znakov, da bi ga kaj motilo, peklo, bolelo...Skratka, je rekla, da je nehal šele, ko je dobro sedel in ko je res pojedel veliko GH- to je bilo pa okrog 9. meseca. Mene skrbi, ker poliva tudi, kadar sedi - se mu kar dvigne in bruhne ven. Pa ni važno, a je od futranja pol ure, ena ura...sicer zaradi tega ne izgublja na teži ali kaj podobnega, je pa vseeno neprijetno. Če ne že zaradi nonstop pobruhanih cunj (včeraj sem ga trikrat preoblačila), pa zaradi njega samega-gotovo mu ni prijetno, ko se mu hrana vzdiguje. Naša je tudi po 6. mesecu vsake toliko še, potem sem pogruntala, da se mleko in D3 kapljice očitno zgrizejo in ji jih ne dajem več takoj po/pred dojenjem, pa je OK. A ti poliva po vsakem dojenju? Mah, poliva po vsakem hranjenju. Če je fejst gost obrok GH, potem nekoliko manj ali nič, recimo zdej zjutraj je dobil pa mlečno kašico pa malo mleka čez, pa sem sigurno ene petkrat brisala po tleh lužice. Pa ene parkrat se mu je dvignilo, ampak je dol pogoltnil. Ad3 mu dajem pa ponavadi pri kosilu (ko noče več jest, kapnem malo ad3, pa mu spravim še kakšno žlico v usta), že zaradi tega, da jih ne zbruha ven. H. tudi. in velikokrat se sliši, kako se ji spahne, ampak ne pride do ven. Velikokrat pa vseeno pride. Ima pa ravno zaradi kislega refluksa ta Controloc-je pa razlika od preden ga je imela tud v tem, da se je prej vedno jokala, ko se ji je dvignilo, ker jo je očitno že peklo, zdaj pa nikoli več ne zajoka. A pa si kaj omenila P?
|