|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 8 del
18.1.2010 10:22:27   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Pa dejte bit no mal bolj uvidevne. Res je mislila prit. A ne da čveka. Sam zdej pa lih hujša, me pa na večerjo. Me smo zlobne, ker jo v skušnjavo spravljamo.

user posted image user posted image

BTW tud jz hujšam, in po 17h več ne jem, pa grem vseen na večerjo... bom pač jedla neki zelenjavnega, solatko in tko

Sicer ne vem kam ti hujšaš user posted image

15kh more jz še dol da pridem na predporodno težo.. sem ratala k pujs zdej.. vso konfekcijo sem miogla menjat user posted image

prekla user posted image

še v jezik ne.. kaj šele kam drugam

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
18.1.2010 10:22:29   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

uf ste načvekale user posted image Pol pa nobena mojega vprašanja ne vidi user posted image Tko da, sprašujem še enkrat-a vaši malčki še kaj polivajo? Tanja-vidve sta ble na preiskavah, pa sem že pozabila, kaj so vama rekli-a imata kakšna zdravila? Pri nas se to še vedno precej pojavlja...

Mi nismo nikoli polivali, tako da ti težko odgovorim na vprašanje....

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
18.1.2010 10:23:15   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

uf ste načvekale user posted image Pol pa nobena mojega vprašanja ne vidi user posted image Tko da, sprašujem še enkrat-a vaši malčki še kaj polivajo? Tanja-vidve sta ble na preiskavah, pa sem že pozabila, kaj so vama rekli-a imata kakšna zdravila? Pri nas se to še vedno precej pojavlja...

imava ja- Controloc. Je fullll bolje,ampak po dojenju kljub vsemu poliva. In pa če je npr. samo jabolko, ki je bolj redko, pa opazila sem, da se ji tudi po mlečni kašici ful spahuje- kej tudi polije seveda.

Drugače je od kolegice mali tud ful polival-nista sicer nikoli bila na preiskavah, ker se je okej redil in tudi ni kazal znakov, da bi ga kaj motilo, peklo, bolelo...Skratka, je rekla, da je nehal šele, ko je dobro sedel in ko je res pojedel veliko GH- to je bilo pa okrog 9. meseca.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
18.1.2010 10:24:06   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Počakajte , da Cveka pove kako in kaj... Sej še ni rekla, da ne pride.... Zadnjič je lepo povedala, da pride, če jo bo ena peljala... 

ok, zastopim, ampak sej pot do tja ni dolga in bi šle z dudi komot skupi... sej sta lahko čist tiho in samo nabijata muzko user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ti si pa žleht Blue....

nisem žleht, to sem lepo mislila user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
18.1.2010 10:24:53   
petrazg
Tanja... samo to si pa dost visoke temprataure... Zdej grem spet malo čekirat... user posted image  

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
18.1.2010 10:25:45   
Blueeyes

Naša tut ne poliva.

Aja, za rovte sva se samo s Katmat javile. Ne se zdej neki ven vadituser posted image

drugače pa  JE REZERVIRANO!
22.1., ob 18.00

jz sem sicer javla se za kavala, ampak drgač mi je pa čist vseeno kam bi šli... zdej je itak katmat tok dobra da me bo peljala user posted image user posted image

pa super da je že rezervirano

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
18.1.2010 10:26:50   
Tanja_

Tanja... samo to si pa dost visoke temprataure... Zdej grem spet malo čekirat... user posted image  

Ja, ne?Tuki sva imela midva rezervirano, pa so razstrelili 2 dni prejuser posted image Pa zaprosit me je hotu tukejuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
18.1.2010 10:27:08   
maja1488

Počakajte , da Cveka pove kako in kaj... Sej še ni rekla, da ne pride.... Zadnjič je lepo povedala, da pride, če jo bo ena peljala... 

ok, zastopim, ampak sej pot do tja ni dolga in bi šle z dudi komot skupi... sej sta lahko čist tiho in samo nabijata muzko user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ti si pa žleht Blue....

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
18.1.2010 10:27:24   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Ja, ne?Tuki sva imela midva rezervirano, pa so razstrelili 2 dni prejuser posted image Pa zaprosit me je hotu tukejuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
18.1.2010 10:27:33   
šivilja
No takole - vse kaže na to, da se je moja punca spremenila v vampirko. Krvi ni več pljuvala, z dvema sestrama na PEK pa smo našle eno pikico na levi bradavici, ki bi bila lahko vir krvi. Zato smo levo stran poslali na dopust (črpalko)  in jedli samo iz desne. Je pa ranica - ragadica res tako majhna, da smo tri buljile deset minut, pa še nismo bile prepričane.
Blato je bilo zelo temno (črno), pa test ni pokazal prisotnosti krviuser posted image . Včeraj pa se je v temnem blatu že razločilo majhne otočke korenčka, tako da se očitno tudi tukaj normalizira. Danes bo še uradno odpuščena iz bolnice in upam, da smo to poglavje zaključili. Ponoči sva spet jedli tudi iz druge strani, saj je bila reva lačna - sicer pri vsakem obroku je samo iz ene dojke, ampak druga en obrok počiva, zdaj je bila pa samo ena na tapeti in je drugi dan zvečer pač zmanjkalo. Pa tudi leva je začela malo trdeti - črpalka pač ni isto kot otrok in sem se odločila, da naj jo pač sprazni, da ne pridelam še kakšnega mastitisa.
Se pa trudim, da bi bile prsi res samo vir hrane in ne še duda in uspavalna tableta - no čim manj. Ponoči je zaspala po uri joka, nato pa še dvakrat (je pojedla, uspavali pa sva se drugače)- Zdajle tudi spi in je zaspala brez dojenja. Je pa res, da se to lahko greva. če sem sama z njo, ker če imam doma še kakšnega otroka je zadeva čisto preveč dolgotrajna in sem potem jaz živčna, otroci sitni in ponavadi ne uspe.

Če bi se dobile že ob petih bi tudi jaz lahko prišla za ene pol urce, ob šestih je pa že vprašljivo, ker takrat ravno večerja in se spravljamo spat. Se raje ne bom napisala, če mi uspe, pa bom prišla, tako ali tako pa ne bom imela časa za večerjo, ampak samo za kakšen sok, tako da ne bo problema.

Odvisno od tega kdaj se bo zbudila - mogoče še jaz skočim do Super nove. Bom videla.

< Sporočilo je popravil šivilja -- 18.1.2010 10:30:44 >

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
18.1.2010 10:28:21   
Blueeyes

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
18.1.2010 10:30:13   
KatMat

Pa dejte bit no mal bolj uvidevne. Res je mislila prit. A ne da čveka. Sam zdej pa lih hujša, me pa na večerjo. Me smo zlobne, ker jo v skušnjavo spravljamo.

BTW tud jz hujšam, in po 17h več ne jem, pa grem vseen na večerjo... bom pač jedla neki zelenjavnega, solatko in tko

Sicer ne vem kam ti hujšaš user posted image
maj pojnt ekzakli

Naša tut ne poliva.

Aja, za rovte sva se samo s Katmat javile. Ne se zdej neki ven vadituser posted image

drugače pa JE REZERVIRANO!
22.1., ob 18.00

jp...det iz korekt

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
18.1.2010 10:30:42   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

No takole - vse kaže na to, da se je moja punca spremenila v vampirko. Krvi ni več pljuvala, z dvema sestrama na PEK pa smo našle eno pikico na levi bradavici, ki bi bila lahko vir krvi. Zato smo levo stran poslali na dopust (črpalko)  in jedli samo iz desne. Je pa ranica - ragadica res tako majhna, da smo tri buljile deset minut, pa še nismo bile prepričane.
Blato je bilo zelo temno (črno), pa test ni pokazal prisotnosti krviuser posted image . Včeraj pa se je v temnem blatu že razločilo majhne otočke korenčka, tako da se očitno tudi tukaj normalizira. Danes bo še uradno odpuščena iz bolnice in upam, da smo to poglavje zaključili. Ponoči sva spet jedli tudi iz druge strani, saj je bila reva lačna - sicer pri vsakem obroku je samo iz ene dojke, ampak druga en obrok počiva, zdaj je bila pa samo ena na tapeti in je drugi dan zvečer pač zmanjkalo. Pa tudi leva je začela malo trdeti - črpalka pač ni isto kot otrok in sem se odločila, da naj jo pač sprazni, da ne pridelam še kakšnega mastitisa.
Se pa trudim, da bi bile prsi res samo vir hrane in ne še duda in uspavalna tableta - no čim manj. Ponoči je zaspala po uri joka, nato pa še dvakrat (je pojedla, uspavali pa sva se drugače)- Zdajle tudi spi in je zaspala brez dojenja. Je pa res, da se to lahko greva. če sem sama z njo, ker če imam doma še kakšnega otroka je zadeva čisto preveč dolgotrajna in sem potem jaz živčna, otroci sitni in ponavadi ne uspe.

Če bi se dobile že ob petih bi tudi jaz lahko prišla za ene pol urce, ob šestih je pa že vprašljivo, ker takrat ravno večerja in se spravljamo spat. Se raje ne bom napisala, če mi uspe, pa bom prišla, tako ali tako pa ne bom imela časa za večerjo, ampak samo za kakšen sok, tako da ne bo problema.

Odvisno od tega kdaj se bo zbudila - mogoče še jaz skočim do Super nove. Bom videla.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
18.1.2010 10:30:54   
majana79
omg, se vidi da je blue nazaj user posted image user posted image user posted image

ste naklofale k pr norcih user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
18.1.2010 10:31:19   
maja1488
Šivilja...sam da je vse OK s tamalo user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
18.1.2010 10:31:35   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super, šiviljauser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
18.1.2010 10:32:19   
KatMat
ok...jest pocasi grem
se sam se oblecem in tiji nos spucam...tej of in 10 min

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
18.1.2010 10:32:30   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

omg, se vidi da je blue nazaj user posted image user posted image user posted image

sej bomo šle kmal na kavo pa bo zatišje. Ti greš v center danes? Al te pridem iskat za v Supenovo?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
18.1.2010 10:33:50   
majana79

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

sej bomo šle kmal na kavo pa bo zatišje. Ti greš v center danes? Al te pridem iskat za v Supenovo?

grem v mesto, k morm po zelenjavo, drgač bi te že fehtala user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
18.1.2010 10:33:54   
petrazg
o Šivilja, vi ste pa imeli pestro.... Samo, da je boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KatMat
... kaj še delaš doma????

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
18.1.2010 10:34:24   
šivilja
Majana če hočeš, lahko tudi jaz mimogrede pridem pote, samo H. še spi, tako da bo še nekaj časa trajalo.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
18.1.2010 10:35:07   
šivilja
Aha, Majana sva istočasno pisali.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
18.1.2010 10:35:08   
Tanja_
A zdej greste vse v Supernovo?!S kom naj pa jaz čvekam?!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
18.1.2010 10:36:55   
majana79
Tanja, ti se moraš pa učit user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
18.1.2010 10:37:24   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

A zdej greste vse v Supernovo?!S kom naj pa jaz čvekam?!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?