Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:22:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pa dejte bit no mal bolj uvidevne. Res je mislila prit. A ne da čveka. Sam zdej pa lih hujša, me pa na večerjo. Me smo zlobne, ker jo v skušnjavo spravljamo. BTW tud jz hujšam, in po 17h več ne jem, pa grem vseen na večerjo... bom pač jedla neki zelenjavnega, solatko in tko Sicer ne vem kam ti hujšaš 15kh more jz še dol da pridem na predporodno težo.. sem ratala k pujs zdej.. vso konfekcijo sem miogla menjat prekla še v jezik ne.. kaj šele kam drugam
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:22:29
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG uf ste načvekale Pol pa nobena mojega vprašanja ne vidi Tko da, sprašujem še enkrat-a vaši malčki še kaj polivajo? Tanja-vidve sta ble na preiskavah, pa sem že pozabila, kaj so vama rekli-a imata kakšna zdravila? Pri nas se to še vedno precej pojavlja... Mi nismo nikoli polivali, tako da ti težko odgovorim na vprašanje....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:23:15
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG uf ste načvekale Pol pa nobena mojega vprašanja ne vidi Tko da, sprašujem še enkrat-a vaši malčki še kaj polivajo? Tanja-vidve sta ble na preiskavah, pa sem že pozabila, kaj so vama rekli-a imata kakšna zdravila? Pri nas se to še vedno precej pojavlja... imava ja- Controloc. Je fullll bolje,ampak po dojenju kljub vsemu poliva. In pa če je npr. samo jabolko, ki je bolj redko, pa opazila sem, da se ji tudi po mlečni kašici ful spahuje- kej tudi polije seveda. Drugače je od kolegice mali tud ful polival-nista sicer nikoli bila na preiskavah, ker se je okej redil in tudi ni kazal znakov, da bi ga kaj motilo, peklo, bolelo...Skratka, je rekla, da je nehal šele, ko je dobro sedel in ko je res pojedel veliko GH- to je bilo pa okrog 9. meseca.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:24:06
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Počakajte , da Cveka pove kako in kaj... Sej še ni rekla, da ne pride.... Zadnjič je lepo povedala, da pride, če jo bo ena peljala... ok, zastopim, ampak sej pot do tja ni dolga in bi šle z dudi komot skupi... sej sta lahko čist tiho in samo nabijata muzko ti si pa žleht Blue.... nisem žleht, to sem lepo mislila
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:24:53
|
|
|
|
petrazg
|
Tanja... samo to si pa dost visoke temprataure... Zdej grem spet malo čekirat...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:25:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Naša tut ne poliva. Aja, za rovte sva se samo s Katmat javile. Ne se zdej neki ven vadit drugače pa JE REZERVIRANO! 22.1., ob 18.00 jz sem sicer javla se za kavala, ampak drgač mi je pa čist vseeno kam bi šli... zdej je itak katmat tok dobra da me bo peljala pa super da je že rezervirano
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:26:50
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Tanja... samo to si pa dost visoke temprataure... Zdej grem spet malo čekirat... Ja, ne?Tuki sva imela midva rezervirano, pa so razstrelili 2 dni prej Pa zaprosit me je hotu tukej
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:27:08
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Počakajte , da Cveka pove kako in kaj... Sej še ni rekla, da ne pride.... Zadnjič je lepo povedala, da pride, če jo bo ena peljala... ok, zastopim, ampak sej pot do tja ni dolga in bi šle z dudi komot skupi... sej sta lahko čist tiho in samo nabijata muzko ti si pa žleht Blue.... nisem žleht, to sem lepo mislila
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:27:24
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Tanja... samo to si pa dost visoke temprataure... Zdej grem spet malo čekirat... Ja, ne?Tuki sva imela midva rezervirano, pa so razstrelili 2 dni prej Pa zaprosit me je hotu tukej
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:27:33
|
|
|
|
šivilja
|
No takole - vse kaže na to, da se je moja punca spremenila v vampirko. Krvi ni več pljuvala, z dvema sestrama na PEK pa smo našle eno pikico na levi bradavici, ki bi bila lahko vir krvi. Zato smo levo stran poslali na dopust (črpalko) in jedli samo iz desne. Je pa ranica - ragadica res tako majhna, da smo tri buljile deset minut, pa še nismo bile prepričane. Blato je bilo zelo temno (črno), pa test ni pokazal prisotnosti krvi . Včeraj pa se je v temnem blatu že razločilo majhne otočke korenčka, tako da se očitno tudi tukaj normalizira. Danes bo še uradno odpuščena iz bolnice in upam, da smo to poglavje zaključili. Ponoči sva spet jedli tudi iz druge strani, saj je bila reva lačna - sicer pri vsakem obroku je samo iz ene dojke, ampak druga en obrok počiva, zdaj je bila pa samo ena na tapeti in je drugi dan zvečer pač zmanjkalo. Pa tudi leva je začela malo trdeti - črpalka pač ni isto kot otrok in sem se odločila, da naj jo pač sprazni, da ne pridelam še kakšnega mastitisa. Se pa trudim, da bi bile prsi res samo vir hrane in ne še duda in uspavalna tableta - no čim manj. Ponoči je zaspala po uri joka, nato pa še dvakrat (je pojedla, uspavali pa sva se drugače)- Zdajle tudi spi in je zaspala brez dojenja. Je pa res, da se to lahko greva. če sem sama z njo, ker če imam doma še kakšnega otroka je zadeva čisto preveč dolgotrajna in sem potem jaz živčna, otroci sitni in ponavadi ne uspe. Če bi se dobile že ob petih bi tudi jaz lahko prišla za ene pol urce, ob šestih je pa že vprašljivo, ker takrat ravno večerja in se spravljamo spat. Se raje ne bom napisala, če mi uspe, pa bom prišla, tako ali tako pa ne bom imela časa za večerjo, ampak samo za kakšen sok, tako da ne bo problema. Odvisno od tega kdaj se bo zbudila - mogoče še jaz skočim do Super nove. Bom videla.
< Sporočilo je popravil šivilja -- 18.1.2010 10:30:44 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:28:21
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Počakajte , da Cveka pove kako in kaj... Sej še ni rekla, da ne pride.... Zadnjič je lepo povedala, da pride, če jo bo ena peljala... ok, zastopim, ampak sej pot do tja ni dolga in bi šle z dudi komot skupi... sej sta lahko čist tiho in samo nabijata muzko ti si pa žleht Blue.... nisem žleht, to sem lepo mislila
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:30:13
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pa dejte bit no mal bolj uvidevne. Res je mislila prit. A ne da čveka. Sam zdej pa lih hujša, me pa na večerjo. Me smo zlobne, ker jo v skušnjavo spravljamo. BTW tud jz hujšam, in po 17h več ne jem, pa grem vseen na večerjo... bom pač jedla neki zelenjavnega, solatko in tko Sicer ne vem kam ti hujšaš maj pojnt ekzakli IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Naša tut ne poliva. Aja, za rovte sva se samo s Katmat javile. Ne se zdej neki ven vadit drugače pa JE REZERVIRANO! 22.1., ob 18.00 jp...det iz korekt
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:30:42
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja No takole - vse kaže na to, da se je moja punca spremenila v vampirko. Krvi ni več pljuvala, z dvema sestrama na PEK pa smo našle eno pikico na levi bradavici, ki bi bila lahko vir krvi. Zato smo levo stran poslali na dopust (črpalko) in jedli samo iz desne. Je pa ranica - ragadica res tako majhna, da smo tri buljile deset minut, pa še nismo bile prepričane. Blato je bilo zelo temno (črno), pa test ni pokazal prisotnosti krvi . Včeraj pa se je v temnem blatu že razločilo majhne otočke korenčka, tako da se očitno tudi tukaj normalizira. Danes bo še uradno odpuščena iz bolnice in upam, da smo to poglavje zaključili. Ponoči sva spet jedli tudi iz druge strani, saj je bila reva lačna - sicer pri vsakem obroku je samo iz ene dojke, ampak druga en obrok počiva, zdaj je bila pa samo ena na tapeti in je drugi dan zvečer pač zmanjkalo. Pa tudi leva je začela malo trdeti - črpalka pač ni isto kot otrok in sem se odločila, da naj jo pač sprazni, da ne pridelam še kakšnega mastitisa. Se pa trudim, da bi bile prsi res samo vir hrane in ne še duda in uspavalna tableta - no čim manj. Ponoči je zaspala po uri joka, nato pa še dvakrat (je pojedla, uspavali pa sva se drugače)- Zdajle tudi spi in je zaspala brez dojenja. Je pa res, da se to lahko greva. če sem sama z njo, ker če imam doma še kakšnega otroka je zadeva čisto preveč dolgotrajna in sem potem jaz živčna, otroci sitni in ponavadi ne uspe. Če bi se dobile že ob petih bi tudi jaz lahko prišla za ene pol urce, ob šestih je pa že vprašljivo, ker takrat ravno večerja in se spravljamo spat. Se raje ne bom napisala, če mi uspe, pa bom prišla, tako ali tako pa ne bom imela časa za večerjo, ampak samo za kakšen sok, tako da ne bo problema. Odvisno od tega kdaj se bo zbudila - mogoče še jaz skočim do Super nove. Bom videla.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:30:54
|
|
|
|
majana79
|
omg, se vidi da je blue nazaj ste naklofale k pr norcih
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:31:19
|
|
|
|
maja1488
|
Šivilja...sam da je vse OK s tamalo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:31:35
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: šivilja No takole - vse kaže na to, da se je moja punca spremenila v vampirko. Krvi ni več pljuvala, z dvema sestrama na PEK pa smo našle eno pikico na levi bradavici, ki bi bila lahko vir krvi. Zato smo levo stran poslali na dopust (črpalko) in jedli samo iz desne. Je pa ranica - ragadica res tako majhna, da smo tri buljile deset minut, pa še nismo bile prepričane. Blato je bilo zelo temno (črno), pa test ni pokazal prisotnosti krvi . Včeraj pa se je v temnem blatu že razločilo majhne otočke korenčka, tako da se očitno tudi tukaj normalizira. Danes bo še uradno odpuščena iz bolnice in upam, da smo to poglavje zaključili. Ponoči sva spet jedli tudi iz druge strani, saj je bila reva lačna - sicer pri vsakem obroku je samo iz ene dojke, ampak druga en obrok počiva, zdaj je bila pa samo ena na tapeti in je drugi dan zvečer pač zmanjkalo. Pa tudi leva je začela malo trdeti - črpalka pač ni isto kot otrok in sem se odločila, da naj jo pač sprazni, da ne pridelam še kakšnega mastitisa. Se pa trudim, da bi bile prsi res samo vir hrane in ne še duda in uspavalna tableta - no čim manj. Ponoči je zaspala po uri joka, nato pa še dvakrat (je pojedla, uspavali pa sva se drugače)- Zdajle tudi spi in je zaspala brez dojenja. Je pa res, da se to lahko greva. če sem sama z njo, ker če imam doma še kakšnega otroka je zadeva čisto preveč dolgotrajna in sem potem jaz živčna, otroci sitni in ponavadi ne uspe. Če bi se dobile že ob petih bi tudi jaz lahko prišla za ene pol urce, ob šestih je pa že vprašljivo, ker takrat ravno večerja in se spravljamo spat. Se raje ne bom napisala, če mi uspe, pa bom prišla, tako ali tako pa ne bom imela časa za večerjo, ampak samo za kakšen sok, tako da ne bo problema. Odvisno od tega kdaj se bo zbudila - mogoče še jaz skočim do Super nove. Bom videla. super, šivilja
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:32:19
|
|
|
|
KatMat
|
ok...jest pocasi grem se sam se oblecem in tiji nos spucam...tej of in 10 min
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:32:30
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 omg, se vidi da je blue nazaj ste naklofale k pr norcih sej bomo šle kmal na kavo pa bo zatišje. Ti greš v center danes? Al te pridem iskat za v Supenovo?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:33:50
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 omg, se vidi da je blue nazaj ste naklofale k pr norcih sej bomo šle kmal na kavo pa bo zatišje. Ti greš v center danes? Al te pridem iskat za v Supenovo? grem v mesto, k morm po zelenjavo, drgač bi te že fehtala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:33:54
|
|
|
|
petrazg
|
o Šivilja, vi ste pa imeli pestro.... Samo, da je boljše KatMat... kaj še delaš doma????
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:34:24
|
|
|
|
šivilja
|
Majana če hočeš, lahko tudi jaz mimogrede pridem pote, samo H. še spi, tako da bo še nekaj časa trajalo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:35:07
|
|
|
|
šivilja
|
Aha, Majana sva istočasno pisali.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:35:08
|
|
|
|
Tanja_
|
A zdej greste vse v Supernovo?!S kom naj pa jaz čvekam?!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:36:55
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, ti se moraš pa učit
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:37:24
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ A zdej greste vse v Supernovo?!S kom naj pa jaz čvekam?!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?