Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:14:51
|
|
|
|
Blueeyes
|
velja kati... po 17h me komot lahko pokličeš vsak dan.. al pa te jz v četrtek tm proti večeru pokličem, a velja??
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:14:56
|
|
|
|
FLASK_A
|
Pa dejte bit no mal bolj uvidevne. Res je mislila prit. A ne da čveka. Sam zdej pa lih hujša, me pa na večerjo. Me smo zlobne, ker jo v skušnjavo spravljamo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:14:59
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jest sem tud mislila da bi prej pobrale....ne pa pol spet-kera je dala prevec'?!?!??!?! Ja ja....pol bom jst jedla jastoga, če bo zmanjkalo , boste pa že doložile ane?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:15:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 cveke pa pomoje ne bo ker bom jaz... kaj mate punce probleme Madonca babnici... nehajta že... Če nas bo 16, je lahko ena na eni strani, druga pa na drugi... Ej, tole je pa kr neki!Tud zarad nje smo prstavile datum, da bi lahko prišla, ker je njen v službi. Pa potem je rekla, da pride, samo da bi se mogla z eno peljat. In kaj zdej?!Larifari..... a pa ni tud lokacija zaradi nje zbrana... da je čim bližje??? Ne, ne. Ta je pa zarad Dudi. Ona bi najraj tm pri sebi u Rovtah v kmečki gostilni
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:16:12
|
|
|
|
petrazg
|
Počakajte , da Cveka pove kako in kaj... Sej še ni rekla, da ne pride.... Zadnjič je lepo povedala, da pride, če jo bo ena peljala...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:16:12
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pa dejte bit no mal bolj uvidevne. Res je mislila prit. A ne da čveka. Sam zdej pa lih hujša, me pa na večerjo. Me smo zlobne, ker jo v skušnjavo spravljamo. BTW tud jz hujšam, in po 17h več ne jem, pa grem vseen na večerjo... bom pač jedla neki zelenjavnega, solatko in tko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:16:51
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 cveke pa pomoje ne bo ker bom jaz... kaj mate punce probleme Madonca babnici... nehajta že... Če nas bo 16, je lahko ena na eni strani, druga pa na drugi... Ej, tole je pa kr neki!Tud zarad nje smo prstavile datum, da bi lahko prišla, ker je njen v službi. Pa potem je rekla, da pride, samo da bi se mogla z eno peljat. In kaj zdej?!Larifari..... a pa ni tud lokacija zaradi nje zbrana... da je čim bližje??? Ne, ne. Ta je pa zarad Dudi. Ona bi najraj tm pri sebi u Rovtah v kmečki gostilni In zakaj nismo tam??????????
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:17:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jest sem tud mislila da bi prej pobrale....ne pa pol spet-kera je dala prevec'?!?!??!?! Ja ja....pol bom jst jedla jastoga, če bo zmanjkalo , boste pa že doložile ane? jz bom za tok cnej solatko pojedla, da boš ti komot jastoga... ne bomo vidle razlike
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:17:48
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pa dejte bit no mal bolj uvidevne. Res je mislila prit. A ne da čveka. Sam zdej pa lih hujša, me pa na večerjo. Me smo zlobne, ker jo v skušnjavo spravljamo. BTW tud jz hujšam, in po 17h več ne jem, pa grem vseen na večerjo... bom pač jedla neki zelenjavnega, solatko in tko Sicer ne vem kam ti hujšaš
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:17:56
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 cveke pa pomoje ne bo ker bom jaz... kaj mate punce probleme Madonca babnici... nehajta že... Če nas bo 16, je lahko ena na eni strani, druga pa na drugi... Ej, tole je pa kr neki!Tud zarad nje smo prstavile datum, da bi lahko prišla, ker je njen v službi. Pa potem je rekla, da pride, samo da bi se mogla z eno peljat. In kaj zdej?!Larifari..... a pa ni tud lokacija zaradi nje zbrana... da je čim bližje??? Ne, ne. Ta je pa zarad Dudi. Ona bi najraj tm pri sebi u Rovtah v kmečki gostilni Ja, da bo čimprej pri g. Dudeku...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:18:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 cveke pa pomoje ne bo ker bom jaz... kaj mate punce probleme Madonca babnici... nehajta že... Če nas bo 16, je lahko ena na eni strani, druga pa na drugi... Ej, tole je pa kr neki!Tud zarad nje smo prstavile datum, da bi lahko prišla, ker je njen v službi. Pa potem je rekla, da pride, samo da bi se mogla z eno peljat. In kaj zdej?!Larifari..... a pa ni tud lokacija zaradi nje zbrana... da je čim bližje??? Ne, ne. Ta je pa zarad Dudi. Ona bi najraj tm pri sebi u Rovtah v kmečki gostilni kmečke gostilne so pa ja zakon.. jz jih mam full rada
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:18:19
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jest sem tud mislila da bi prej pobrale....ne pa pol spet-kera je dala prevec'?!?!??!?! Ja ja....pol bom jst jedla jastoga, če bo zmanjkalo , boste pa že doložile ane? jz bom za tok cnej solatko pojedla, da boš ti komot jastoga... ne bomo vidle razlike Hujšam!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:18:30
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pa dejte bit no mal bolj uvidevne. Res je mislila prit. A ne da čveka. Sam zdej pa lih hujša, me pa na večerjo. Me smo zlobne, ker jo v skušnjavo spravljamo. flaska ti si malo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:18:52
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Počakajte , da Cveka pove kako in kaj... Sej še ni rekla, da ne pride.... Zadnjič je lepo povedala, da pride, če jo bo ena peljala... ok, zastopim, ampak sej pot do tja ni dolga in bi šle z dudi komot skupi... sej sta lahko čist tiho in samo nabijata muzko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:18:54
|
|
|
|
PapuaNG
|
uf ste načvekale Pol pa nobena mojega vprašanja ne vidi Tko da, sprašujem še enkrat-a vaši malčki še kaj polivajo? Tanja-vidve sta ble na preiskavah, pa sem že pozabila, kaj so vama rekli-a imata kakšna zdravila? Pri nas se to še vedno precej pojavlja...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:19:22
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Počakajte , da Cveka pove kako in kaj... Sej še ni rekla, da ne pride.... Zadnjič je lepo povedala, da pride, če jo bo ena peljala... ok, zastopim, ampak sej pot do tja ni dolga in bi šle z dudi komot skupi... sej sta lahko čist tiho in samo nabijata muzko Umiram od smeha!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:19:41
|
|
|
|
FLASK_A
|
Blue, ne se hudovat Tko je pač tu pri nas Sej boš lahko tut ti solatko jedla. Imajo ful dobre. A zakaj nismo v Rovtah? Ker se nobena ni pofočkala! Vse bi rajši jedle v civilizaciji
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:20:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pa dejte bit no mal bolj uvidevne. Res je mislila prit. A ne da čveka. Sam zdej pa lih hujša, me pa na večerjo. Me smo zlobne, ker jo v skušnjavo spravljamo. BTW tud jz hujšam, in po 17h več ne jem, pa grem vseen na večerjo... bom pač jedla neki zelenjavnega, solatko in tko Sicer ne vem kam ti hujšaš 15kh more jz še dol da pridem na predporodno težo.. sem ratala k pujs zdej.. vso konfekcijo sem miogla menjat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:20:11
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG uf ste načvekale Pol pa nobena mojega vprašanja ne vidi Tko da, sprašujem še enkrat-a vaši malčki še kaj polivajo? Tanja-vidve sta ble na preiskavah, pa sem že pozabila, kaj so vama rekli-a imata kakšna zdravila? Pri nas se to še vedno precej pojavlja... sorry papua...Z ne poliva več, včasih ji gre mal ven, ampak bolj poredko.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:20:18
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pa dejte bit no mal bolj uvidevne. Res je mislila prit. A ne da čveka. Sam zdej pa lih hujša, me pa na večerjo. Me smo zlobne, ker jo v skušnjavo spravljamo. flaska ti si malo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:20:40
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG uf ste načvekale Pol pa nobena mojega vprašanja ne vidi Tko da, sprašujem še enkrat-a vaši malčki še kaj polivajo? Tanja-vidve sta ble na preiskavah, pa sem že pozabila, kaj so vama rekli-a imata kakšna zdravila? Pri nas se to še vedno precej pojavlja... naša nič
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:21:02
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Pa dejte bit no mal bolj uvidevne. Res je mislila prit. A ne da čveka. Sam zdej pa lih hujša, me pa na večerjo. Me smo zlobne, ker jo v skušnjavo spravljamo. BTW tud jz hujšam, in po 17h več ne jem, pa grem vseen na večerjo... bom pač jedla neki zelenjavnega, solatko in tko Sicer ne vem kam ti hujšaš 15kh more jz še dol da pridem na predporodno težo.. sem ratala k pujs zdej.. vso konfekcijo sem miogla menjat prekla
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:21:35
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Počakajte , da Cveka pove kako in kaj... Sej še ni rekla, da ne pride.... Zadnjič je lepo povedala, da pride, če jo bo ena peljala... ok, zastopim, ampak sej pot do tja ni dolga in bi šle z dudi komot skupi... sej sta lahko čist tiho in samo nabijata muzko ti si pa žleht Blue....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 8 del 18.1.2010 10:22:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
Naša tut ne poliva. Aja, za rovte sva se samo s Katmat javile. Ne se zdej neki ven vadit drugače pa JE REZERVIRANO! 22.1., ob 18.00
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?