ronja
|
Zakaj mi nobena ne odgovori. Zakaj mi ne gre slike nalepit iz tega galitterfy? Ker ne znamo . zvezdica, kaj se sekiraš zaradi vrtca, itak bo skoz bolan, pa bosta skoz doma . Ma, res, tole je že prav trapasto, Ronja ma še kar vročino, Lejla jo je mela včeraj,... Prej pa celo leto nobena nič bolana! Sam da vrtec vidita, pa obe smrkata in pol še kaj več... No, danes gremo spet k zdravniku, pa pol poročam. Včeraj sem bila bolana pa tudi jaz, totalka... Danes sem boljše, Lejla nima več vročine, Ronja jo še ima, je pa Lejla glihkar bruhala!! Mislim, halo! Prej nista bili nič bolani! Saj je čisto dobre volje pa vse, ampak vseeno... Grozno se mi zdi, da sem čez teden z otroki le kako uro popoldan preden gredo spat. Vendar pa je čas, da spoznajo svet. In najbrž tudi čas, da se me vrnemo na stari tir. Žal se v naši državi ne da živeti samo od poklica mama. Hehe, ti pa to precej drastično - iz 24 ur na 1 uro . Ma, saj svet lahko spoznavajo tudi iz našega naročja, dokler so mali. Jaz sem za postopne spremembe. Mi ni problem it v službo, če sta malidve z očijem, sem mislila, da mi bo, pa mi sploh ni bil - priznam, ko sem tam, sploh ne mislim kaj dosti nanju... Kako bo, ko bosta v vrtcu, ne vem... In jima ni bilo nič hudega, čeprav se pozna (recimo Ronja je prejšnji teden spala v najini postelji, ta teden, ko sem pa doma, pa spet lepo v svoji...), Lejla se je večkrat zbujala ponoči, itd... Tako da se vidi, da taki mali glih še niso narejeni za dolge odsotnosti mame - pač ni naravno. Se pa navadijo, itak, kaj pa čejo, a majo izbiro? In ker je tudi jaz nimam, grem pač v službo in probam tam kaj pametnega naredit, da nimam občutka, da je vse skup res brezveze... Upam, da mi bo tako laufalo... Zdaj težko delam neke zaključke, ker sem bila v službi komaj 4 dni... januarčki, vse najnaj!
|