Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 19.1.2010 13:51:46
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 hojla babe KLIK preberte tole. če katera želi, lahko pomaga in donira, oz. kupi majčko lučka upanja ( kot jo imata starša na drugi sliki). majčka stane 13€, kontakt je na rene.blatnik@gmail.com sem ravno včeraj govorila z očkom in se približujejo kombiju - počasi, ampak se pa povejte naprej... itak... da bomo vsakič znova se zahvalim za zdrave otroke.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 19.1.2010 15:09:33
|
|
|
|
Zvezdica
|
Danes so me klicali iz vrtca zaradi patrika za sestanek pred vstopom, pa kako naj bi potekalo uvajanje, pa vse to. Men je tolk hudo. K gre moj mali srček v vrtec. Sej vem, čudna sem, eni se tolk veselijo ko otroci zakorakajo med vrstnike, jast pa tak safr zganjam. Sam tolk smo ga čakal, pa si ga želeli, pa velklo se je k jara kača vse skupaj, ko pa se je rodil je leto minilo v hipu. Mal deprimiram ampak nekomu pač moram pojokcat.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 19.1.2010 16:57:41
|
|
|
|
Nea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Danes so me klicali iz vrtca zaradi patrika za sestanek pred vstopom, pa kako naj bi potekalo uvajanje, pa vse to. Men je tolk hudo. K gre moj mali srček v vrtec. Sej vem, čudna sem, eni se tolk veselijo ko otroci zakorakajo med vrstnike, jast pa tak safr zganjam. Sam tolk smo ga čakal, pa si ga želeli, pa velklo se je k jara kača vse skupaj, ko pa se je rodil je leto minilo v hipu. Mal deprimiram ampak nekomu pač moram pojokcat. Ti pošljem nekaj na email--- za boljše počutje
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 19.1.2010 19:09:43
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Zakaj mi nobena ne odgovori. Zakaj mi ne gre slike nalepit iz tega galitterfy? Mi lahko kate prosim pomaga.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 19.1.2010 19:38:53
|
|
|
|
snikolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84 Zakaj mi nobena ne odgovori. Zakaj mi ne gre slike nalepit iz tega galitterfy? Mi lahko kate prosim pomaga. vrtnica jaz ne vem kako to nardit, sorry
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 19.1.2010 19:42:56
|
|
|
|
mimi30
|
ANŽE in KLARA.....vse lepo, dosti daril, prima zabavo, obilico cartanja,....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 19.1.2010 19:48:12
|
|
|
|
mimi30
|
vrtnica, jaz si odprem še eno okno in potem kliknem na slikico in vlečem v prazno okno za objavo. zvezdica, men je tud kriza....ne bi še nekaj popkovine rezala .....in glih zdaj, ko bi se naj lepo navajali je bila še bolana in zdaj spet vse tolk na hitro poteka ....tak dobro nama je šlo uvajanje, nič ni jokala, tud ko sem šla ne, zdaj pa vsak dan pojokca ....sicer baje pol nič ne joka, sam men je vseen ful hudo, da more bit tolk žalostna....po drugi strani pa vem, da se ima potem lepo, ko se igra z otroci. kiara, bom ti zamenjala slikico sam ne dans, ker šibam v kino
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 19.1.2010 20:15:07
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Danes so me klicali iz vrtca zaradi patrika za sestanek pred vstopom, pa kako naj bi potekalo uvajanje, pa vse to. Men je tolk hudo. K gre moj mali srček v vrtec. Sej vem, čudna sem, eni se tolk veselijo ko otroci zakorakajo med vrstnike, jast pa tak safr zganjam. Sam tolk smo ga čakal, pa si ga želeli, pa velklo se je k jara kača vse skupaj, ko pa se je rodil je leto minilo v hipu. Mal deprimiram ampak nekomu pač moram pojokcat. Ti pošljem nekaj na email--- za boljše počutje dobila HVALA
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 19.1.2010 20:21:44
|
|
|
|
sonček33
|
Zvezdica..ma jaz te razumem. Smo se borile, dobile, končno, zdej pa spet moramo mal stran od njih. Mene tudi že malo stiska...ampak bomo zmogle. Vrtnica, jaz nimam pojma...jaz sem Kekec za take stvari Mimi uživaj v kinu
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 19.1.2010 20:33:17
|
|
|
|
sonček33
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 19.1.2010 20:35:05
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 falot
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 19.1.2010 20:37:37
|
|
|
|
Zvezdica
|
Soncek, lej ga hendrixa s profila
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 19.1.2010 20:38:44
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 falot facko mali pa tako kapo sem ravno gledala v tušu za sebe
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 19.1.2010 20:42:23
|
|
|
|
sonček33
|
farfala, sej tale je moja :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 19.1.2010 20:42:31
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Danes so me klicali iz vrtca zaradi patrika za sestanek pred vstopom, pa kako naj bi potekalo uvajanje, pa vse to. Men je tolk hudo. K gre moj mali srček v vrtec. Sej vem, čudna sem, eni se tolk veselijo ko otroci zakorakajo med vrstnike, jast pa tak safr zganjam. . jaz te čisto razumem zvezdica in vem kak se počutiš, jaz za sebe že zdaj vem, da bom potočla kako solzico na začetku, ampak potem pa se vsi navadimo na nov režim in je ok, ko vidiš, da mu je fajn v družbi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 19.1.2010 20:43:08
|
|
|
|
sonček33
|
zvezdica, uf, kolk las...sam to je men kul..fantje s ful lasmi
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 19.1.2010 21:15:38
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Danes so me klicali iz vrtca zaradi patrika za sestanek pred vstopom, pa kako naj bi potekalo uvajanje, pa vse to. Men je tolk hudo. K gre moj mali srček v vrtec. Sej vem, čudna sem, eni se tolk veselijo ko otroci zakorakajo med vrstnike, jast pa tak safr zganjam. Sam tolk smo ga čakal, pa si ga želeli, pa velklo se je k jara kača vse skupaj, ko pa se je rodil je leto minilo v hipu. Mal deprimiram ampak nekomu pač moram pojokcat. Mah res kako gre čas. Leto je tako hitro minilo. Ko sva si ga želela in hodila na OBMP se je pa vleklo.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 19.1.2010 21:18:17
|
|
|
|
marta82
|
Sonček in Zvezdica kak kjut fantiča imata.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 19.1.2010 21:40:22
|
|
|
|
yelci
|
ANŽE; KLARA vse najboljše, da bosta pridna, zdrava, pa mal mamici nagajala Zvezdica, sonček, kaka fantiča Jst sm bla dons na telovadbi, sm kr mal zmatrana, zdej grem pa spat, nočko
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 19.1.2010 22:12:22
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Soncek, lej ga hendrixa s profila men so pa ful luštni ti mališani čupavi , ampak praktično pa ni
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 19.1.2010 22:13:59
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 farfala, sej tale je moja :) a ja, lepa je , a te kaj pika?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 19.1.2010 22:32:40
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Zdaj bom poskusila popravit in še enkrat vse najboljše Anže in Klara....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 19.1.2010 22:34:06
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Mimi najlepša hvala. Pa je tudi meni uspelo z tvojo pomočjo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/5. del 20.1.2010 6:26:36
|
|
|
|
krtekxx
|
Soncek-včeraj sem našla prevod za singlco - to je enoslednica. Zvezdica - meni se trga srce že ob tem, da ponoči ne spi ob meni v postelji. Grozno se mi zdi, da sem čez teden z otroki le kako uro popoldan preden gredo spat. Vendar pa je čas, da spoznajo svet. In najbrž tudi čas, da se me vrnemo na stari tir. Žal se v naši državi ne da živeti samo od poklica mama. Včeraj sem naši punčki kupila prve ta zaresne čeveljce - take za na sneg. Se strašno rada valja po njem. Po hiši se je začela spuščat iz opore komu v naročje tako, da naredi korak ali dva. Še vedno pa se najraje nosi. Yelci, bravo za telovadbo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?