ronja
|
Ronja - delo raziskovalcev žal ni dobro plačano. Ne si delat utvar, da boš zaslužila nevem kaj, ko boš končala z MR...razen če se boš spustila v kake menedžerske vode. Moja plača podkrepljena s kako titulo je primerljiva s plačo učiteljice v srednji šoli. Si ne delam utvar, brez skrbi . Bom vesela, če delo dobim, hehe. Sicer pa srednješolske učiteljice za moje pojme sploh niso slabo plačane (res nimam tako visokih standardov kot večina slovencev, ampak meni se zdi njihova plača super). ploha, saj je bil že čas s temi ploščicami, nam boš cel forum tlakovala ****, ma a ni to super? Ja, saj vem, tudi res hodit na šiht je včasih super - ampak tudi bit doma pa dobivat plačo je fajn, ni res? aja pa danes je na nogometu, tko da srede mam fraj Moj pa na košarki. Jutri mamo vse tri zdranivka, ker je danes delala samo sistematiko in seveda nismo šle (morala bi met Lejla sist. pregled, samo smo bile vse 3 bolne in ker imajo ločene bolne in zdrave ni fer, da pridemo tja kake novorojenčke okužit). Tako da sem ju naročila za jutri k bolanim . Pa jaz mam tudi zdravnico zjutraj, predno gre lubi v službo. Ahja. Jaz nisem poslovno bitje, tako da nimam poslovnih idej . Mam pa drugih idej kolikor hočeš, a to kaj šteje? No, danes sem samo zapravljala - sem šla po material za darilo za nečaka, ki ima v ned. rd in verjetno pridejo v slo, tako da moram bit pripravljena. In sem si potem še nekaj stvari zase kupila - no, v bistvu mi jih je oče, ki mi je za nl dal denar in rekel, naj vsaj en del zase porabim - pa sem ga ubogala, hehe. MOje ustvarjalne prčkarije pa blago, kaj pa drugega. blaga sem nabavila ful, ker ne bojo več meli na kg, ker so šle neke tekstilne tovarne k vragu. Butasto - če je recesija, bi morali met kvečjemu več poceni blaga, ne pa manj!??
|