SINEJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek moj je zadnje case namrec zacel kar precej pogosto ven hodit, cc 2x do 3x na teden. Domov pride, ko se mu zljubi, tudi okrog 5ih zjutraj. Ce mu kaj recem je pa itak ogenj v strehi, pa da se obnasam, kot bi bla njegova mama. Bi sla z njim, pa ne morem, ker sem zaradi rizicne nosecnosti primorana pocivat. Pa mi povejte, ce je to normalno!!! Ne,ni normalno.Svetujem ti,da ga povprašaš o njegovih izhodih,saj si konec koncev njegova partnerka.Sem zagovornik tega,da kdaj pa kdaj partnerja gresta ven vsak zase.Pri nama je to približno dva do trikrat na leto(službene zadeve,valeta),če pa je kakšen rojstni dan od prijateljev,pa grema vedno skupaj.No tudi na nogometno tekmo gre moj sam,vendar je do 10 ure vedno doma. Verjami mi,da se s tem ko hočeš vedet kam gre in ob kolkih se vrne,ne obnasšaš kot mama.V vsaki partnerski zvezi mora biti na prvem mestu zaupanje in če tega ni gre hitro vse navzdol.Ni mi jasno zakaj ti noče povedat kam gre.Kakšen pa je bil vajin odnos preden si zanosila?Včasih se nekateri moški(predvsem pri prvi nosečnosti)res ustrašijo odgovornosti in vseh sprememb,vendar tvoj ni več mladenič in mislim da dobro ve kaj prinese rojstvo otroka,saj je enkrat to že doživel in praviš da je dober oče. rogljicek titleAndStar(585,0,0,false,"","") Objave: 585 Član od: 14.5.2007 Kraj: Stuttgart Status: odsoten HAh, moj bo sel na silvestrovo verjetno kar sam zurat. Pa ne me vprasat s kom in kam. Upam,da se to ni zgodilo,ker potem se je resno za zamislit,kaj skriva oziroma koga skriva pred teboj.Zahtevaj naj ti "nalije čistega vina"ker s temi dvomi,ki se porajajo v tebi(in bi se tudi pri vsaki normalni ženski)uničuješ svoj notranji mir,ki ga sedaj v tem stanju najbolj potrebuješ. Želim ti,da vso zadevo kar najbolje rešiš.Daj mu vedet,da tega kar on počne pri svojih zrelih 40 letih ne odobravaš in da tega ne bi odobravala nobena ženska. Če bi meni moj mož počel take neumnosti,bi kaj hitro zaorala že pri prvem izhodu do jutra(če ne bi imel tehtnega razloga),da pa bi mi omenil silvestrovo brez mene?!
|