Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 21:37:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute hehe mizantrop.....mi ne sede zdaj kaka telovadba,....mulatijo mam se zdj naspidirano. je mali pil cesnjev kompot od stare mame. pa sem pol zvedla, da vsebuje "malenkost " ruma..... hvala za torbico ne mislim na fizkulturo. zbudi ga, pa se začnita pogovarjat. takoj. če boš danes prestavila, boš prestavila tudi jutri, ... nikoli ni "pravi" čas. midva sva se včasih sposobna pogovarjat tud do dveh zjutraj. vmes enkrat eden, enkrat drugi še mal zakinka vmes
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 21:38:35
|
|
|
|
Anonimen
|
jutri alpa v cetrtek šeljam tavlka 2 k fotru pa mami...pa bom izkoristila sanso....danes bi blo zgreseno
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 21:42:33
|
|
|
|
diana 28
|
Mogoče si res moraš še malo urediti misli....vendar ne odlašaj preveč.... Ma jaz ga res ne razumem. Ima tako lušno ženo pa kar zaspi
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 21:43:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jutri alpa v cetrtek šeljam tavlka 2 k fotru pa mami...pa bom izkoristila sanso....danes bi blo zgreseno moj je bolj za "pogovore" (itak sva čist kontra, kot bi morala biti po standardih ), pa mi tud tkole začne najedat. pa ga pošljem nekam, da imam jutri šiht, pa naj mi ne teži. ampak on še vedno vztraja in na koncu sem naslednji dan s podočnjaki na šihtu, a vsaj rešiva tisto, kar se nama je nabralo.
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 21:45:39
|
|
|
|
Anonimen
|
diana, kako pa ves kaksna sem? me poznas mogoce?
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 21:46:37
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: viroza Se strinjam z miško je treba napovedat izhode to ni kar tako jaz pa grem.In tudi če napoveš je pol tako:sm šel domov pa sm kupu cigarete;mat... je dober ta nov kozorog sm ga mogu probat ;ma veš je pršu ....pa je dal za pijačo ..... Pa ostaneš doma kot jaz.Jeb.... svobodne ženske. Ja ravno zato ni treba napovedat izhodov. Joj, kolk ste hecne. Ko se ti gre, se ti gre (če se ti ne gre, se ti pa ne gre). A te dec vpraša, pa tri dni vnaprej napove, da bo šel? Ha, ha, malo morgen, sem zihr, da kar gre. Saj je zjutraj rekla, da se je zbudila in ga ni bilo. NIč ni vprašal, še povedal ni, niti se ni javljal na telefon. A ona ga bo pa spraševala? Zakaj? Saj sta enakopravna...menda kao. Drugače se pa strinjam z mizantrop. Jaz ga ne bi mogla pustit spat. Ne tako ne tako.
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 22:26:55
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute diana, kako pa ves kaksna sem? me poznas mogoce? vidimo slike v albumu
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 22:27:41
|
|
|
|
Anonimen
|
a je kaka moja tud gor???? na vecini je sestra. jst se slikala.....grem gledat
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 23:05:11
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute a je kaka moja tud gor???? na vecini je sestra. jst se slikala.....grem gledat kaj pa tiste v dadinem albumu??
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 23:08:41
|
|
|
|
Anonimen
|
tocno....sam tam ne zgledam nevemkako lustna.....sem bla nekako neprevec oz. nic opedenana....
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 23:34:53
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jutri alpa v cetrtek šeljam tavlka 2 k fotru pa mami...pa bom izkoristila sanso....danes bi blo zgreseno moj je bolj za "pogovore" (itak sva čist kontra, kot bi morala biti po standardih ), pa mi tud tkole začne najedat. pa ga pošljem nekam, da imam jutri šiht, pa naj mi ne teži. ampak on še vedno vztraja in na koncu sem naslednji dan s podočnjaki na šihtu, a vsaj rešiva tisto, kar se nama je nabralo. joj isto k moj pol pa debata do 4ih jz pa komaj gledam pa kinkam zraven skoraj
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 8:06:58
|
|
|
|
diana 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute diana, kako pa ves kaksna sem? me poznas mogoce? Ne, ne poznam te osebno...Na sliki sem te videla....
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 15:33:25
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: viroza Se strinjam z miško je treba napovedat izhode to ni kar tako jaz pa grem.In tudi če napoveš je pol tako:sm šel domov pa sm kupu cigarete;mat... je dober ta nov kozorog sm ga mogu probat ;ma veš je pršu ....pa je dal za pijačo ..... Pa ostaneš doma kot jaz.Jeb.... svobodne ženske. Ja ravno zato ni treba napovedat izhodov. Joj, kolk ste hecne. Ko se ti gre, se ti gre (če se ti ne gre, se ti pa ne gre). A te dec vpraša, pa tri dni vnaprej napove, da bo šel? Ha, ha, malo morgen, sem zihr, da kar gre. Saj je zjutraj rekla, da se je zbudila in ga ni bilo. NIč ni vprašal, še povedal ni, niti se ni javljal na telefon. A ona ga bo pa spraševala? Zakaj? Saj sta enakopravna...menda kao. Drugače se pa strinjam z mizantrop. Jaz ga ne bi mogla pustit spat. Ne tako ne tako. Ja draga moja smo hecne.Ura je pol štiri se je stuširal in zdej gre kao neki ene šravfe iskat.In tudi če bi tela it ven kaj nej tamalga samga pustim? Sej smo imeli novoletno fešto pa kaj je blo.Lepo sm ostala doma ker je gospod privlekel rit domov šele naslednje jutro.In kaj je rekel-ups ma sm pozabu
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 15:55:51
|
|
|
|
diana 28
|
Viroza- Že kar nekajkrat sem prebrala, da nisi glih najbolj srečna. Mi je prav žal zate... ... Probaj še ti, kot miška kaj narediti na tem, na odnosu, če se sploh kaj da narest.
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 15:59:42
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: viroza Sej smo imeli novoletno fešto pa kaj je blo.Lepo sm ostala doma ker je gospod privlekel rit domov šele naslednje jutro.In kaj je rekel-ups ma sm pozabu kar dekl mi dvigne, ko berem kaj takega pa kak za vraga dovoliš kaj takega? pa jaz znorim v ueber, če mi naredi kaj takega bi si me zapomnil.....in to, kdaj je zaželjeno, da je doma.... upam, da ne bo že jutri počilo....ker ko ga pohvalim, gre ziher kaj narobe ampak v 17 letih ni nikoli naredil kaj takega.....da recimo samo zmanjka....da mi ne pove, da kam gre.... res ne vem, kak mate to urejeno.....
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 16:01:35
|
|
|
|
diana 28
|
Se strinjam z rijo.....Mislim, da je ''malo'' nespoštljiv tak način...
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 16:42:34
|
|
|
|
Anonimen
|
virooooozaaaa!!!!!! dajmo se dobit, pa dedcem kontro usekat in zgineve za cel vikend....
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 17:01:57
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute virooooozaaaa!!!!!! dajmo se dobit, pa dedcem kontro usekat in zgineve za cel vikend.... za silvestrovo pejta
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 17:03:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute virooooozaaaa!!!!!! dajmo se dobit, pa dedcem kontro usekat in zgineve za cel vikend.... za silvestrovo pejta h giti
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 17:45:42
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute virooooozaaaa!!!!!! dajmo se dobit, pa dedcem kontro usekat in zgineve za cel vikend.... In se ga nabutat ko .....Ma kaj ko pol ne vem kaj delam se mi film utrže. Ja in naš lepo v oštariji zdej žuli kozoroga-preverjeno.A čem bit zdej malo podobna in mu kašno pi... narest?
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 17:48:14
|
|
|
|
Anonimen
|
In se ga nabutat ko ..... pospis(sem za) Ma kaj ko pol ne vem kaj delam se mi film utrže. Hvala enako Ja in naš lepo v oštariji zdej žuli kozoroga-preverjeno.isto, sam nepreverjeno....pa se isti pir A čem bit zdej malouser posted image podobna in mu kašno pi... narest?ja, greve,.... madona pa ti si moj soul mate!
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 17:48:17
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: viroza Sej smo imeli novoletno fešto pa kaj je blo.Lepo sm ostala doma ker je gospod privlekel rit domov šele naslednje jutro.In kaj je rekel-ups ma sm pozabu kar dekl mi dvigne, ko berem kaj takega pa kak za vraga dovoliš kaj takega? pa jaz znorim v ueber, če mi naredi kaj takega bi si me zapomnil.....in to, kdaj je zaželjeno, da je doma.... upam, da ne bo že jutri počilo....ker ko ga pohvalim, gre ziher kaj narobe ampak v 17 letih ni nikoli naredil kaj takega.....da recimo samo zmanjka....da mi ne pove, da kam gre.... res ne vem, kak mate to urejeno..... To je prinas standard kot vsak dan hodit na wc.
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 17:53:01
|
|
|
|
viroza
|
Miš da res ? A znaš bit tud ti žleht pa mu vse olupiš ko pride domov? Pa te pol naslednji dan v štacuno pelja in mu "malo" dnarnco spucaš? Brez slabe vesti -jaz da ne bo pomote.
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 17:54:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ce ma kaj za spucat, si dam duska.....sam ponavadi ma ze zglancano vse....
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 29.12.2009 17:58:14
|
|
|
|
viroza
|
Ej sej se najdejo skrite rezerve. Bi pa pašal zdej en bambi.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?