|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.12.2009 15:24:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
   RE: partnerji in nights out
28.12.2009 15:27:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute
dada, ce greva narazen, pustim bajto njemu. je nocem.

Baba šašava. Osem let te pusti brez ku*ca, ti bi mu pa še hišo potem pustila?

nimam komentarja na to....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 377
   [Brisano sporočilo]
28.12.2009 15:30:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 378
28.12.2009 15:31:33   
Anonimen
jaz mam kolkor tolko razcisceno kaj hocem....
eno normalno druzinsko zivljenje in moza, ki se vsaj malo posveca zeni in druzini...
kako pa do tega pridet je pa velik vpasaj.....

Neposredna povezava do sporočila: 379
   [Brisano sporočilo]
28.12.2009 15:34:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 380
28.12.2009 15:35:14   
gita10
Nakaj teh litanij sem prebrala nekaj jih nisem, ker se mi po pravici povedano ne da vsega.
Stvar je pa po moje takšna. Ta način razmišlja sicer nisem opazila toliko tu kot pa v Bosni ampak mislim, da je to neke vrste star način razmišljanja moškega.
On ima v svoji glavi raporejen obveznosti zate in za njega:
On mora poskrbeti denar ti moraš poskrbeti za čistočo v hiši in otroke. Seks je pa stvar, ki si ga ženska itak ne želi ampak je obveza, da zadoolji moškega. In to mu je nek kmet uturil v glavo in tako je.
moj "bosanc" je imel zelo podobne prebliske. No edino, kar ni nikoli manjkalo je seksa kar na to je pa čisto mahnjen.
In potem se je začelo počasi. Z stvarmi, ki so ga veselile, da sem se jaz v njegovo življenje vklopila. Začela sem se učiti peči burek in sem ga potrebovala zraven, da mi svetuje- sedaj speče boljšega kot jaz, pustila sem mu, da je sam uredil spalnico in otroško sobo. Igrač za otroka ne kupujem več jaz ampak on takšne, ki so še njemu zanimive. Risanke za otroka izbira on, da jih potem skupaj gledata. 
Pri meni je bilo še to, da smo družinske prijatelje imeli samo "moje". Potem sem jaz začele njegove prijatelje iz Bosne  vabiti k nam na piknike in na zabave, spoznala njihove žene in sedaj imamo vsake toliko časa še zabave doma z "njegovimi " ljudmi.
Vendar sem želela moža, ki je ob meni, ki živi z nama ne nekoga, ki pušča kuverto z plačo na vratih.
In tako je počasi postal del najinega življenja. Še vedno večina gospodinjskega dela pade na mene ampak mi je v ogromno pomoč. Nebo šel sam pospravljat kuhinje toda če jo pa vsi trije- tudi sin je vkljuičen v to pa mu je postalo zanimivo.
Moški ( mislim vsaj moj je tak)  so eni večni otroci, vse jim mora biti zanimivo.

Sedaj imava res lep zakon z manjšimi kratkimi stiki ampak kdo jih pa nima. Vendar se moraš zavedati, da nisi samo mama trem otrokom ampak tudi žena pa če je potrebno kdaj možu tudi kakšen striptis odplesat ali pa se obleči v perilo katerega si mislila, da ne boš nikoli več na sebe spravila.

Moj stric- harmonikaš , vedno pravi, da je ženska kot harmonika če boš na pravo tipko stisnil bo lepo zapela- z moškimi pa ni nič drugače.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 381
28.12.2009 15:35:22   
Anonimen
nisem se tako dalec...

Neposredna povezava do sporočila: 382
28.12.2009 15:37:20   
Gina
Ne štekam. V bistvu imaš očitno neke svoje prihodke, on ti ne daje nič. Ni s tabo, ni z otroki, ne daje ti ljubezni. Ne štekam, res ne. Očitno ti vseeno nekaj daje, kar tebi veliko pomeni, pa mi nimamo pojma kaj. A ti govori, kako si fajn, te crklja, imaš intelektualno kaj od njega,... ne štekam, ampak nekaj mora biti, ker sicer ne bi skup visela. Ti je zoprno biti sama, ti je on tolk fajn fizično, da te začara, ali te pelje na morje in v toplice, ali kaj sploh? Po moje moraš pa to razčistit, koliko ti tista stvar, ki jo vendarle imaš od njega, pomeni. Pa ni treba nam razlagat, ti sama moraš pri sebi pogruntat. Ker a veš, nikdar ne ljubimo čisto brezpogojno... nekako vedno stremimo k daj dam odnosu. Če ti nekdo nič ne nudi v zameno, ga sčasoma slej ko prej nehaš imeti rad. Žal smo take sorte. Če bi ljubili brezpogojno, bi nam bilo vseeno, ali smo s pijancem, pedofilom ali morilcem. itak bi ljubili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 383
28.12.2009 15:40:36   
Anonimen
gita, on mene lahko nauci samo drva zagat in popravljat avte.
grozno rad prezivlja cas v gozdu.in zelo veliko bi mu pomenilo, da grem z njim v gozd.
imam pa ac to smolo, da imam prav fobijo pred gozdom. NE UPAM SI!!!!
sla sem parkrat z njim, vzela sva 4 pive in paket hrenovk, ki sva jih spekla na ognju. ampak se nisem premaknila vec kot  2 metra od avta.
moram rect, da sem takrat spoznala moza, kakrsnega zelim imet doma. cisto drugega, ljubecega, pripravljenega na bilokaksen pogovor...

samo sranje, ko se bojim gozda ko hudic kriza.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
   [Brisano sporočilo]
28.12.2009 15:42:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
28.12.2009 15:42:09   
Pat74
Gita lepo si to napisala.

Miška, drži se...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 386
28.12.2009 15:42:36   
eee35
Miš, ampak to tega od tega določena deca ne boš dobila! Če nisi v 8 letih, ne boš zdaj, saj to ni neka pravljica na tv (na žalost). A ja, pa še glede tega, da ko si prišla iz porodnišnice, da je on šel na piknik, pa si se strinjala: pa kakooooo!!!! Ma razvadila si ga, kot hudič, mentalno razvadila, da se mu niti malo ne da migat z možgani, pa jih na paši ima, drugače bi mogoče mu bilo jasno da je takšno obnašanje nedopustno.
Pa Miš zmešana, kako pustiš bajto njemu? A si nora? Pa tri otroke imaš!!! Tebi mogoče bajta ni potrebna (ali denar zanjo), malim pa se bo še kako prilegel.
Res daleč gre ta pogovor, ni nič vspodbudno vse touser posted image .

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 387
28.12.2009 15:43:37   
Gina
Gita je lepo napisala. Strinjam se. Če hočeš, da tvoj odnese en del reči doma, mu moraš to enostavno poturit. Pusti mu otroka, pa pojdi ven. Prosi ga za pomoč. Zakaj hudiča si sama selila reči, pa zakaj si ga pustila po porodu ven, ko bi se morala uleči in čakati, da on stori, kar ga čaka. Toliko časa bo morala počivat, da bi mu kapnilo! Dejanja, kakšne besede, dejanja! Jaz sem zelo samostojno bitje, ampak nalašč ne delam reči, ki se mi ne zdijo v moji domeni. IN ne boš verjela, vsak dec naredi tisto, kar si je ženska zapičila da ona ne bo. Slej ko prej. Samo dat mu moraš vedet, da je to njegovo delo, pa da ne boš s prstom mignila. Res boš čakala par dni zraven, res bo delo opravljeno drugače, kot če bi ga opravila ti, ampak bo čist ok opravljeno. Pa še on bo srrečen, ker bo koristen. Noben moški ni srečen, če od njega ni nič. Niti ni srečen, če se ne dokaže. Več kot zmore, naredi in se dokaže, bolj je happy.Bolj kot je srečen, več imaš od njega. Začaran krog.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 388
28.12.2009 15:45:07   
Gina

grozno rad prezivlja cas v gozdu.in zelo veliko bi mu pomenilo, da grem z njim v gozd.
imam pa ac to smolo, da imam prav fobijo pred gozdom. NE UPAM SI!!!!

OK, pa zakaj si ne kupiš ene strašilne pištole, ali pa ta prave, če se medvedov bojiš, pa vseeno greš? To so osnovne reči, ki dva človeka zbližujejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 389
28.12.2009 15:45:32   
Anonimen
meni se zdi, da sva mi2 ze tako zelo zafurala vso situacijo, da bi morala totalno od zacetka jituser posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 390
28.12.2009 15:49:02   
Anonimen
colt, vidim, da beres....komentiraj kaj....mnenje moskega bi mi prav prislo....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 391
28.12.2009 15:49:37   
Gina
Pa še to me zanima, zakaj mu ne poturiš nakupov v trgovini? Enostavno ne pojdi v trgovino in mu reci, da je tega pa tega pa tega zmanjkalo, naj sproti nabavi. Vsak drugi dan to naredi. Joj, joj, miš, me kar malo žalostiš. Pa če v bajti kaj ni narejeno, pokliči mojstra in tvojemu izstavi račun. Pa če pušča reči po bajti... mu jih enostavno zmeči v en koš in ga postavi v klet. Če krožnika ne pospravi, ga pa enostavno pokliči nazaj, naj to stori. Iz gostilne, matr!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 392
28.12.2009 15:51:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Pa še to me zanima, zakaj mu ne poturiš nakupov v trgovini? Enostavno ne pojdi v trgovino in mu reci, da je tega pa tega pa tega zmanjkalo, naj sproti nabavi. Vsak drugi dan to naredi. Joj, joj, miš, me kar malo žalostiš. Pa če v bajti kaj ni narejeno, pokliči mojstra in tvojemu izstavi račun. Pa če pušča reči po bajti... mu jih enostavno zmeči v en koš in ga postavi v klet. Če krožnika ne pospravi, ga pa enostavno pokliči nazaj, naj to stori. Iz gostilne, matr!

BOM!

sam najmanj me stane da tisti kroznik odnesem iz mize in poberem stunfe pred kavcem....
s tem ne bom imela nic manj dela

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 393
28.12.2009 15:51:47   
Gina

meni se zdi, da sva mi2 ze tako zelo zafurala vso situacijo, da bi morala totalno od zacetka jituser posted image

Dejanja miška, dejanja poganjajo svet. Seveda vsaka sprememba terja veliko slabe volja, vsaj na začetku. Potem pa vidiš, ali je njemu dovolj do tebe ali mu ni. Če mu je dovolj do tebe, bo pospravil za sabo, bo šel v šoping in tudi pomagal ti bo. Ampak ne, če ga boš prepričevala. Storit moraš kaj. Plus storit nekaj za vajino vezo še zraven - recimo iti z njim v naravo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 394
28.12.2009 15:52:43   
gita10

Joj mogoče pa ni tako hudo in se vse še da popravit. Poglej jaz ti bom dala nenormalen popust v hotelu. V sobo bomo dali malo šampanjca in jagod.
Ko bo pogledal skozi okno bo videl gozd, da ga bo umerjalo, ti pa poskrbi za seksi perilo. Ker seveda ne bosta ves čas v akciji se bosta pogovorila, jokala, smejala. Ampak nujno potrebujeta biti sama- in to doma pri takšni veliki družini nista nikoli. Naj ti on prvi pove-kaj ga moti( verjeno ima on tudi probleme s tabo, pa niti ne veš kakšne) , potem pa ti njemu povej svoje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 395
28.12.2009 15:53:29   
Gina

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

BOM!

sam najmanj me stane da tisti kroznik odnesem iz mize in poberem stunfe pred kavcem....
s tem ne bom imela nic manj dela

Ja, kratkoročno tisti dan res, ampak dolgoročno imaš pa mnoooooooooooooogooooo več dela kot če bi on to sam pospravil. Saj menda ne prestavi smao 3 stvari na dan, ampak zihr vsaj 59. To je 59 minut dela samo zanj. Na dan. Množi to s 365!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 396
   [Brisano sporočilo]
28.12.2009 15:54:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
28.12.2009 15:55:14   
Anonimen
omfg,punce.....
zdaj ste me pa spravle jokat.....sploh gina, ti na koncu....amopak zal, zal ne morem jit kam sama z njim...nina je se premajhna, da bi jo pustila za celo noc nekje....

(odgovor članu gita10)
  Neposredna povezava do sporočila: 398
28.12.2009 15:56:24   
Gina
Gita ima dobre ideje. poslušaj jo. Res se morata začet sploh pogovarjat (ampak s tem ne mislim pregovarjat, pa kregat, ap težit, pa najedat..). Ampak šele tedaj, ko si bosta sploh lahko priznala, da si želita bit skupaj vsaj en dan, samo drug z drugim.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 399
28.12.2009 15:58:06   
Gina

omfg,punce.....
zdaj ste me pa spravle jokat.....sploh gina, ti na koncu....amopak zal, zal ne morem jit kam sama z njim...nina je se premajhna, da bi jo pustila za celo noc nekje....

Lahko jo pustiš za celo noč. Spumpaj si mleko in jo daj k mami. Jaz sem to naredila. Večkrat, ko je bil ta mali majhen, pa nima nobenih psihičnih ali drugačnih posledic. Če pa vidva ne bosta šla nekam skupaj, pa to lahko ima posledice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.