Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute veste kaj je fora???? ker veljava v okolici za zeloooo zgleden in srecen par! on je pride, dela, rad ima zeno in otroke. nikoli ne govori cez njih.imata se rada. nikoli se ne jregata. ona je lustna, pridna. ko po sihti ali po nevem cem pride domov, ga caka nasmejana zena, vecerja na mizi, otroci popedenani, stanovanje pospravkljeno.... oooo, lalo imata ta 2 postimano vezo!!!! 1 prijatelj se nama je 1x (nikoli ne bom pozabla) klanjal in naju objemal in kusoval....da sva lahko zgled vsem ostalim! Ponavadi v zakonih, ki so tako zgledni, v večini primerov nekaj ne štima. Verjemi. Mi2 sva sliko izjemno zglednega in srečenga para v okolici uspela porušiti. In sedaj nama gre dosti bolje kot mnogo let pred tistim. Torej: jaz več nisem zgledna mama in gospodinja, ampak celo včasih grem ven s prijateljicami in mu brezskrbno prepustim oba otroka, kuham po potrebi, otroka predenjava glede na razpoložljivost s časom, luštna nisem, pridna, kakor kdo vzame. On zna biti še vedno dolgočasen, ko se zlekne pred televizijo, vendar je definitivno dosti bolje kot je bilo pred letom. Ugotovil je, da je fajn it ven in se družiti s prijatelji, ugotovil je,d a otroci niso središče najinega vesolja, ugotovil je,d a kljub temu, da smo družina, morava obstajati tudi mi2. Jaz sem ugotovila, da imam poleg moje ljube službe in dveh otrok tudi moža, ki ne potrebuje samo idealne matere in pridne delavke, ampak tudi ženo. Ja, definitivno nama gre bolje kot pred letom. Ampak sva morala oba skupaj in vsak pri sebi razčistiti, kaj in kako. Vendar sedaj vem, da se želim postarati ob njem. In to je tisto, kar šteje Ah, ja, pri naju niti eden pred tem ni ponočeval ali hodil sam okoli zvečer in ponoči, da ne bo pomote.
|