Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 14:57:29
|
|
|
|
Anonimen
|
ja vem, da nisi mislila dobesedno
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 14:58:07
|
|
|
|
water lily
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute tisti dan, ko sem prisla iz porodnisnice je sel na piknik.... sama sem mu rekla da lahko gre. me ni niti malo zmotilo.... si ne predstavljam takega življenja
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 15:00:41
|
|
|
|
Anonimen
|
rogljicku sem temo ukradla.....sorry....
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 15:04:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ARWENKO Zelo dobra ideja....samo po treh mesecih brez njegove plače lahko samo se prodava hiso
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 15:05:52
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ARWENKO Zelo dobra ideja....samo po treh mesecih brez njegove plače lahko samo se prodava hiso se pravi vaju denar veže in obvezuje, drugega nič. tako je že bolj jasno.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2009 15:05:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 15:06:26
|
|
|
|
oka
|
Miška, bz je, da tu gor razlagaš levo in desno te podrobnosti. Kaj in kako je pri vama morata razčistiti vidva sama, ker najbolj vesta kaj je na stvari. Tu gor imaš ziljon naklofanih strani in ziljon enih teorij in napotkov in imam en tak občutek, da si po naklofanem še bolj zmedena kot prej.
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 15:06:31
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ARWENKO Zelo dobra ideja....samo po treh mesecih brez njegove plače lahko samo se prodava hiso Menda nisi z njim zaradi financ? očitno, kot sem že napisala.
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 15:07:32
|
|
|
|
Anonimen
|
financno bi imela isto alpa vec brez njega.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2009 15:07:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 15:08:23
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ARWENKO Zelo dobra ideja....samo po treh mesecih brez njegove plače lahko samo se prodava hiso Če si z njim samo zaradi dnearja, spokaj čim prej
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 15:08:41
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute financno bi imela isto alpa vec brez njega. ne razumem, zakaj bi potem lahko samo še prodala hišo, če ne bi imela 3 njegovih plač?
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 15:08:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ne bi istala v hisi.to je 1 x 1
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 15:09:15
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute financno bi imela isto alpa vec brez njega. Zelo dobra ideja....samo po treh mesecih brez njegove plače lahko samo se prodava hiso To se mi pa mlo izpodbija
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 15:14:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ok razlozim.... zdaj imam na mesec okoli 750 € s tem placam solo 100€ prb. celotno gospodinjstvo, obleke in vse...+tega kupujem tudi vse za dragega... on ima poloznice, kredit in luxuz. ce ostanem sama, se cokom pokom preselim k starsem ali stari mami.dobim od njega alimente. stroski za njega odpadejo. imela bo 750€+alimente. prispevala bi nekaj malega za stroske. sigurno bi bila financno na istem ali boljsem
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 15:15:38
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ok razlozim.... zdaj imam na mesec okoli 750 € s tem placam solo 100€ prb. celotno gospodinjstvo, obleke in vse...+tega kupujem tudi vse za dragega... on ima poloznice, kredit in luxuz. ce ostanem sama, se cokom pokom preselim k starsem ali stari mami.dobim od njega alimente. stroski za njega odpadejo. imela bo 750€+alimente. prispevala bi nekaj malega za stroske. sigurno bi bila financno na istem ali boljsem zakaj bi pa potem hišo prodali?
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 15:16:27
|
|
|
|
Anonimen
|
alpa tako povem.....denarja mi ne daje. razen, kadar mi zmanjka. torej ce zdaj preguram cez mesec s svojo "placo" kljub temu, da futram in oblacim njega, bom tudi brez njega. se lazje
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 15:17:17
|
|
|
|
Anonimen
|
volga zato, ker sama pa ne bi mogla plačecat vse stroskov in kredita
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 15:18:23
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute volga zato, ker sama pa ne bi mogla plačecat vse stroskov in kredita ja pa saj on kredit plačuje, ne ti.
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 15:19:03
|
|
|
|
Anonimen
|
govorim, ce bi sla narazen
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 15:20:18
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute govorim, ce bi sla narazen ja, saj. a bi on potem nehal v službo hodit al kako? Saj bi še vedno imel svoj denar.
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 15:21:12
|
|
|
|
Pat74
|
Zelo zanimiva tale vaša debata. Pri nas je takole: nisva ravno ljubitelja nočnih klubov, razen če niso jazz klubi - greva ponavadi na koncert vsak s svojo družbo ali pa skupaj, ker je pri nas logistika (3 otroci) problem, te zadeve so napovedane in sva dosegljiva na tel. Izhodi mojega moža so bolj športne - kolesarske narave - so napovedani in v okviru časa, za katerega se domeniva. Tole kolesarstvo je ponavadi popoldan, po službi, ali kdaj čez vikend, zadnje čase pa pa prestavljeno na temo, ker smo nabavli eno ful hudo luč. To je dvakrat na teden. Kar zadeva varanje, se ne varava - no, govorim lahko zase, za moža pa tudi mislim, da me ne, če ne pa upam (glede na test zgoraj, ni nobenih odstopanj ).
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2009 15:21:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 15:22:32
|
|
|
|
Anonimen
|
mal sem se zastrikala zaradi financ niosem z njim. ler bi jih imela isto ali vec na razpolago kot jih imam zdaj. ce greva narazen, se jaz izselim iz hise. to pa zato, ker v njej ne bi hotela sama bit. s tem sem frej vseh stroskov, ki jih placuje on. preselila bi se k starsem ali stari mami. sptroski bi se avtomaticno pomanjsali glede na stroske v hisi(ki jih placuje on) za hrano bi porabila bistveno manj, ker ne bi kupovala za njega.
|
|
|
|
RE: partnerji in nights out 28.12.2009 15:23:36
|
|
|
|
Anonimen
|
dada, ce greva narazen, pustim bajto njemu. je nocem.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.