Anonimen
|
- cele dneve je "delal", domov pa ni prinesel nobenega konkretnega denarja delno res - klici s skritih številk sredi noči ne - "zablodeli" SMS-i ("ni vedel", kdo je pošiljatelj) ne - telefonske od ljubic je imel v GSM-u shranjene pod moškimi imeni (Matej je bila v bistvu Mateja) ne - na števcu v avtu je bilo 50 prevoženih km, pa je šel "samo v trgovino" ne - dostava stvari iz trgovine za mamo zvečer je postala "pijača v lokalu", "slučajno", seveda ja - natakarica v lokalu je samo pomagal zapirati železna vrata od dvorišča lokala, "ni je pa objemal" ? - nedosegljiv (jaz sem pa vedela, da signala ni v kotu tistega lokala) vcasih - moški žur je bil žur "z ženskami" (cepca so posneli na TV-ju, slučajno) ne - nobel obleka za na šiht, pa je delal v gradbeništvu ne - v pogovoru besede, ki jih ni nikoli prej uporabljal (se je nalezel od nje) ne - zamaknjen pogled ob določenem komadu na radiu ne nezainteresiranost za sex in nasploh za zvezo * na vsako vprašanje - tišina delno * ne men ne nobenmu iz moje familije sploh ni upal pogledat v oči hmmmmm * prihajanje iz službe pozno ponoči s tako bednimi izgovori da ti kr slabo rata prihajanje pozno brez izgovorov - skrivati je začel mobi ne - začel se je zelo rihtat in mazat, kupovat nove obleke, nove parfume ne - nosil je domov darila, ki jih dajejo mlade punce svojim frajerjem (plišaste igračke, "dust colectorje"...) ne - poslušati je začel čisto druge vrste muziko kot prej ne - ukvarjati se je začel z jogo in budizmom ne - domov je nosil liste, sprintane, kao da so to obvestila iz faksa, da ima dodatna predavanja ne - iz službe je hodil domov kasneje, pa popoldne je moral kao nazaj še nekaj pogledat ja - začel je ob sobotah hoditi v trgovino, iz nje pa ga ni bilo vsaj 3 ure ja - naredil je vedno vsaj 50km, če je tudi rekel, da gre v trgovino čez cesto ne - nekoč je prišel domov po hrbtu popraskan ne da bi vedla - hotel je drugače seksat, pa ne druge poze, ampak se je drugače vedel med tem, ne znam opisat, ampak čuden filing je bil, kot da smo trije v postelji ne vem - včasih sem ga ujela na drobnih lažeh ja - našla sem ljubezenske izjave, pisma, kartice ne - ko sem enkrat dvignila njegov telefon, ker je že večkrat in dolgo zvonilo, se je nekdo panično oglasil: Narobe sem dobila! nikoli - ko se je pogovarjal po mobiju, se je ponavadi zaprl v sobo ali kopalnico, enako je naredil, ko je gledal sms-e vcasih - iz fitnesa je začel hoditi še na bazen in od tam hodil domov med polnočjo in tretjo zjutraj (kao čvek s frendi) ne - jaz sem mu šla na živce, ugotovil je, da sem itak neumna in da se z mano ne da pogovarjat - in se je nehal ja!!!!!
|