Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 6.1.2010 11:14:36
|
|
|
|
TiSta
|
Čau punce, začela sem svojo drugo nosečnost z vami, pa jo še končajmo skupaj. Vmes se kar nekaj mesecev nisem javila, sem pa vas ves čas pridno spremljala, predvsem zadnji mesec. Čestitke vsem mamicam za rojstvo vaših škratkov in tudi najlepše želje tistim, ki ste na vrsti da to postanete! Moj PDP je 12.1., vendar sem bila prepričana da bom navrsti že danes ponoči. Včeraj me je ves dan ščipalo po trebuhu, da o otrdevanju ne govorim, ob 1h ponoči pa so se začeli popadki na 15 min. Po eni uri na 12 min, precej intenzivni in trajali do 4h, nato pa na lepem nič! Sedaj pride sem in tja kakšen, ampak nestrpno čakam pop ko imam pregled in najbrž tudi CTG, da vidmo kako in kaj. Ampak mislim da se bliža Ali se je kateri med vami pojavil kakšen hemeroid v zadnjem času, meni se je 14 dni nazaj za grahek velik del pojavil v predelu zadnjika, ki pa boli-peče kot sam hudič, nadloga, ki upam da izgine!
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 6.1.2010 11:15:37
|
|
|
|
Isabelle
|
Uuu, čestitke somic!Mali je pa kr pohitel. Meni gre tudi na živce to čakanje.Js bi rada da se kr začne.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 6.1.2010 11:17:59
|
|
|
|
felicia
|
ja glede hemeroidov je res jaz sem jih fasala po prvem porodu in so se takrat povlekli nazaj, zdaj jih imam pa spet. Upam, da ne bodo še v večjem številu ko bo treba malega ven pritisnit. Zdaj uporabljam neko kremo od dr. Gorkiča, pa hladne obkladke gor dajem. Upam da se jih losaš!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 6.1.2010 11:26:58
|
|
|
|
TiSta
|
Tud jaz imam neko mazilo in pa robčke mi je dala v lekarni, ki so baje dobri tudi za nego po porodu. Je pa to ena odvratna stvar, ki mora poleg drugih težav na koncu nosečnosti greniti počutje!
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 6.1.2010 12:08:56
|
|
|
|
poopek
|
helow nosečke! somic čestitke!!!! aauuu, jz sm pa rok en dan pred tabo, lahk da že mene kej šaraufne :) ko bi vsaj, madona, sita sem tega racanja jz sem pa bla včeri na pregledu za cuker in sem vse mela super, tak da jupiiiiii!!! sem bla tuk zadovoljna sama s seboj, da sem si pol privoščila popoldne eno mamimo krempito, ki je bla dilišis!!!! uaaaaaaa, kir užitek jesti sladkarije, hihi, no, danes pa spet dieta.. drugač pa se počutim po standardu, vse tišči, spodaj boli in ščipa, nič se mi ne da... ko bi morala, ravno zdaj proti koncu več migat in hodit, jz enostavno ne morem... utrujena sem toliko, da to ni res.. kar se tiče hemoroidov, jz imam tud, vendar nimam težav za enkrat, nč ne boli, ne srbi, upam, da mine čimprej po porodu. jutri mam spet ctg in pregled! komi čakam :) se še beremo, pusice
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 6.1.2010 13:04:42
|
|
|
|
vtitag
|
Ojla! Jaz pa sem imela včeraj pregled, pa mi je samo trebuh zmerla in me naročila čez 14 dni, tko da imam naslednji pregled 19.1.. Mi je pa zadnjič tud bris za streptokok vzela in je na žalost pozitiven. Dobila sem antibiotik in svečke, drugače pa naj bi bilo ostalo uredu. Lep pozdravček vsem mamicam, ki se že crkljate s svojimi in pa vsem , ki še čakate na to!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 6.1.2010 13:25:21
|
|
|
|
ugi
|
Živio Najprej hvala vsem za čestitke Mi smo v redu, smo doma od 4. 1. Dons ponoč je naša pupa spala 7 ur v kosu, prej je pa od 8. do polnoči jedla na eno uro, meni se je že kar mešalo. No ampak rezultat, je bil da se je tako najedla, da je fuuuul doug spala. Za nazaj nisem brala vsega (sem pršla do strani 23.) naprej sem pa samo na hitro preletela. Vidim, da nas je že veliko rodilo. VSEM MAMICAM, OČKOM, BRATCEM IN SESTRICAM ČESTITKE ZA NJIHOVE ŠTRUČKE. Vsem pa, ki še čakate, želim čimlažji porod.
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 6.1.2010 13:29:00
|
|
|
|
Tretjinka
|
hello, Najprej vse čestitke vsem novim mamicam in novim dojenčkom!!!! nič čudnega, da zunaj tako sneži, ko pa naše snežinke tako pridno "padajo" na ta svet ZALA, za dr. Jurca sem slišala same pohvalne besede....veš kaj me zanima....a se ga "splača" imet tudi kot nenosečnica? mi bomo namreč po 3. otročku zaključili, morala bom pa (zaradi selitve) menjati G...kako to, da ti hodiš k njemu? Si v Lj ali v Medvodah? btw, jaz sem tudi preseljena primorka v ponedeljek sem imela kontrolo in sem jutri naročena na ponovno z možnostjo sprožitve....če ne jutri, pa naj bi mi sprožili v ponedeljek.....res že skoraj 9 mesecev komaj čakam ta dan, ampak zdaj mi pa ne diši več najbolj....polna sem prehlada, glava me boli in res nisem za nikamor, še najmanj pa za na porodno mizo in povrh vsega sem fasala še 1. v življenju hemeroide , sploh mi ni jasno kako to izgleda na porodni mizi v lekarni sem dobila neko mazilo, ki sicer momentalno omili neprijeten občutek, ampak zadeva pa se nič ne manjša, ampak šele širi aaaah... SREČNO vsem!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 6.1.2010 13:43:02
|
|
|
|
sassy0
|
O Trtinjka, pa sem te ujela tudi tu gor A da tebi bojo pa sprožili? A zaradi cukra? Upam, da bo čim prej vse skupaj za tabo. Sem pa bila tudi jaz bolana, ko sem šla rodit-zgodilo se je skoraj vse, česar si nisem želela-bolana rodit, ostat v porodnišnici na oddelku in dobit ea. No bolana sem bila, not sem tudi ostala, ea pa nisem dobila Ampak sem vse preživela.
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 6.1.2010 13:50:03
|
|
|
|
Zala01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka ZALA, za dr. Jurca sem slišala same pohvalne besede....veš kaj me zanima....a se ga "splača" imet tudi kot nenosečnica? mi bomo namreč po 3. otročku zaključili, morala bom pa (zaradi selitve) menjati G...kako to, da ti hodiš k njemu? Si v Lj ali v Medvodah? btw, jaz sem tudi preseljena primorka Jaz živim v Lj, hodim pa v Medvode k njemu, sej on tako v Lj ne ordinira. Jaz sem zadovoljna, ima tudi fajn sestro Andrejo, s katero se da vse zmenit. Mislim, da sem vzadnjič slišala, da je zdaj čakalna doba 3 mesece pri njima. Btw, s katerega konca Primorske pa si?
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 6.1.2010 13:50:07
|
|
|
|
Tretjinka
|
O, SASSY, nisem vedela, da si bila bolana verjetno ni bilo najbolj fajn, a!?? kako ste drugače? ja, zaradi cukra naj bi mi sprožili.....ampak še sami ne vedno kaj naj bi....ena dr. je navijala za sprožitev v četrtek, druga pa za redno kontrolo drug torek, tko, da.... ampak za1x je obveljal scenarij za sprožitev...ali v četrtek ali v ponedeljek.....naj bi pa otroček imel čist ok mere.....no, bomo videli.... LEPO SE CRTAJTE!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 6.1.2010 13:52:06
|
|
|
|
Zala01
|
Malo sem očitno pobrkljala s citiranjem, ma sej si razumela, uno v manjšem kvadratu je moj odgovor
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 6.1.2010 13:53:45
|
|
|
|
Tretjinka
|
ZALA, hvala za info.....to potem ne bo zame, ker jaz se bom morala zmenit z nekom za 1. poporodni pregled....ta je ponavadi po 6 tednih, ane... sem s severne primorske. vso SREČO jutri pri 1. srečanju s svojim novim dojenčkom!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 6.1.2010 13:56:52
|
|
|
|
Zala01
|
hvala, vseeno se pozanimaj za čakalno dobo, mogoče sem pa kaj sfalila. tudi jaz sem S Primorska, Goriški konec. Hvala za lepe želje, enako tudi tebi .
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 6.1.2010 14:08:14
|
|
|
|
emica2008
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka somic sporoča: Takole. Sem že tukaj. Sem malo pohitel. Patrik mi je ime, velik sem 49cm, težak pa 2400g. Zdaj pa z mamico mojo počitek rabiva oba, se slišimo, pa pa. Čestitke!!! čestitke
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 6.1.2010 14:11:04
|
|
|
|
Tretjinka
|
hehe ZALA, tudi jaz ....pa tudi jaz imam fantiča pridelanega leta 2005, le avgustovčka
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 6.1.2010 14:17:41
|
|
|
|
nony
|
No pri nas še vedno čakamo.......upam,da bo kamlu kej sem že neučakana ....danes sem že tretji dan čez rok.... Čestitke vsem novim mamicam...
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 6.1.2010 14:19:50
|
|
|
|
nincrli
|
Kolk nas je že na seznamu . Jaz pa že na staršerstvu čvekam pa se zgleda še ni katera prestavila tja oz. verjetno ni časa. No jaz ga zdaj imam malo, ko moj mini tak lepo spi. Nimam nč cajta za nazaj brat, tak da se vam kar tu priključim. A tu pišemo porodne zgodbe?
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 6.1.2010 14:29:30
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli Kolk nas je že na seznamu . Jaz pa že na staršerstvu čvekam pa se zgleda še ni katera prestavila tja oz. verjetno ni časa. No jaz ga zdaj imam malo, ko moj mini tak lepo spi. Nimam nč cajta za nazaj brat, tak da se vam kar tu priključim. A tu pišemo porodne zgodbe? Ti kar daj tu, bo dobrodošlo...
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 6.1.2010 14:30:21
|
|
|
|
sassy0
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli Kolk nas je že na seznamu . Jaz pa že na staršerstvu čvekam pa se zgleda še ni katera prestavila tja oz. verjetno ni časa. No jaz ga zdaj imam malo, ko moj mini tak lepo spi. Nimam nč cajta za nazaj brat, tak da se vam kar tu priključim. A tu pišemo porodne zgodbe? Jaz sem tudi že na januarskih snežinkah, ampak kot kaže, bom bolj sama s sabo govorila Upam, da se mamice počasi pridružijo je pa res, da smo mi stari že 1 mesec in sem jaz posledično že skoraj OK. Razen malo neprespana zaradi obeh
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 6.1.2010 14:38:47
|
|
|
|
sassy0
|
Tretjinka, ja bila sem sicer SAMO prehlajena, ampak z zabasanim nosom in bolečim grlom ni bilo nič fino. So mi dali uno masko, so se očitno bali, da imam gripo, pa sem jo po parih vdihih zabrisala dol, ker bi drugače kar bruhala-je imela tak čuden vonj. Pa niso nič komplicirali potem. Na oddelku pa tudi ni nihče nič kompliciral. No držim pesti, da se odvije kot si želiš. Pa javi, ko bo za tabo-sej cifro maš. Drugače bo pa naš number 2 očitno imel krčke-nas malo šraufa. Ampak za enkrat še ni tako hudo, ful telovadiva, pa je bolje-pa mleko smo mogli zamenjat, ker mu Noavalac ni odgovarjal, ga je še bolj zaprlo, tako, da smo sedaj na Bebi oz. še mešam. Oskar ga je pa ful ok sprejel, ga skoz lubčka, pa maže rito, pa dudo daje, pa flaško bi mu tudi on dal, je tolk dober Dej mi samo povej, kako boš ti sfolgala vse tri poštimat? A bo tvoj doma še kaj dalj kot samo očetovski dopust? Al bo mama oz tašča prišla kaj pomagat? Ker jaz če povem po pravici, če ne bi imela mami, da mi čez dan malo tavelikega popazi, ne vem kako bi šlo-po moje bi se mi že mešalo Res svaka čast vsem, ki imate malo razliko in vse sfolgate same, kapo dol.
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 6.1.2010 14:43:00
|
|
|
|
Tretjinka
|
Hej Nony, ti greš rodit v Šempeter? Mene so tam pustili čakat 9 dni po pdp preden so sprožili ....no, saj ti želim, da se vse začne lepo spontano, ampak vseeno.....vzemi vse malo bolj na easy, saj se ti dnevi po pdp taaaakooooooo zelooooooooo vlečejo ...probqj "zamudo" vzet kot nekaj pozitivnega in počivaj dokler še lahko (lahko govorit, ane )
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 6.1.2010 14:48:56
|
|
|
|
Tretjinka
|
SASSY, moj bo imel teh 14 dni očetovskega (upam, da mi ne bo že med tem kam bežal), potem pa računamo tavelika2 malo na počitnice poslat...se mi zdi, da bosta že naveličana dojenčka in bosta z največjim veseljem šla....ker itak gresta vedno full rada....potem pa samo upam, upam, upam, da bomo zdravi in bosta lepo hodila v vrtec....če pa bomo vsi primorani doma čepeti in povrh še ven ne mogli, bo pa res štala....nočem niti preveč razmišljat o tem.....se bomo spopadli s težavami, ko pridemo do njih... Lepo, da je veliki brat tako priden!!!!! jaz sem imela 1. na novalacu pa ga je super prenašal...škoda, da pri vas ni tako...no, saj glavno da dobiš nekaj kar mu ustreza, potem si pa zmagovalka! Čimmanj krčkov in čimveč spančkanja vam želim!
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 6.1.2010 14:58:40
|
|
|
|
tinncyka
|
...
< Sporočilo je popravil tinncyka -- 6.1.2010 15:01:12 >
|
|
RE: Januarke 2010 - 3.del 6.1.2010 15:01:27
|
|
|
|
Ksantipa77
|
o, vidim, da vas je kar nekaj z goriškega konca Jaz bom tud šla rodit v Šempeter, sem že v prvo rodila tam in sem bila zadovoljna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?