Oren
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca Dobro jutro! Jaz sem budna že od 5.20 in sem se zdaj več kot eno uro premetavala po postelji in mi ni uspelo, da bi zaspala nazaj čez 2 uri pa kar vidim sama sebe, kako bom zaspana drugače je noč minila brez kakšnih posebnosti, z rednimi obiski wc-ja. Kako ste kaj ostale preživele noč? IZVIRNO SPOROČILO: Oren IZVIRNO SPOROČILO: Žaži Danes sem bila na Ptuju se "spoznati" z G, ki mi bo v četrtek delal CR (dr.rosič), je prijazen, le kap me je zadela ko je začel nekaj govoriti o prebujanju iz narkoze, jaz samo gledam kaj govori, ker hočem spinalno in hočem biti na vsak način zbujena, pravi da to bi se pa morala prej s svoji G in anesteziologom dogovirit, prav, jutri se vidim z moji G in ji bom rekla, če je to očitno treba prav posebej napisati. Mislim no, kake finte imajo, sploh nihče nič ne vpraša, važno da je njim najlažje Tudi mož v bistvu samo čaka v eni sobi in mu dojenčka pripeljejo pokazati na kratko in je to to. Kakšna beda, še malo pa se bom spokala v Postojno, kjer je bil zraven 8 ur v porodni, nato zraven sedel med CR in še čakal name s sinom uro in pol da smo se na hodniku še videli!! Jaz imam tudi pupiko v medenični vstavi in bom imela planirani CR(nažalost). Sem s Ptuja, pa me zanima če je možno da se zmeniš s svojim ginekologom da rodiš recimo v MB al pa v Postojni, ker si res želim biti budna da vidim takoj dete ko prijoka na svet. Ali naredi CR tvoj ginekolog, ker da bi me dr. Rosič operiral me kar stisne ker mi on res ni všeč, sam čist razumem da pa enim puncam je. Jaz prisegam na dr. Šučurja. To ne vem, če se lahko zmeniš, v kateri porodnišnici bi rodila, vem pa, da je mene dr. Rosič naročil za CR takrat, ko on dela v bolnici in sem res vesela zaradi tega. Je pa mi na zadnjem pregledu povedal tudi, da v Ptujski porodnišnici dajo bodoči mamici na izbiro (če je otrok v medenični vstavi) ali poskusi najprej normalno rodit ali se odloči kar za CR, v Mariboru pa najprej ful forsirajo naravni porod in če res ne gre, se potem odločijo za CR. Kaj si imela z dr. Rosičem kakšno slabo izkušnjo? Bil je moj ginekolog in sem imela res slabo izkušnjo z njim in z nujegovo sestro. Sam pravijo da je bil takrat nekaj bolan al kak pa je možno da sem res naletetla na slabo obdobje ampak vseeno ni bilo fajn. Zdaj sem pa pri Šučurju kar nekaj časa pa morem reči da sem ful zadovoljna. Rekel je da se bova v četrtek ko imam pregled zmenila kak bomo izvedli CR. Upam da bo me on operiral, bi bila najraje da bi šla v MB takrat ko on tam dežura.
|