|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 3.del
5.1.2010 12:08:41   
gara
Ene so lahko vesele, da so se že rešile, nekatere še pa bomo en cajt ga čakale.

(odgovor članu emica2008)
Neposredna povezava do sporočila: 651
5.1.2010 12:14:52   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: gara

Ene so lahko vesele, da so se že rešile, nekatere še pa bomo en cajt ga čakale.

Eh, jaz svojemu user posted image govorim naj še kar malo počaka. Imam še en kupček za zlikat. Pa previjalne še nisem dobila ... grrrrrrr ... user posted image . No, posteljice še tudi nisva sestavila, ampak to konec koncev lahko naredijo tudi, ko sem v P. In ker čakam na previjalno, čakam še tudi z generalnim čiščenjem kopalnice user posted image . Ker ne mislim tega zdajle s tem trebuhom 2x počet! Tako da je dela še dosti!!! user posted image Kar naj počaka še!

Imam pa danes občutek, da mi bo user posted image kar skozi trebušno steno ušel. Tako brca, boksa in se preteguje, da je le kaj! user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu gara)
Neposredna povezava do sporočila: 652
5.1.2010 12:16:40   
quellle
boka čestitkeuser posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 653
5.1.2010 12:28:33   
gara
kdaj pa imaš pdp?

(odgovor članu quellle)
Neposredna povezava do sporočila: 654
5.1.2010 12:30:38   
ursyyyka
IZVIRNO SPOROČILO: mimikica

ojlauser posted image
najprej iskrene čestitke vsem novopečenim mamicam

joj res bom znorela, koža na trebuhu je vsa popokana, srbi kouser posted image user posted image user posted image user posted image , kreme olja ne pomagajo nič, plus tega pa so se mi še naredili neki izpuščaji ki tudi srbijo, ne vem možno da je od drgnjenja. joj res ni lih fajn občutek, ne vem kaj naj,   help

Kaj pa če so izpuščaji reakcija na kakšno kremo,ki si jo nanesla?user posted image user posted image user posted image Ni vse dobro za nas nosečke....pomaga pa meni tudi ne nič.Strije so pa vedno bolj glomazne...rdeče-modre...bolijo ko hudičuser posted image
Ni druge,treba bo rodit počasi user posted image user posted image user posted image Tale finish me ornk zdeluje...

Čestitke vsem mamicam in vašim mladičkom!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Veselimo se slišat še kakšne porodne zgodbe user posted image

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 655
5.1.2010 12:32:55   
Gwendolen

kdaj pa imaš pdp?

To si verjetno mene vprašala, ane? 21.1., tako da res lahko še počaka ... user posted image

We're walking in the air

(odgovor članu gara)
Neposredna povezava do sporočila: 656
5.1.2010 12:42:08   
Ksantipa77
Jaz sem ravno iz CTG-ja, beba zaenkrat čaka. Pa je čisto prav, ker moram še ogromno stvari opravit. Danes sem zrihtala zavarovanje za avto, jutri porihtam še kredit za stanovanje, v četrtek imam še frizerja, ploščice moramo še kupiti za kopalnico, tako, da res še nimam časa it rodituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 657
5.1.2010 13:18:40   
pajcevina
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

kdaj pa imaš pdp?

To si verjetno mene vprašala, ane? 21.1., tako da res lahko še počaka ... user posted image

Sam a si vidla kdaj je imela Boka rok!? Samo en dan pred tabo...

Jaz sem tut nazaj iz pregleda. CTG uredu, še vedno zaprta, mala je še visoko, tko da mi je G rekla, da nič ne kaže da bi blo kaj kmalu. Končno dobila napotnice in nekaj za ta moj kašelj. Naslednji pregled imam 12.1.2010.
Je pa rekla, da me bo ona vodila samo do PDP, potem pa naj hodim kar v P, ker je bil prvič CR. Pa da če se bo samo začelo, moram it v P že ko bom imela popadke na 10 min. user posted image Jst sem si pa tuk želela, da bi bla čimdlje doma, da se moji lastni popadki najprej okrepijo, pa da pridem tja že fejst odprta. Ma, spet so moji plani splavali po vodi.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 658
5.1.2010 13:44:55   
egleria
jaz bi pa že kar zdaj rodila čeprav mam še nekaj stvari za opravit. čaka me še izpit za avto, 4 dni pred rokom ga mam.. 

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 659
5.1.2010 13:48:09   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

kdaj pa imaš pdp?

Sam a si vidla kdaj je imela Boka rok!? Samo en dan pred tabo...

O, ja, vidla, vidla!!! Saj zato pa pospešujem s pripravami, sam tišlar me zaj..... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

jaz bi pa že kar zdaj rodila čeprav mam še nekaj stvari za opravit. čaka me še izpit za avto, 4 dni pred rokom ga mam.. 

Uf, to pa bo podvig. Držim pesti, da ti rata. Pa da ti malo skozi prste ... pardon ... skozi trebuh pogledajo!

We're walking in the air

Neposredna povezava do sporočila: 660
5.1.2010 13:51:14   
quellle
Ja saj boste vse pred rokom rodileuser posted image , no jaz sem, prvič rodila 6 dni po rokuuser posted image  groza to čakanje.
Vsem januarkam oz. decemberkam vse čestitke.

Neposredna povezava do sporočila: 661
5.1.2010 14:04:29   
Zala01
Boka, si pa kar pohitela, ma sej imaš prav, verjetno se že fajn cartatauser posted image user posted image .

Jaz sem bila s falotkom in kužkom zunaj na snegcu, se je mali nasankal in malo smo se pokepali. Je bilo prav fino malo svežega zrakca, čeprav kar mrzlo. Zdaj pa oba spita (kužek in falotek), možek je v službi, tako da imam kakšno urico samo zase...joj, kolk paše...

Danes zvečer gremo malo ven na eno mini večerjico (mož vabi), ker jutri lahko pojem samo še kosilo, pol pa čisto nič več, ker me v četrtek zjutraj čaka že klistrir pred CR.

Grahek, lepo da si se oglasila...očitno je mali pravi jedec...kolk fajnuser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu quellle)
Neposredna povezava do sporočila: 662
5.1.2010 14:55:30   
tinncyka
ojla! sem iz pregleda... ctg je bil vredu, urin tudi tako da samo še čakamo kdaj bouser posted image  - pikica pa veselo brcauser posted image
nasledni pregled mam 12.1user posted image

pa noge so mi začele zatekat... komaj škorne zapremuser posted image  lahko kar sanjam da bi še mela hlače v škornih tako kot prej.

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 663
5.1.2010 15:04:32   
felicia
evo se še jaz pocahnam. Sem imela pregled, mali je že spuščen, kar se vidi tudi po mojem trebuhu, zaprta sem še, tako, da zaenkrat ne kaže na odhod v Rim. je pa rekla G, da imam "nemirno" maternico, kar se vidi iz ctg-je, ker me je kar nekaj špikalo med ležanjem. Verjetno je mislila, da so to neki blagi popadki oz. se maternica nemirno in nestrpno pripravlja, da bo malega ven poknila user posted image

Naslednji pregled pa potem spet 12.1.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 664
5.1.2010 15:11:26   
ALEXI M.
Ojla...evo tudi mene... z nama vse ok le posteljica se rahlo stara- nič čudnega v petek 8.1. je že dan D user posted image sicer pa vse ok... naslednji ctg imava 8.1.2010 če ne bo treba že kej prej v rim user posted image user posted image user posted image

tinncyka- črnolasa prišla z eno punco???? user posted image user posted image user posted image

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 665
5.1.2010 15:29:04   
Oren
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Dobro jutro!
Jaz sem budna že od 5.20 in sem se zdaj več kot eno uro premetavala po postelji in mi ni uspelo, da bi zaspala nazaj user posted image čez 2 uri pa kar vidim sama sebe, kako bom zaspana user posted image drugače je noč minila brez kakšnih posebnosti, z rednimi obiski wc-ja.
Kako ste kaj ostale preživele noč?

IZVIRNO SPOROČILO: Oren
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Danes sem bila na Ptuju se "spoznati" z G, ki mi bo v četrtek delal CR (dr.rosič), je prijazen, le kap me je zadela ko je začel nekaj govoriti o prebujanju iz narkoze, jaz samo gledam kaj govori, ker hočem spinalno in hočem biti na vsak način zbujena, pravi da to bi se pa morala prej s svoji G in anesteziologom dogovirit, prav, jutri se vidim z moji G in ji bom rekla, če je to očitno treba prav posebej napisati. Mislim no, kake finte imajo, sploh nihče nič ne vpraša, važno da je njim najlažjeuser posted image Tudi mož v bistvu samo čaka v eni sobi in mu dojenčka pripeljejo pokazati na kratko in je to to. Kakšna beda, še malo pa se bom spokala v Postojno, kjer je bil zraven 8 ur v porodni, nato zraven sedel med CR in še čakal name s sinom uro in pol da smo se na hodniku še videli!!

Jaz imam tudi pupiko v medenični vstavi in bom imela planirani CR(nažalost). Sem s Ptuja, pa me zanima če je možno da se zmeniš s svojim ginekologom da rodiš recimo v MB al pa v Postojni, ker si res želim biti budna da vidim takoj dete ko prijoka na svet. Ali naredi CR tvoj ginekolog, ker da bi me dr. Rosič operiral me kar stisne ker mi on res ni všeč, sam čist razumem da pa enim puncam je. Jaz prisegam na dr. Šučurja.

To ne vem, če se lahko zmeniš, v kateri porodnišnici bi rodila, vem pa, da je mene dr. Rosič naročil za CR takrat, ko on dela v bolnici in sem res vesela zaradi tega. Je pa mi na zadnjem pregledu povedal tudi, da v Ptujski porodnišnici dajo bodoči mamici na izbiro (če je otrok v medenični vstavi) ali poskusi najprej normalno rodit ali se odloči kar za CR, v Mariboru pa najprej ful forsirajo naravni porod in če res ne gre, se potem odločijo za CR.
Kaj si imela z dr. Rosičem kakšno slabo izkušnjo?

Bil je moj ginekolog in sem imela res slabo izkušnjo z njim in z nujegovo sestro. Sam pravijo da je bil takrat nekaj bolan al kak pa je možno da sem res naletetla na slabo obdobje ampak vseeno ni bilo fajn. Zdaj sem pa pri Šučurju kar nekaj časa pa morem reči da sem ful zadovoljna. Rekel je da se bova v četrtek ko imam pregled zmenila kak bomo izvedli CR. Upam da bo me on operiral, bi bila najraje da bi šla v MB takrat ko on tam dežura.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 666
5.1.2010 15:32:30   
gara
samo en dan zamano ga imaš. Mene tudi brše kot nor. Upam da se bom čim prej rešila, ker bi se že rada cartlala z mojim otročičkom.

(odgovor članu ALEXI M.)
Neposredna povezava do sporočila: 667
5.1.2010 15:58:47   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: ALEXI M.

tinncyka- črnolasa prišla z eno punco???? user posted image user posted image user posted image

jp me je soseda pripelala.

(kak hudiča si pa vedla da sem jaz??user posted image user posted image user posted image )

pa dobr vidiš... jaz sem se pol spolnala ko si mi že hrbet pokazal ko si rekla da greš še  doluser posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu ALEXI M.)
Neposredna povezava do sporočila: 668
5.1.2010 17:41:37   
Zala01
Pa kje ste mi vse čvekice januarčice, pa ja mi niste vse že zbežale v porodnišnico....user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 669
5.1.2010 17:48:38   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Pa kje ste mi vse čvekice januarčice, pa ja mi niste vse že zbežale v porodnišnico....user posted image

Nope. user posted image

Sem pa končno pripravila torbo. Samo še eno kremo za obraz moram kupiti, da je zdaj ne bom prestavljala iz kopalnice v torbo in nazaj. Menda je bil že skrajni čas. user posted image

We're walking in the air

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 670
5.1.2010 17:51:23   
pajcevina
jst sem še tleuser posted image

Sem se pa namigala po zasneženi Ljubljani in drsečih pločnikih. Sem šla še malo v službo uvest mojo naslednico, drugi teden grem pa tja še na eno žurko. user posted image naj pa samo lepo pridno čiča pa čaka da pride najin dan na vrstouser posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 671
5.1.2010 17:55:46   
pajcevina

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Nope. user posted image

Sem pa končno pripravila torbo. Samo še eno kremo za obraz moram kupiti, da je zdaj ne bom prestavljala iz kopalnice v torbo in nazaj. Menda je bil že skrajni čas. user posted image

a torbo? Oh, jaz jo bom jutri...se mi zdej ne da...

Kam je šlo to moje gnezdenje? Nič od nič! Sama lenoba! Ubistvu me je dosti bolj matralo v začetku jeseni, ko bi najrajši vse pohištvo prestavljala, ipd. Zdej pa nič.
Morda se podzavestno bojim, da če bi imela vse zrihtano, da bi se mi začelo potem vlečt to čakanje. Tko si pa skos govorim, da še nimam časa rodituser posted image user posted image
Prvič sem imela res ful prej že vse pripravljeno, pa še doma sem bla sama skos in se mi je obupno vleklo, pa ne bi tega zdej rada ponovilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 672
5.1.2010 17:55:58   
ALEXI M.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko sem bila na ctg-ju je moj opazoval ktera je za menoj user posted image user posted image user posted image user posted image  

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 673
5.1.2010 18:10:01   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

Tko si pa skos govorim, da še nimam časa rodituser posted image user posted image

E, evo, vidiš, tako tudi jaz razmišljam! user posted image user posted image

We're walking in the air

Neposredna povezava do sporočila: 674
5.1.2010 18:34:45   
Tekica
Haha, čakanje, jaz sem prvič rodila tri tedne prej, tako da se mi sedaj zdi kar čudno ...
Recimo, da imam pripravljeno, ampak kakšne malenkosti moram še zlikati (recimo posteljnino), oprat odeje ... Želim si, da bi user posted image počakal še en teden.

Danes sem imela pregled pri zobarju in me je začelo jako čudno tiščat, sem mislila, da ne bom prišla na vrsto, potem pa se je vse lepo izteklo. Jutri imam ctg in bomo videli, kako in kaj ...

Torbo za v porodnišnico pa zadnji teden že kar s sabo vozimo - za vsak slučaj.

Srečno vsem, ki bomo januarja še malo tu :))

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?