|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 3.del
6.1.2010 15:02:07   
tinncyka
eh me neki zajeb...user posted image bom malo pozneje sesznamček urejalauser posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 726
6.1.2010 15:10:37   
Isabelle
Js grem tudi v Šempeter rodit.Ksantipa77 vidim da maš rok en dan za mano, lahko da se še srečamo. user posted image

Js sem lih kar spucala celo kopalnico ker je bla svinjska kot še nikoli user posted image , zdej sem pa prou fertik in počivam in pijem kavico. user posted image

< Sporočilo je popravil Isabelle -- 6.1.2010 15:12:03 >

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 727
6.1.2010 15:37:12   
ksenci
jz tud mal računam na mojo mami, da bo vzela za kako urco Aljaža, kr moj bo tud doma sam 14dni. mal me je strah kako bo Aljaž sprejel bratca, upam, da bo vse ok. ja mi mamo kr malo razliko, leto in pol, upam pa da nam zlafa pol pa bo fajn ko se bosta skupaj igralauser posted image

dans mam pregled, ampak šele ob 18:30, kr dela popoldan. včeraj sm opazla melenkst rjavkastega izcedka, pa  zašravfal me je ornk na wc 2x in par rahlih popadkov sm mela. sm bla že kr mal panična in sm šla prevert če mam vse v torbiuser posted image no in po kaki urci se je vse skupi nehal in sm šla spat. upam, da me dans pregleda, če se kaj dogajauser posted image

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 728
6.1.2010 16:06:49   
Tekica

IZVIRNO SPOROČILO: felicia

o lepo se kar vrstijo tele nove pridobitve. Ah jaz tudi malo že komaj čakam tega nadubudneža iz trebuha, me kar matra kako zgleda pa če bo podoben prvemu falotku, pa kakšen karakter bo. Vidim pa po seznamu, da mi nobena v ljubljanski porodnišnici ne bo delala družbo, ste vse iz drugih koncev Slovenije.

Zivjo, tudi jaz grem v Lj, PDP imava pa skupaj .... Srčno upam pa, da gremo rodit že naslednji teden.

Me pa spanec daje zadnje dni - zvečer bi spala že ob desetih, potem pa z vmesnimi obiski wcja tja do pol sedmih ... že dolgo nisem toliko spala - očitno se pripravlja - in se hoče telo še malo spočiti.

Nekaj popadkov imam vsak dan, ampak takoj začnem počivati, saj bi rada počakala do torka opoldne, ker imam podelitev, potem pa švrk v porodnišnico ... ko sem to povedala danes G, se je smejala in mi rekla, da mi potem ne bo nič gledala MV - za vsak slučaj ...

Doma sva z mojim še malo user posted image , user posted image , to tudi paše ... otroček se lepo giblje, tako da je vse ok ... pa še zredila se nisem več toliko kot kit ... Noge mi zatekajo malo manj ...

Sem pa danes dobila zadnjo plačo ...user posted image - joj, bolniška je bila uradno - čeprav sem morala od doma delat, ... prava kriza ... Ok, bo še nekaj porodniške, tako da bo malo več, samo ...

Lepo se imejte, naslednji pregled imam pa na svoj RD - 13. 1. - ampak si želim, da bi imeli takrat že user posted image

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 729
6.1.2010 16:12:57   
TiSta
Jaz iz pregleda, očitno tisti popadki ponoči niso bili to kar bi morali, ker sem še čisto zaprta. Očitno bo kot v prvo, ko sem po preindukciji rabila še cel vikend da sem se odprla user posted image Nasvet G je user posted image user posted image z izlivom v nožnico, baje najboljša stvar za odpiranje, ampak ne vem če sem v tem stanju jaz sposobna tegauser posted image
Opazil je tudi zlato žilo, za kar sem mislila da so hemeroidi, še to!
11.1. sem naročena na amnio!

Moja škratka Nace 3.12.07 in Bine 7.1.2010

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 730
6.1.2010 16:13:19   
Ksantipa77
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle

Js grem tudi v Šempeter rodit.Ksantipa77 vidim da maš rok en dan za mano, lahko da se še srečamo. user posted image

Js sem lih kar spucala celo kopalnico ker je bla svinjska kot še nikoli user posted image , zdej sem pa prou fertik in počivam in pijem kavico. user posted image

No super, upam, da se bova prepoznaliuser posted image Jaz tako ali tako računam, da bom šla že v petek in ne šele v nedeljouser posted image
S kje pa si drugače?

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 731
6.1.2010 16:16:44   
nony
Ja tudi jaz grem v šempeter....baje so spet dovoljeni obiski vendar smo po eden...je bilo včeraj pri poročilih na primorki....upam,da drži,ker čene bo dolga tistih par dni ...vsaj za mene..

Upanje ostaja....

(odgovor članu Ksantipa77)
Neposredna povezava do sporočila: 732
6.1.2010 16:27:57   
Ksantipa77
IZVIRNO SPOROČILO: nony

Ja tudi jaz grem v šempeter....baje so spet dovoljeni obiski vendar smo po eden...je bilo včeraj pri poročilih na primorki....upam,da drži,ker čene bo dolga tistih par dni ...vsaj za mene..

Jaz mam srečo, da dela tam tud tašča in po moje ne bodo komplicirali.
Pa tko al tko mislim, da niso tolk strogi, vsaj ko je moj tam na jesen ležal, naj bi bili tud omejeni obiski, pa ni nihče nič preverjal, kdaj prideš in kdaj greš oz. h komu si prišel.

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 733
6.1.2010 16:31:47   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: TiSta

Opazil je tudi zlato žilo, za kar sem mislila da so hemeroidi, še to!

Ja, saj to je eno in isto.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu TiSta)
Neposredna povezava do sporočila: 734
6.1.2010 16:34:27   
nony
IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77

IZVIRNO SPOROČILO: nony

Jaz mam srečo, da dela tam tud tašča in po moje ne bodo komplicirali.
Pa tko al tko mislim, da niso tolk strogi, vsaj ko je moj tam na jesen ležal, naj bi bili tud omejeni obiski, pa ni nihče nič preverjal, kdaj prideš in kdaj greš oz. h komu si prišel.

Ja ne vem meni je blo rečeno da ni smel nihče k tebi vsaj dve ki sta tam rodili sta mi to potrdili...niti partner ne...

Upanje ostaja....

(odgovor članu Ksantipa77)
Neposredna povezava do sporočila: 735
6.1.2010 16:40:06   
pajcevina
O Primorke, kolk vas je! Sem vidla na Preverjeno, da je po rezultatih ankete primorsko narečje najlepše od vseh slovenskih narečij. Sledi štajersko,... ljubljansko je pa na zadnjem mestu.
Ko sem bla jaz še v sr.šoli sta mi bla tudi ta dva narečja ful všeč in sem si govorila, da bom poiskala kakšnega štajerca ali primorca... No in kaj se je na koncu zgodilo: imam čistokrvnega Ljubljančana. Jah, kaj čmo. Ko pa narečje ni vseuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 736
6.1.2010 17:24:24   
sassy0
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

jz tud mal računam na mojo mami, da bo vzela za kako urco Aljaža, kr moj bo tud doma sam 14dni. mal me je strah kako bo Aljaž sprejel bratca, upam, da bo vse ok. ja mi mamo kr malo razliko, leto in pol, upam pa da nam zlafa pol pa bo fajn ko se bosta skupaj igralauser posted image

O mi imamo isto razliko, pa je naš, našega drugega res ful lepo sprejel. Imel je sicer druge izpade, predvsem trmica je malo bolj delala, ker je bil prej navajen, da vse mami zrihta, sedaj pa nekaj časa ni mogla, ampak smo že v starih tirnicah-bolj ali manj. A imaš potem ti prvega julijskega? Jer naš je junijski, ta je pa prehitel 1 mesec in je decemberski, tako da je točno 18 m razlike user posted image
Res pa ful odtehta, če imaš koga, da ti tavečjega animira, ko ni več očkov doma.

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 737
6.1.2010 17:31:34   
sassy0
Tretjinka ja sej potem pa razumem, da bo šlo, če bosta šla malo na počitnice. Če ne bi imela mami zraven, bi najbrž tudi jaz našega malo deložirala user posted image . Ker si res ne predstavljam, kako je, če si že tako na začetku sam. Pa še Benjamin bo očitno malček bolj zahteven, kot je bil Oskar. Ker za njega sploh nisem vedela, da ga imam-pa mož tudi ne. Sedaj pa samo govori, kako bomo mi to preživeli user posted image  pa da si želi, da bi čim prej začela sama jest, pa spat hodit, pa na wc, pa se sama oblačit, sem mu rekla, da to se bo pa načakal vsaj še nadaljnih 10 let user posted image user posted image  Sej potem si bo želel, pa da bi bilo tako, kot je sedaj-ah smo čudni, nikoli prav user posted image

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 738
6.1.2010 17:53:51   
ugi
Da še jaz povem mojo porodno zgodbo:

V ponedeljek 28. 12. se je začel luščit čep. Ampak o kakšnih popadkih še ni bilo ne duha ne sluha. user posted image  So se pa potem začeli blagi popadki 30. 12. zvečer. Tisti pravi na 5 minut pa so se začeli 1.1. 2010 ob 1:00. Pa smo šli v P. Ob 3:00 sem prišla v porodno sobo, popadki so bili že fuuuuul močni - boleli ko user posted image . Vse me je že dol tiščalo. Zdravnica mi je spustila vodo, potem je šlo pa kar hitro. Imela sem samo kisikovo masko, da sem predihala vsak popadek in to je bilo to. Ob 5:40, po zadnjih štirih res hudo močnih popadkih pa je na svet prišla Lara. Moram rečt, da je bilo lažje kot pri Luku.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 739
6.1.2010 18:28:47   
marijaa
Pri nas pa bo skoraj 3 leta razlike, vendar me vseeno zelo skrbi kako bo Patrik sprejel  kar 2 jokajoči štručki. jao res me je strah sploh kako bo stvar ponoči laufala, sploh če bo moj v nočni, pa bosta oba hkrati jokala, zbudila Patrika pol bo pa žur. Problem je tudi to, ker smo še v eno sobnem stanovanju in seveda spimo vsi v isti sobi. A tisti, ki imate še starejše sončke imajo svoje sobe? Sicer se pa Patrik kar veseli bratca in sestrice, boža trebuh in ravno danes ga je zanimalo kolikokrat še mora it spat, da bo videl user posted image user posted image . Pa vsakemu je odstopil 1 plišasto igračo in jima nastavil v posteljico. Sva se pa z njim veliko pogovarjala o novih članih, ker je takšen divjak, pa mu povedala, da je kot user posted image tudi on jokal ponoči.
Nimam pa možnosti, da bi Patrik kam šel na počitnice po mojem porodu, mama in tašča sta še v službi, pa tudi ne bi rada, da bi se potem počutil odrinjenega, da bi si to tako razlagala, da je zaradi dvojčkov mogel on  odit.
Ma jaz sem še vedno ful zatekla,  v roki komaj še žlico držimuser posted image , ampak 5 dni bom že potrpela.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 740
6.1.2010 19:44:39   
tančir
Punce,samo da vam na hitro javim. 2.1.smo rodili lepotičko Anko,ki je sicer prehitevala za 3 tedne,a je popolnoma zdrava biba. Ima 2960g in 47cm.

Lp in srečno vsem!!!

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 741
6.1.2010 20:03:28   
ugi
Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu tančir)
Neposredna povezava do sporočila: 742
6.1.2010 20:04:50   
majčyca
Oj punce!
Kako ste kaj v tem zasneženem dnevu? Jaz sem zdaj spet ostala sama doma, se je lubi odločil, da gre še za nekaj dni v Nemčijo, da bo naslednji mesec vseeno malo debelejša denarnica, kot bi bila, če ne bi šel user posted image tako, da je zdaj na poti v Nemčijo in pride v torek zvečer nazaj domov, da mene pelje v sredo v porodnišnico (ker moram it noter 1 dan pred CR).
Drugače pa sem se danes končno spravila zraven in začela prat cotice za najino pupo. Jutri bom to dokončala in prekuhala dudice in stekleničke, da bo vse pripravljeno, pa pripravila bom torbo za mene za v porodnišnico in pa za pikico, ki jo bo lubi prinesel, ko bo prišel po naju. Sem pa dobila že darilo od sestre in nama je kupila ta plani nahrbtnik od Nivee, ko so noter tudi neke kremice in previjalna podloga user posted image se mi zdi ta nahrbtnik ful praktičen user posted image user posted image
V petek pa grem končno k frizerju, ker je zdaj že res kriza na moji glavi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Oren
Bil je moj ginekolog in sem imela res slabo izkušnjo z njim in z njegovo sestro. Sam pravijo da je bil takrat nekaj bolan al kak pa je možno da sem res naletetla na slabo obdobje ampak vseeno ni bilo fajn. Zdaj sem pa pri Šučurju kar nekaj časa pa morem reči da sem ful zadovoljna. Rekel je da se bova v četrtek ko imam pregled zmenila kak bomo izvedli CR. Upam da bo me on operiral, bi bila najraje da bi šla v MB takrat ko on tam dežura.

To pa si verjetno res naletela na kakšno čudno obdobje pri njem. Jaz sem do zdaj z njim imela res vedno samo dobre izkušnje, ne morem rečt nič slabega, je pa res, da je sestra pri njem včasih slabe volje, včasih pa je tudi ona super (no do mene je ponavadi super, ker se poznamo).
Sem pa tudi za dr. Šučurja slišala veliko pozitivnega. Zakaj pa ne bi raje rodila na Ptuju, ko je on dežuren (ali ne dežura na Ptuju?)?

lesk80 - veliko sreče jutri na zagovoru diplome user posted image user posted image user posted image

somic - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

tančir - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 743
6.1.2010 20:14:39   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: tančir

Punce,samo da vam na hitro javim. 2.1.smo rodili lepotičko Anko,ki je sicer prehitevala za 3 tedne,a je popolnoma zdrava biba. Ima 2960g in 47cm.

Lp in srečno vsem!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu tančir)
Neposredna povezava do sporočila: 744
6.1.2010 20:25:06   
poopek
tančir čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

tiste, ki ste že rodile, kdaj nam boste pisale o vaših porodnih izkušnjah? nekatere ste že, vendar dosti vas še ni... user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 745
6.1.2010 20:25:09   
quellle
tančir čestitkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 746
6.1.2010 20:26:47   
Zala01
Sonosečkice moje in tiste , ki več niste, držite pesti jutri zame...zdaj se vam zadnjič javljam, jutri grem namreč že ob 5h zjutraj od doma v P....upam, da bo vse OK, bom javila Tinncyki, ko bo vse za mano...vas berem čez dober tedenuser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

Neposredna povezava do sporočila: 747
6.1.2010 20:40:55   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: tančir

Lp in srečno vsem!!!

ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tančir)
Neposredna povezava do sporočila: 748
6.1.2010 20:53:37   
tinncyka
.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 749
6.1.2010 20:59:19   
marijaa
Somic iskrene čestitke za Patrika! lepo se cartajta!user posted image user posted image user posted image
Tančir Tebi želim enako. Veliko lepih trenutkov z Anko.user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?