evangelie
|
dobro jutro, danes pa na moj račun Jaaa, regres nam pripada! Sem ga včeraj dobila, kako ga zapravit pa vem že kar nekaj časa Cuzanje prsta - verjetno res ne moremo kaj dosti, ampak jaz mu bom vseeno še naprej silila dudo, mogoče se pa ne navadi na prst...Ima pa dudo zdaj kar rad, sem ga mogla prav navadit na njo..sladke vetrovne kapljice so precej pomagale Dolenjke - glede na to, da nas ni veliko in da Tincy90 ne more prihodnji teden, predlagam, da prestavimo še za en teden, torej teden po praznikih (3.5 -10.5). Kaj pravite? Dajte predlagat dan, predvsem tiste, ki imate kakšne omejitve s prevozom ali s čim podobnim..Meni ne ustreza edino sreda, ker imava pregled.... Dopust - jaaa, jaz tudi komaj čakam! Smo se ravno zmenili, da gremo v sredi maja v B. Bistrico, da se malo nahribolazimo Smo bolj hribovske sorte, saj na morje gremo tudi radi, ampak to kasneje, septembra, ko ni gužve in prevelike vročine...Je pa res, da bo zdaj priprava na dopust (beri pakiranje) čisto drugačna....po moje bomo vse vlekle pol preveč stvari zraven za naše biserčke, da ja ne bi kaj pogrešali Pa se bomo že navadile.. Voziček - ko sem ga kupovala, sem dobila nasvet, da naj ima možnost gledati proti meni in sem ga upoštevala...Prav zato je odpadel GT3, pa quinny Freestyle...Je pa res, da šele zdaj vem, na kaj vse moraš biti pozoren pri izbiri...No, pa saj sem kar dobro izbrala.... Obračanje - sem se zadnjič hvalila, da že znamo, pa očitno še ne čisto..3 dni nazaj je definitivno osvojil, ker se je kar parkrat zaporedoma obrnil, drug dan pa že pozabil Pa bo že... Danes spet tako drekasto vreme...kot zakleto, vedno ko je naš ati fraj, je slabo vreme.... Tudi jaz pošiljam eno floto vsem bolančkom.....lp
< Sporočilo je popravil evangelie -- 24.4.2010 8:38:24 >
|