|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
23.4.2010 15:54:03   
evangelie
Aja, me sva tudi z Dolenjske (Zbure). Evangeli bo sigurno vedela, kje je to. Tja hodim v trgovino.
IZVIRNO SPOROČILO: Lenč.i

Itak Lenči! Lavfam skoz Zbure, tako da res ne more bit daleč od Škocjanauser posted image Pa dej, ko boš šla v trgovino, bi lahk še voziček s sabo prpelala, pa nardimo en krog? Al pa prideš sam na en čvek..si bova zihr imeli veliko za povedatiuser posted image A ni zanimivo, da odkar smo mame, si imaš z drugimi mamami toooliko za povedati, dostikrat več kot z bližnjimi prijateljicamiuser posted image
Pa vse ostale Dolenjke, a se zmenimo drug tedn nekje v NM, da damo kontra Ljubljančankam?user posted image

Punce, a si kateri bejbi cuza prst? Jaz sem Vitana zdaj že parkrat zalotla in mu vedno takoj potisnem dudo v usta, prst pa ven..lahko naredim še kaj, da preprečim preden se res navadi?

< Sporočilo je popravil evangelie -- 23.4.2010 16:03:09 >

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
23.4.2010 16:15:56   
1čebela
Tincy90, jaz sem drugač iz Mirne Peči, sam če bi to napisala pod avatarjem itak nobeden ne bi imel pojma, kje je to...
Sicer sem pa tud jaz za kavico. Sej, k nas ni tako veliko se bomo menda že uskladile... Po moje, da si bomo mele res full za povedat. Najbolj, da si za ta čas kar še varstvo zrihtamo, da bomo lahko v miru klepetale (he, he, he...)
Aja, pa moja miška tud skoz nekaj cuza. Ji eno rokico potegnem iz ust, pa ima takoj drugo notr. Dude pa ne mara sploh. Menda je že čist vse sprobala, pa pravi, da jih ni čez prstke...

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
23.4.2010 17:02:42   
taipai
ola!
tintara: js sm ga peljala v BC v BTC, v dveh dneh dobla nazaj. V tem času lah dobiš nadomestnega, če je na razpolago (men ga je HB kolegica posodla), dons ze sprobala in za 1x je vse ok z njim user posted image do naslednjic,al kko user posted image

d4rj4: mi smo imel vročino po 1.cepljenju (38,6), zvecer jo je sele dobu. Sm mu tut dala svec ko, cez urco je bil že boljši. Svecko naj bi se dajal le nad 38,5 (tako mi rekla moja pediatrinja). Drug dan je blo vse ok, nisva šla pa nič ven. Aja, pa kr nekaj čaja je popil tiste dva dni..
Kako ste danes??

< Sporočilo je popravil taipai -- 23.4.2010 17:03:22 >

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
23.4.2010 17:49:41   
tulpika

araz: kako je z Zojo? ima še krče?

evangelie: user posted image mi imamo enega takega user posted image . Arne sploh ne mara dude....no zdej se je nekako navadil na tisto, ki je cela iz kavčuka....v ustih jo ima cca. pol minute...to je rekord. Pol pa dudo pljune ven pa takoj prst v usta user posted image . Če ima v roki igračo potem malo pozabi, čim pa igrača pade iz rok in nima kaj počet pa takoj najde palček...največkrat levega.
Ne vem kako naj ga odvadimo, mu pa stalno dajem prst ven iz ust in dudo v usta ali pa igračko v roke.

Darja: user posted image naj vročine čimprej pade.

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
23.4.2010 18:33:58   
d4rj4.84
vročina je hvalabogu padla in upam, da je več nebo nazaj. imel pa je 39,8 merjeno v ušesu. upam tudi da bomo kaj spali ponoč, glede na to da je cel dan dremal.
mene zanima če nam mogoče pripada regres? sej itak da nam verjetno ne, ampak vseeno vprašam, mogoče se nas bo kdo usmiluuser posted image

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
23.4.2010 19:53:16   
taipai
regres NAM pripada ja! user posted image in to v celoti
:)

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
23.4.2010 20:19:49   
araz
Pozdravljene,

No, Zoja se je potem ko je spala eno uro umirila in je zdej čist ok. Sej je blo včeri enako. Me pa zanima, če bo jutri spet tko.

d4tj4.84 (kolk zakomlicirano ;), ja regres nam v celoti pripada. Jest sem ga še dobila pred dvemi tedni user posted image in tudi nekaj že zapravila.

Mi gremo pa v nedeljo že na morje. Sem mislila, da bomo šli šele v torek, pa je moj rekel, da pejmo že kar v nedeljo. Komaj čakam.
Sploh ne vem kaj vse moram za tamalo z sabo vlečet. Se bojim ,da bo avto premajhen. Ponavadi je bil čist poln, ko sva bila še sama, zdej pa user posted image .

Nič, grem zdej mal pospravljat, pa likat pol pa pod tuš in spat.

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
23.4.2010 20:23:49   
Tincy90
Dolenjke js pa na žalost ne morm pridt drug tedn v Nm, kr moj dragi dela cele dneve in tko tud posledično nimam avta kr ga ma on.user posted image

Drgač pa pr nas nič novga, tamala mi je lih zaspala na joški, me prov zanima do kdaj bo mer.user posted image dans smo šle mal na sprehod, sm jo dala v kengurujčka in tko gleda okol, je tko luškana, cukrčk moj.user posted image drgač pa upam d bom nahecala mojga d bi naju pelov na izlet za 1.maj dol na morje, si tko želim it kr obožujm morje. Bomo vidl.user posted image  

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
23.4.2010 20:43:47   
tulpika

oooo Zoja gre pa mornarje osvajat user posted image .
Mi gremo tud na morje v nedeljo user posted image , se mi zdi da bo itak pol SLO ta vikend na obali user posted image .

Naš mali je prav moško prenesel današnje nakupovanje po shopping centru. Veselo je gledal naokol, čebljal, spal...prov priden je bil. user posted image mamičin. Upam, da bo skoz tko user posted image .

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
23.4.2010 21:33:36   
*nivea
večer še od mene

popoldan sve se malo potepale okoli, potem pa smo šli na koline k babici, pa sve midve še naprej lutale okrog user posted image

taja že spi, user posted image hokej gleda, jes pa idem pomali spat, ker komaj mam oči odprte

za vse bubane pošiljam kup user posted image user posted image user posted image user posted image

tiste, ko greste na počitnice, pa uživajte.. še namesto nas, ko bomo doma user posted image

lahko noč

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
23.4.2010 21:48:58   
DiDi*
Ojla čvekice,

tale fb...ojej, ojej, jaz sem čist zmedena zdej. Zapomnila sem si samo katera je Nivea, Blondy in "Darja s številkami" in Evangelie. Zdej ko bo moj 4 dni doma si bom prou čas vzela in vse pregledala, slikce pa še katera je katera bom probala ugotovit--uuh cel projekt.

Dreamz, jaz mam tud vedno več problemov z vozičkanjem. Včasih je skoz spal v vozičku, pa tud če ni, je bil miren. Zdej se mi je pa že parkrat zgodil, da sem mela v eni roki Nikota, z drugo sem pa voziček porivala, da se je lahko šefe razgledoval okoli, ker le tako ni jokal. Pa še ta problem mam da se športni del ne da obrnit proti meni, mam PP GT3, tko da sem mogla malo zimprovizirat, ker če me ni videl sem se mogla skoz ustavlat in na drugo stran vozička hodit, da se je malo pomiril. Sem vse nekako obrnila, le ležišča ne, da me med vožnjo lahko vidi. Ampak tko ga ne morem pripasat, pa še ko bo lahko sedel, to ne bo več možno. Vglavnem, če bom še kdaj kupovala voziček, bo mel zihr tud to opcijo.

REGRES: komi čakamuser posted image

Taipai, tole prekucevanje je čist odvisno od otroka. Od moje prijateljice se je prekucnil komaj konec šestega meseca, pa ni nič narobe z njim. Sta se z Nikotom skor isti čas, pa sta 3 mesce razlike. Prej ga očitno to ni zanimalo, se je raje smejal in pogovarjal.

A se bomo dobile kdaj v ZOOju? Neki je bilo govora o tem. Da vas še jaz malo spoznamuser posted image

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
23.4.2010 21:50:25   
DiDi*
Aja, pa uživajte na morju vse tiste, ki greste. Sem vam kr mal foušuser posted image .

(odgovor članu DiDi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
23.4.2010 22:07:47   
dreamz
Dober večer user posted image

FB: Joj, tudi jaz bom morala vse profile prečekirat in provat ugotovit kera je kera. Če ne pa bom vam kar sporočilo napisala user posted image Tistim, ki sem jaz poslala prošnjo, sem poslala tudi sporočilo z mojim nickom zraven user posted image

Cuzanje prsta/roke: E ja, tudi mi smo veliki oboževalci prstov oz palca!user posted image Dude ne mara, ni šans. Tudi jaz mu vedno dam prste iz ust, a kaj, ne moreš pomagat, če bo pač cuzal prst, ga bo.. bomo že kasneje reševali ta "problem".

Klepetanje z mamicami: Ja itak, da si imamo mamice en kup stvari za povedat, saj se nam zdaj svet vrti večina okoli otrok. Ko še nisem imela otrok, so mi šli znanci z otroki na živce, ker so samo o njih govorili in kazali milion slik in videov, ampak zdaj jih razumem! user posted image

En predlog:user posted image Če za prvi maj pridete skoraj vse na obalouser posted image , lahko naredimo srečanje biserčkov kar tukaj! user posted image

(odgovor članu DiDi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
23.4.2010 22:12:57   
dreamz
Didi*: Zaradi tega sem jaz prodala mojega Quinny Speedija in kupila nov voziček, ki se obrne proti meni. Ampak ta nov od Chicco mi ni tako všeč, najraje bi spet menjalauser posted image Za prvega sina ni bilo problema, če me ni videl, za Samuela pa ja. Zdej je malo boljše, vsaj lahko vozičkam.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
23.4.2010 22:41:12   
DiDi*
Dreamz, jaz ko sem kupovala voziček sploh pomisla nisem, da je to tok pomembno. Se vid, da sem prvič mami.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
24.4.2010 8:36:02   
evangelie
dobro jutro, danes pa user posted image na moj račun

Jaaa, regres nam pripada! Sem ga včeraj dobila, kako ga zapravit pa vem že kar nekaj časauser posted image

Cuzanje prsta - verjetno res ne moremo kaj dosti, ampak jaz mu bom vseeno še naprej silila dudo, mogoče se pa ne navadi na prst...Ima pa dudo zdaj kar rad, sem ga mogla prav navadit na njo..sladke vetrovne kapljice so precej pomagaleuser posted image

Dolenjke - glede na to, da nas ni veliko in da Tincy90 ne more prihodnji teden, predlagam, da prestavimo še za en teden, torej teden po praznikih (3.5 -10.5). Kaj pravite? Dajte predlagat dan, predvsem tiste, ki imate kakšne omejitve s prevozom ali s čim podobnim..Meni ne ustreza edino sreda, ker imava pregled....

Dopust - jaaa, jaz tudi komaj čakam! Smo se ravno zmenili, da gremo v sredi maja v B. Bistrico, da se malo nahribolazimouser posted image Smo bolj hribovske sorte, saj na morje gremo tudi radi, ampak to kasneje, septembra, ko ni gužve in prevelike vročine...Je pa res, da bo zdaj priprava na dopust (beri pakiranje) čisto drugačna....po moje bomo vse vlekle pol preveč stvari zraven za naše biserčke, da ja ne bi kaj pogrešaliuser posted image Pa se bomo že navadile..

Voziček - ko sem ga kupovala, sem dobila nasvet, da naj ima možnost gledati proti meni in sem ga upoštevala...Prav zato je odpadel GT3, pa quinny Freestyle...Je pa res, da šele zdaj vem, na kaj vse moraš biti pozoren pri izbiri...No, pa saj sem kar dobro izbrala....

Obračanje - sem se zadnjič hvalila, da že znamo, pa očitno še ne čisto..3 dni nazaj je definitivno osvojil, ker se je kar parkrat zaporedoma obrnil, drug dan pa že pozabiluser posted image Pa bo že...

Danes spet tako drekastouser posted image vreme...kot zakleto, vedno ko je naš ati fraj, je slabo vreme....user posted image

Tudi jaz pošiljam eno flotouser posted image vsem bolančkom.....lp

< Sporočilo je popravil evangelie -- 24.4.2010 8:38:24 >

(odgovor članu DiDi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
24.4.2010 9:47:28   
Puffy
Dobro jutro.

Eno vprašanje za tiste, ki ne dojite in se vam otroci zbujajo ponoči - a jim greste sredi noči delat AM ali kako? Za vsak slučaj me zanima, če mi bo zmanjkalo mleka in ne bom vedla kako naj Kajo čimhitreje uspavam nazaj user posted image
Joooj spanje, kje si...Ne vidim dneva, ko se bom lahko končno tudi jaz naspala in prespala celo noč user posted image

A ma kera Concord voziček? Mi smo ga naročili z Nemčije, škripajo mi zadnje gume, pa sprednje neki opletajo se mi zdi, in ne vem kje bi bil servis za te vozičke tle pr nas.
Drugače sem pa ful zadovoljna z njim - športni del se lahko obrne, tako da Kaja gleda proti meni, kar je res ful fajn.

Včeraj sem ji probala dat brokoli in pire...skoraj da je bruhala. Pol sem ji dala pa pire in korenček, je pa jedla user posted image Smo kupili nek Aventov parni kuhalnik al ne vem kaj je tisto, super zadeva. Je moj včeraj celo dopoldne testiral in kuhal kašice user posted image

Kaja je izumila spet nekaj novega, pljuvanje user posted image Se pogovarja z igračkami in vmes poriva jezik ven, tako da slina leti povsod. Pa k začne ob 8h zjutraj klepetat....groza k bi eni še radi spali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2367
24.4.2010 10:17:22   
orhideja75
moram vam povedat, da smo se danes prvič preobrnili iz trebuha na hrbetuser posted image
zdej pa, če ga dam kravce past, je takoj na hrbtu. ampak obratno iz hrbta na trebuh pa še ne znamo
danes mu bom tudi prvič dala za probat korenček, pa vam potem poročam kako bo
pa sonček je. spet bomo vozičkali

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
24.4.2010 11:07:25   
d4rj4.84
dobro jutro, danes smo se zbudili brez vročine, hvala za vse user posted image

pa sej quinny freestyle ima to možnost da gleda otrok proti tebi. mi ga mamo.

< Sporočilo je popravil d4rj4.84 -- 24.4.2010 11:08:20 >

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
24.4.2010 11:50:06   
1čebela
Kar se tiče zmenka na Dolenjskem - se strinjam s tabo evangelie. Teden po prvem maju nama z Nežo odgovarja, razen 6.5., ker imava takrat tehtanje (okrog 12 ure). Laho pa prideva po 12 uri.

Mi smo pa tudi bolj hribovske sorte. Samo ne vem, kako bo sedaj, ko smo trije... Sva se z mojim že vrgla v raziskovanje nahrbtnikov za otroke. Pa saj se itak otročki pred 6 mesecem menda naj ne bi nosili v njih , tako da bomo še malo počakali. Pravi dopust pa tudi že komaj čakamo. Sem že rezervirala. Neža tako uživa v kopanju... Upam, da bo tako tudi na morju.

Regres - pri nas pa žal ne bo nič. Sem bila namreč zaposlena za določen čas, pa mi je 2 dni po nastopu porodniške pogodba potekla in mi je niso podaljšali... In to v podjetju, ki naj bi bilo družinam prijazno in je v samem vrhu med zaposlovalci leta...

Obračanje - naša miška se veselo vrti iz enega boka na druzga, ampak čist obrnit se ji pa še ni uspelo. Upam, da bo to čim prej, da ne bo glih čist tazadnja med biserčki (he, he, he).

Voziček - vidim, da prevladuje PP GT3. Mi mamo pa Mutsy-ja, pa smo nasploh full zadovoljni. Ima pa tudi to možnost, da je lahko otroček obrnjen proti meni. Sicer smo zaenkrat še v košari, samo jo bo treba v kratkem zamenjat za športni del.

Neposredna povezava do sporočila: 2370
24.4.2010 15:30:34   
Lenč.i

Ooo Evangelie, če pa laufaš tukaj blizu, se boš morala enkrat pri naju ustavit na pijački. Pa se potem dogovoriva za kakšno vozičkanjeuser posted image . Glede maksi sestanka Dolenjk sem tudi jaz za - za enkrat nimam ovir, nekako moram le hranjenje skombinirat.

Rokice so tudi naši user posted image  všeč. Se mi zdi, da jih ima najraje, ko je lačna. Duda je pa še vedno zakon.
Prekucne še tudi naša še ne. No, mogoče na previjalni na bok, ko se zvije v klobčič. Vse še pride.

Neposredna povezava do sporočila: 2371
24.4.2010 16:07:31   
zoja88
Ojla!
Mal poročam še iz našega konca.

Tarik je zlat fantek.Pridno je,prespi celo noč umes 10min spije flaško v polsnu in spi dalje.Spi od 7 zvečer do 7 zjutraj.Tudi podnevi še sigurno spi 4 ure.
Navajamo na sadno zelenjavne kaše in ni problemov.Probali tudi že z riževo od Novalaca ker pije to mleko.Se da narditi tudi kar v flaško da spije in je ves navdušen.Čisto gosta mu še ne paše.
Težki smo že 7kil,veliki 69cm.
Zanima me kak je to z fb da vas dodam ker ne razumem čisto kje lahk dobim imena da vas poiščem.
Hvala za pomoč.

Pozdravčke

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
24.4.2010 21:04:12   
DiDi*
Orhideja čestitke za prvi obratuser posted image . Mi smo ga tud že imeli, pa smo ga danes tud že pozabili. Tako nekako kot pri Evangelie. Ni in ni se hotel obrnit, tud če sem mu pomagala.

A vaši otročki spijo že kar po celo noč? Niko se še vedno zbuja 3-4× za hranjenje. Pa ob 8ih že hod spat, še prej bi pomoje lahko zaspal, če bi mu pustila. Zbudi se pa zato že ob 6ih zjutri, ko jaz še samo z eno učko gledam. Prou rada bi ga navadla, da gre kasneje spat in da se kasneje zbudi, pa ne vem kako.

(odgovor članu zoja88)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
25.4.2010 7:51:25   
evangelie
Ooo Evangelie, če pa laufaš tukaj blizu, se boš morala enkrat pri naju ustavit na pijački. Pa se potem dogovoriva za kakšno vozičkanjeuser posted image . Glede maksi sestanka Dolenjk sem tudi jaz za - za enkrat nimam ovir, nekako moram le hranjenje skombinirat.
IZVIRNO SPOROČILO: Lenč.i

Hehe, glih med lavfanjem se ne bi ustavljala, raje kdaj drugičuser posted image
Super, potem nas je že kar nekaj za dolenjsko kofetkanje : Lenč.i, Tincy in jaz...1čebela, kako je s tabo? Katero dolenjko sem še pozabila? Glede hranjenja jaz ne mislim kaj kombinirat, ko bo potrebno, ga bom priklopila, nimam težav z dojenjem v javnostiuser posted image

Didi, Vitan se tudi zbuja ponoči...ob dobri noči 2x, drugače pa večkrat..danes se je vsaj 4xuser posted image Pa bo že boljše.... A se vidva tudi dojita? Pa tudi urnik spanja imamo isti, od 20h do 6h, bi lahko uro po njem naravnalauser posted image Ampak meni ustreza, sem jutranji človekuser posted image

< Sporočilo je popravil evangelie -- 25.4.2010 7:52:43 >

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
25.4.2010 7:57:15   
*nivea
Čestitke Matevžu za dopolnjenih 6 mesecev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.