tintara
|
Momtobe: a ti dve bunkici sta vsaka na svoji strani glave? Ker jaz sme enkrat (verjetno za isto stvar) zagnala paniko pri naši punci in mi je rekel, da so bezgavke in da so normalno velike in da imamo to vsi. No in Vane ima isto, sam zdaj že vem in ne zaganjam panike. Vprašaj zdravnika na pregledu, samo sem prepričana, da je to to. Araz: sva uspela pridet včeraj, sam smo šli na sprehod proti Jaršam, no kasneje tudi po parku (hecno, sme mislila, da je fuul ogromen tale vaš park, ker če greš z avtom proti HArmoniji iz Kamnika se ful dolgo voziš, šola pa je dostopna takoj s križišča, no in sme včeraj ugotovila, da je to čisto skupaj ). Uf, včeraj smo pa mi tudi prvič jedli, no smo poskusili jest. Sem mu zvečer nardila tisto kašico za zvečer (riž in jabolko) in je ni pojedel čisto nič. Sam pačil se je in zgledal je, da bo bruhal, mi je Nadja zraven skoz težila, ja pa saj vidiš da noče. Sva danes poskusila s korenčkom (glede na to, da včeraj ni nič pojedel), pa je bilo isto. No in sme zvečer še enkrat poskusila s kašico, je pa mal pojedel, sam zraven se je pačil in res je zgledal kot da hoče bruhat. Očitno mu še ni čist jasen, kako se požira... Dans je pol vseen tolk pojedel, da bom zdaj tri dni dajala to, da vidim reakcijo, potem bom pa najbrž na sadje šaltala, zelenjavo bomo pa spet goljufali zraven k banani, jabolkom... Ninča: še tri dni (štiri za nas) in bomo stari pol leta Noro, kajne! Vse najboljše v nedeljo, morda me ne bo več na netu do takrat. Takole, imejte se. T
|