terida
|
Živjo, punce! Se oglašam po dolgem času, a vidim, da tudi ve niste bile pogosto na RR v teh prazničnih dneh. Jaz nisem odprla prenosnika toliko časa, da se je prah nabral na njem Ne vem kdaj se to nazadnje zgodilo. Mi uživamo v družinskem življenju in se imamo čez te praznike prav lepo. Mi je kar hudo, ker se bodo kmalu končali... Sicer pa želim vsem srečno 2010 in predvsem zdrave otročiče! Ostalo je vse manj pomembno. Da vas še malo pokomentiram. IZVIRNO SPOROČILO: lana24 Terida-ne uporabljam čistilnih robčkov,le vatko in vodo. Aha, ja potem so pa res verjetno plenice krive. Na čistilne robčke sem pomislila zato, ker imaš problem pri vseh vrstah plenic... Jaz nosek pucam enkrat dnevno. Uporabljam samo fiziološko in vato (kot je pokazala patronažna). Za razne "priprave" se mi zdi še premajhen... Imam pa eno avtomatično pumpico, ki jo bom uporabljala, ko bo večji. Tudi pri nas je tako, da v naročju zaspi, ko ga damo dol, pa se zbudi. Sem se že navadila, da je tako. Zdaj, ko je še mož doma, ni panike, ko bova pa čez dan sama, upam, da bo hotel spat tudi sam, sicer ne bo nikoli nič narejeno doma. Čez noč pa mi je kar nekaj dni zapored lepo spal (6 ur skupaj), to noč pa ne Ne vem kaj je bilo. Sem že mislila, da imamo vzpostavljen tak fajn ritem, pa se je hitro podrlo. Upam, da bo danes spet po starem. Krči pri nas zgledajo tako, da se napenja, brca z nogicami in postane prav vijoličen v obraz. Pa še joče na en tak drugačen način... Mimogrede, sem si parkrat pogledala tisti video o otroškem joku (link je na prvi strani) in se mi zdi, da res deluje. Če ne drugega, prepoznam jok, ki nakazuje, da mali rabi podret kupček. A si vse, ki dojite, zraven še črpate mleko? Tak občutek sem dobila pri branju tega foruma... Jaz samo dojim in si ga nikoli ne črpam. So vam tako svetovali v šoli za starše?
|