vagica
|
ojla, pa sem presedlala na nadaljnje čvekanje vidim, da smo kar vse tam tam......mi tud ne znamo podret kupčka, vedno po ali pa celo med dojenjem mi zaspi, včasim malo polije, včasih ne......če ga "matram" s podiranjem kupčka, pa res bruhne ali pa začne jokat, ker mu ne paše....upam, da se bomo naučili podirat kmalu jaz si tudi ne črpam, dojim ga na 2-3- ure, ponoči včasih tudi 4-5, če mu rata tolk časa spančkat, nama z mojim pa tud, imava pač noveha šefa doma koliko časa jih dojite, men je sposobem tud 20 in iz ene dojke papcat, včasih ima pa že nekje okoli 8-9-10 min dovolj, kakor se mu zazdi drugače je pa kar priden, joka bolj malo, redi se zelo lepo, je patronažna rekla, pridna mami in priden sinko ........imam pa odkar dojim dvojni apetit, pojem več kot v nosečnosti in več kot moj dragi glede kilc, mi je pa praktično vse skopnelo, morda imam še kakšno viška, komaj čakam, da bomo začel hodit na sprehode, pol pa tudi mal športat, da se spet utrdim včeraj smo dopolnili dva tedna, še kak teden bomo doma, potem pa ven, jupiiiiii z novim vozičkom, mene bodo pa do takrat tudi tele grozni šivi že popustili (celjenje rezanega presredka je pa res nočna mora, ampak zdaj lahko že vsaj na polovici rite sedim, waw ) bom še kako slikco našega lepotca gor dala, mejte se papa aja, pa vsem SREČNO in ZDRAVO v 2010, letos smo dobile itak najlepše darilo do sedaj, pa čimmanj problemov z vašimi zakladki
|