tintara
|
d4rj4: držim pesti za razgovor. Čakaj, jaz sem brala danes, zdaj pa ne vem, ali si ga imela danes ali ga imaš jutri. Nima veze, držim pesti, da boš izbrana. Tincy: meni je bilo pa potem, ko smo dobili parček, ful čudno, ker me je toliko ljudi ogovorilo in reklo, kako lepo je, če imaš parček. Saj ne rečem, res sem bila vesela, da je bila punca, ker jih v naši family primanjkuje (le dve od 9 vnukov), ampak točno vem, da si fanta oz istega spola kot prej, ravno tako zelo vesel. No, saj ljudje itak morajo komentirat. Vijolica in Zibka: nič pritoževat, jaz bi takoj podpisala, da še nimam M. No, pri meni zagotovo ne drži, da pride ko je razmik večji od 4 ur. Sem jo namreč dobila (vse trikrat) točno ob tretjem mesecu, ko sem polno, polno dojila, z razmiki max 2 do 3 ure. Ja, je pa zoprno, če hočeš imeti malo razliko med otroci, to pa res. Evangelie: a pa smoki je napisan na prehranski listi ali ga je morda kdo prinesel za RD? Se spomniš, ko sme nekaj nazaj pisala, da je prav grozno, ko pride otrok v vrtec in kar naenkrat je veliko bolj nezdravo kot prej. No, ampak smokijev pri nas vseeno ni bilo, nikoli. So pa po 3x na teden sadni sokci, pa kak puding, pa keksi... Ma, jaz sme zdaj že imuna na to hrano, no in moram priznat, da tudi doma dobi kak puding, pa sadno skuto ali sadni jogurt. Ampak smokija pa zagotovo še dolgo ne bo jedel, ga ni nikoli doma, tako da sploh ni panike. Sam k vam ga v vrtec ne smem vpisat Bugimajstr: si prepričan, da so trojke? Če sme sio prav zapomnila še nima vseh osmih (torej enk in dvojk?). Ker trojke so ponavadi za štiricami, te pa za enkami in dvojkami. Naš je imel tudi ob trojki eno belo piko pri strani, zgledalo kot en gnojen mozolček, sam ni bil. Je imel tisto zunaj kar ene par mesecev, zdaj je pa izginilo. Sem povprašala zdravnico (prijateljico) in je rekla, da ni to nič hudega, zob pa tudi ne (no, to sme že sama vedela). Puffy: ja, verjamem, da je težko se kar naenkrat navadit, ampak bo že. Mislim, da nas je večina bolj samih, tele službe zdaj kar trajajo in trajajo. sploh nič družinam prijazno vzdušje, se mi zdi. Sem hotela še kaj pokomentrirat? Sneg? Jah, upam, da ga kaj zapade in potem še v nedeljo in da se ga kaj obdrži. Bomo videli. Zdajle prav fajn sneži. Je lepo videt. Lepo se imejte, T PS: ravnokar sem ga prelisičila s CTRL A, CTRL C in kasneje CTRL V
|