tintara
|
MArusi, glede alternative: jaz načeloma zaupam tradicionalni madeicini, vendar moram rečt, da včasih brcajo v temo. Nam je pri Gašperju glede njegovih pogostih vnetij ušes in napadov astme tradicionalna zelo pomagala - smo pa šli k homeopatiniji. Glede bioresonance pa nimam dosti izkušenj, smo sicer šli z Nadjo, ampak sem bila kar razočarana. Zelo, zelo pazi kam greš, jaz najbrž nisme dobro zbrala. Baje da morajo biti NUJNO: zdravniki. Ena prijateljica je s hčerko (prbl isti simptomi kot pri Nadji) šla v Podčetrtek, jaz pa kar v Kamnik. In ona je na prvi terapiji, kjer preizkušajo npr dobila izpis vseh alergij (da bi lahko šla tudi kam drugam z diagnozo), pa nekaj literature, pa točno so ji povedali koliko terapij bo potrebovala... No, nama je govorila, da ne more točno reči koliko, pa tudi kakega izpiska ni bilo. Zaradi vsega tega se nisem odločila za naprej, verjetno enkrat šla v Podčetrtek ali pa baje tudi na Vrhniki, da je en(a) dobra. Vsaj tako mi je svetovala ta prijateljica (za Vrhniko), a nisi ti tudi od tam? V glavnem, če se določiš, dobro prevri kam greš, ker zadeva res ni poceni! Shopgirl: super, da sta si premislila. Pri nas sem si tudi nekaj rihtala kot kombinacijo obeh babic (moja mami še dela, tašča v penziji) in mojega 4 urnega dela. Pa mi je tašča (spet) lepo kimala in rekla, da ja, potem pa klicala mojo mamo, da naj mi reče, da ona ne bi. Mislim, saj sem neumna,ker pri Nadji je bilo čisto isto, sam sem vmes že pozabila. Bi pa čuvala, pazi to, dva dni v enem tednu, potem pa spet čez 14 dni (in to 4 mesece). Pa je kao prehuda. Pa ona je res ful na spidu, skoz po hribih, polna energije, tako da zdravstveno ni nobenih ovir. Ah, kaj češ. NAjbolj me jezi, ker ko je pa Gašper bil bolan (drugače se je čuval v vrtcu), in sem jo prosila za kak dan, da je res čist pocajtal se, ga pa nikakor ni hotela spustit nazaj v vrtec, kar po en mesec bi ga imela. Kdo bi jo zastopil. Evo, jutri mi spet praznujemo. Tokrat pa Nadja. Ker imam tri otroke premalo , bom v vrtcu še dva pobrala in gremo skupaj domov na tortico. Ker je avto premali, gremo peš, to je kar ene par km, no saj naša dva sta navajena, upam da tudi prijateljčka. MArusi: a to mora tudi še na komisijo glede tvoje bolniške? Držim pesti, da ti uspe kar za 4 mesece!!!! Nič, mejte se. T
|