blondy_81
|
IZVIRNO SPOROČILO: *nivea živjo mi smo zvečer tudi znali imeti borbe s spanjem. sedaj jo pa dam na najino posteljo, malo se igrave, potem pa ona zaspi. ko že vidim, da trdno spi, te jo pa dam v njeno posteljko. vem, da to ni tapravi način, ampak če jo dam takoj v njeno posteljko, se obrača levo desno, gor dol. včasih se mi je že mešalo. zdaj pa se špilave, pa potem jo zmanjka Taja tudi noče biti sama. dam jo v stajico, da te lahko kaj napravim. če me vidi, je vse okej. kak me pa ni, pa se začne kar histerično dreti ja, Taja se tudi nazaj plazi. tak je smešna. igračko ji dam nazaj , pa te gre nazaj po igračko. mate otroke še pri sebi v sobi, al so otroci že v svoji sobah? ko je bla Taja manjša, je tak fajn prespala noč, niti nisem vedela da mam otroka, zdaj pa se zbudi, pa začne tulit, pa ji moram čaj dati.. pa si te mislim, kaj bi jo drugam davala, te bi itak ponoči nevem kolkokrat se morala vstati, pa jo iti pogledat. tu pa samo dudo dvignem, "natankave", pa že spive obe mejte se Tud jst, če nočem, da mu tuli ko jeshar, jo moram imet na najini postelji, da zaspi, al pa jo na gugalnem stolu stisnit k sebi ob uspavankah, potem pa zaspi. Sama od sebe pa noče. Tuli, se obrača, se vseda, vstaja, potem se ji noge med rešetke posteljice zatakne in še zato joka. Jo imava pa v svoji sobici in mi je nenehno letanje po stopnicah gor in dol utrujajoče. Dons je bla nora noč. Zbujala se je non stop in jokala. Ponavadi tako lepo spi celo noč, zdej nama ga pa že kak teden ful serje.