dreamz
|
Ciao! Zadnji dnevi so mi bili grozni, sem zbolela, neko virozo v tej vročini... pa ves čas imam čez usta tetro, da ne okužim tamalihdveh. Zdej mi gre že malo na boljše, ma važno, da ne bosta zbolela tamala. Mali se še vedno fullkrat zbuja in upam, da so res zobki, da bomo potem bolj normalno spali. Berem, da vam še nekateri biserčki pijejo le mleko (to me malo potolaži, da nismo edini), tudi moj še vedno ne sprejme druge pijače, zato ga morem še čez dan kar precejkrat dojit, čeprav ima vse obroke gh. puffy: Mi nimaš kaj zavidat, ker se še nisem kopala v morju letos. Pa sem sigurna, da je večina drugih iz "celine" večkrat na plaži kot jaz katja.nero: Po mojem ni nič narobe če se pri 7 mesecih postavlja na noge... eni so pač bolj hitri, potem je pa še možno, da ti shodi pri devetih.. riba: ja, pravijo da je alergena... ma jaz sem jo tudi pri prvem dala pred 1. letom, sej mu daš malo, pa pol vidiš... Tudi zdaj pri drugem mi je p. rekla, da mu jo lahko dam, bolje belo in ne veliko (ker so starejše in se v njih nalaga več živega srebra). momtobe: E ja, zobi so en veelik strošek. Vem, ki so si moji starši delali nove... Pismo, si bo treba že dajat eurčke na stran za stara leta, če hočemo imet zobe premikanje: Waw eni pa se že na kolenih zibajo!! Še malo, se bodo zalaufali po vseh štirih Mi še nismo tako daleč, se še vedno full obrača in kotali ma se ne dvigne ne v sedeč položaj, ne na kolena, ne na noge. Tako, da imam še mir...no vsaketoliko ga morem nazaj položit pod igralni center in morem pazit, da tastarejši ne strese v njegovi bližini kakšne majhne igrčke, ker to je pa res nevarno, saj nese vse v usta. Hujšanje: no, jaz nimam nekega hujševalnega programa , mi ni nihče nič predpisal... vam lahko samo preko zs pošljem kaj meni pomaga in odgovarja. Če hočete za idejo, ma ni nič posebnega, stara fora: Manj žri in migaj z ritjo Lepo se imejte, ciao!
|