|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
25.6.2010 13:23:26   
Zibka
Ne, orhideja, ne obrača se niti na trebuh niti na hrbet. Ampak je rekel zdravnik, da s tem pri tej starosti ni še nič narobe.
Dobili smo razvojno čez 1 mesec. Do takrat bo pa čim več na trebuščku. Samo seveda noče bit dolgo, se začne pritoževat. Ko je na hrbtu dela msot, ko je na rokah pa se tudi "meče nazaj". Bo že, samo da smo se rešili suma na te težke bolezni...

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
25.6.2010 16:55:09   
orhideja75
zibka
a to, ko je na hrbtu se na nogice opre in naredi most tako, da potem z glavco tut gleda nazaj al kako?
kaj pa, če je na boku? a se tut kej zvija?
pa, ko pase kravce oz je na trebuščku, je pomembno, da ima rokice stegnjene in ne ob telesu tko, da je treba dat čimveč igrač mal naprej od obrazka. pa tudi, ko leži na hrbtu je pomembno, da se vse zanimivosti dogajajo pred njo

pri nas je pa zanimivo ratalo nogice dajat v usta. če ima nogavičke gor, so vse mokreuser posted image

nič, grem zdej spakirat počas. jutri gremo za 3 dni na morje mal nogice namočit. baje je morje ful toplo v "našem" koncu - Njivice

a vaši otročki velik pijejo med obroki?

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
25.6.2010 20:20:36   
Zibka
Orhideja,
ko naredi most ima glavico bolj nazaj ja- stoji na vrhu glavice, opre se pa še na stopala. Vse ostalo dvigne v zrak, tudi rokice včinoma. Ko pase kravice ima rokice lepo stegnjene pred seboj. Na bok se prevali s trebuha, in potem nazaj na hrbet. Pa sem se kar zelo trudila s pravilnim hendlingom skos od novorojenčka naprej, pa očitno ni pomagalo, ali pa nevede sedaj delam kakšno napako user posted image
Če katera ve če kaj koristnega za naš primer, prosim sporočite. VSEM HVALA za informacije- kakršnekoli so dobrodošle!!! HVALA!
Sem pa danes tako zmozgana...se šele počasi dejasko zavedam o kakih boleznih je bilo govora v bolnici user posted image

Smo pa danes nadaljevali z GH: po 3 dnevnem korenčku pred bolnico, smo danes brokoli. Je jedla, vendar manj kot korenčka.

Uživajte na dopustih! Nam je tudi ati obljubil, da se gremo jutri nekam kopat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3278
25.6.2010 20:31:01   
Lenč.i
Me veseli, Zibka, da je vse v redu in držimo pesti in pošiljamo tisoč user posted image , da tudi nadalne preiskave to potrdijo.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
25.6.2010 20:44:13   
orhideja75
ja zibka sej te razumem, ko si enkrat poslan v bolnico, takoj pomisliš na vse.
ampak tale vzorec, ki se je pojavil pri vas, se da popraviti z vajami. mislim, da se temu reče ekstenzijski vzorec. mal poglej po netu kakšne so kej vaje. vem pa, da je v tem primeru dobro nositi otroka v naročju, da gleda naprej in je skrčen v jajčko. z igro jo čimvečkrat usmerit tako, da bo gledala naprej.
sej bo vse ok user posted image user posted image

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
25.6.2010 22:55:17   
d4rj4.84
.

< Sporočilo je popravil d4rj4.84 -- 25.6.2010 23:00:19 >

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
25.6.2010 22:59:23   
d4rj4.84
[/quote]

Baje fruchtzwerge vsebuje beljak, ki ga do enega leta otroci ne smejo. Samo v slovenščini piše, da vsebuje beljakovino, če pa v nemščini prebereš in prevedeš, pa piše beljak. Jaz ji fructzwerga nisem še dala. Sem ji dala od Lj. mlekarn ta male skutke, ki so isto velike kot Fruchtzwerge.

[/quote]

Aptamil tudi vsebuje Eiweis.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
25.6.2010 23:03:22   
tintara
Zibka, lepo da sta spet doma. Zoprna je ta psiha v bolnici. Vem, da je zate težko, sam če pogledaš z nevtralne perspektive, je bilo skoz jasno, da je s Klaro vse OK in da je tvoj zdravnik zagnal paniko za brez veze. To je stvar fiziterapije in ne epilepsije. Se mi pa zdi prav, da so vaju poslali v razvojno, večina otrok se vseeno pri tej starosti že obrača. Ne mi zamerit, ampak jaz povem tako, kot se mi zdi in ne olepšavam. Mislim, da ji FTP ne bi škodila (no, saj dejansko ne bi nobenemu) in tudi čist fajn je hodit (no, najbrž odvisno od fiziterapevtke in volje otroka). ampak pri nas je res id takrat kar fajnb popravil tale ekstenzijski vzorec.

Evo, kar je meni rekla za ta most: nakazuje, da ima otrok preveč razvite hrbtne mišice in premalo trebušne. Sam jih s tem mostom še krepi, medtem ko jih FTP popravlja. Kako krepijo trebušne? Prvič: ko mu ponujaš igrače, mu jih ne dajaj tik pred obraz ali celo nazaj (to vem da ne delaš), ampak malo naprej, tak da mora mal glavico dvignit, da jo zagleda. Čist enostavno, kajne, sam eden ti mora povedat. Če jo boš dala pod igralni center, ji ga ravno tako naštimaj malo pred njo, pa igrač naj nima preveč gor, eno, morda dve. Pokazali ti bodo tudi ene trebušnjake na kolenih oz nogah (tvojih). Pa ko jo dvigaš, pojdi še vedno z eno roko med noge, sam ne dvigaj ji glave (itak imaš že prekratko roko). Podpri ji do ramena, nato pa počakaj, da sama dvigne glavo in jo šele nato dvigni. Ko polagaš, pa ravno obratno, glava mora zdanja dol, če noče, ji pomagaj z glasom, da jo bo zanimalo.
Tolko jaz vem. Pa res upam, da nisi kaj jezna name (ker sem sploh začela vse skupaj in ker sem si drznila povprašati po tvojem primeru na FTP). Vse je bilo z dobrim namenom.

Bodita lepo, no ostale tudi. T  

Neposredna povezava do sporočila: 3283
26.6.2010 0:26:37   
blondy_81
IZVIRNO SPOROČILO: d4rj4.84

Baje fruchtzwerge vsebuje beljak, ki ga do enega leta otroci ne smejo. Samo v slovenščini piše, da vsebuje beljakovino, če pa v nemščini prebereš in prevedeš, pa piše beljak. Jaz ji fructzwerga nisem še dala. Sem ji dala od Lj. mlekarn ta male skutke, ki so isto velike kot Fruchtzwerge.

Aptamil tudi vsebuje Eiweis.

Aja če pa Aptamil tudi to vsebuje, pol pa ni panike. Men so to drugi rekli, da naj bi Fruchtzwerge to vseboval in da ga kao ne smejo.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
26.6.2010 11:57:59   
*nivea
Čestitke Matevžu in Vanetu za 8mesecev user posted image user posted image user posted image

Arneju in Maju pa za 6 mesecev user posted image user posted image user posted image

Zibka- flota user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za Klaro

< Sporočilo je popravil *nivea -- 26.6.2010 11:58:14 >

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
26.6.2010 15:45:51   
Ninča77
Hvala Nivea, ja včeraj smo praznovali 8 mesecev in včeraj sem prvič jokala, ker sem se spolnila kako krut je bil tisti dan takrat, danes pa je to po eni strani zame najsrečnejši dan.
Vane vse najboljše ja za tvojih 8 mesecev.
Arne in Maj tudi vama vse naj naj.

Naš matevž je pa zadnje dneve kr neki tečkast in on je spal že nekaj noči od 20h pa vse do 4h, 5hh, pojedel flašo in spal do 7h. Zdej pa je nocoj se zbudil ob 3h in neki malega pojedel in pol samo premetavanje do petih, pol pa je zaspal do 5.40 in pol spet premetavanje do sedmih. Ne vem a je bla kakšna luna mogoče nocoj? Al pa ga začenjajo zobki matrat in bojo končno prišli na dan? bomo vidli. Imam pa nečakinjo na počitnicah in je tko fajn ko maš koga tko mal da ti pomaga, res super, tamal jo pa naravnost obožuje. Kr vriska ko jo vidi.

Sem pa jst že kakšn mesec aktivna in sem začela mal firzirat okol, Matevža vzamem zraven, al pa ga je popazila moja mama.
Drug teden v četrtek pa gremo za konc tedna mal na morje. Upam da bo Matevžu všeč.

nč naš malček je neki zaspan, ga grem mal spat dat pred večernim spancem.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
26.6.2010 20:24:07   
Lenč.i
Tudi jaz čestitam Matevžu in Vanetu za 8 mesecev in Arneju ter Maju za 6 mesecev.
Tintara, jaz rada preberem kakšne nasvete, čeprav niso namenjene neposredno meni (seveda tudi če souser posted image ). Moja sicer ne dela mosta, se pa tudi še ne prevrača. Mislim, da ni daleč od tega, bom ji pa pomagala s kakršnim koli pravilnih handlingom.

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
26.6.2010 21:12:53   
Zibka
Tintara, ZELO sem vesela za vsakršen nasvet. Tebi in vsem ostalinm najlepša hvala. In seveda se za vsakršne informacije, nasvete, spodbude, kritike, ....toplo priporočam. Saj zato pa smo tu, ane? user posted image

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
26.6.2010 21:48:16   
*nivea
zibka sem ti poslala mejl

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
27.6.2010 20:49:41   
*nivea
pozdravljene

čestitke Tomažu za 7 mesecev user posted image user posted image user posted image

smo bli danes na pikniku, je od user posted image brat praznoval 30.let
smo se meli fajn. Taja itak fejst pridna. bi jo vsi meli user posted image mi pa je ne damouser posted image

prišli domov ravnokar, mala je v avtu zaspala, pa spančka na postelji dalje... bo se že zbudila, jes pa grem fuzbal gledat user posted image

ka te zaj je tu taka tišina na našem forumu?

uživajte

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
27.6.2010 22:37:01   
tulpika
vikend vikend pa lepo vreme...zato je tišina user posted image

Hvala za čestitke user posted image . Ne morem verjet, da imamo že take korenjake.
Pa še z moje strani čestitke vsem, ki imate obmesečnice.

Zibka vesela sem, da ste doma.

Ali pozna katera kakega privat alergologa? V ped. kliniki nam niso še nič odgovorili za datum. (če se spomnite sem pisala, da je Arne imel reakcijo pri drugem cepljenju in ga dr. sedaj ni hotel cepiti...moramo prej na alergološko).
Kolegica je celo osebno odnesla za svojega otroka napotnico na kliniko pa še ni dobila datuma ....čaka že 14 dni. Jaz sem poslala po emailu sam bom tud verjetno še čakala na datum...ko ga bom pa dobila bo pa verjetno letnica 2011.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
27.6.2010 22:50:28   
Elly79
Jz se moram pa tudi pohvalit, da smo dobili 1. zobka!!! user posted image

Sem mu dala danes malce po štamperlnu user posted image pit, pa se mi je ful čudn zdel, kot da neki šklopota, ko ful navdušeno pije... user posted image Pa sem kr pogledala kaj je to in vidla našega 1. zobka!!! user posted image

V glavnem... zdej mi je čist jasn, da moj mali očarljivček postaja vsak dan večji... Me je kr mal pri srčku stisnilo... Kolk gre vse skupaj preveč hitro naprej!!!  user posted image

A ja... pa še to... če mi bo tko hitro plezal naokol (cel stanovanje namreč prepleza v cca. 5- 10 min), bo verjetno vsak čas tud shodu... Že zdej ne morem nič narest, ker ga moram skoz čekirat, kaj bo šle pol... user posted image

Lepo pančkajte in upam, da nama uspe tokrat pridet na skupno srečanje...

Upam, da bo le-to v zelo bližnji prihodnosti... user posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
27.6.2010 22:50:38   
d4rj4.84
tulpika, tu imaš nekaj povezav. drugače pa vtipkaj alergolog na guglu in dobiš kar nekaj zadetkov.
http://med.over.net/forum5/read.php?136,4053495
http://www.mama.si/forum/index.php?topic=54004.0
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1560027

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
28.6.2010 0:12:15   
dreamz
Ciao!
Je pa res zatišje.

Ma kaj delate v tej vročini čez dan??
Mi smo bolj doma, upam da nam znese it ta teden kaj na plažo.

Mi smo vredu, samo mali se mi zadnje čase ogromnokrat zbuja ponoči, niti ne štejem več kolikokrat, ker se vstajam v polsnu in včasih že spim med dojenjem.

Pipika 13: Imaš ZS

Lep teden vam želim, ciao user posted image

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
28.6.2010 7:28:09   
KulGirl
Našo smo peljali v Ankaran na Debeli rtič k dr. Ljubici Deisinger. Naslov: Jadranska cesta 73.
Tel: 05 669 22 19. Naročanje je od ponedeljka do petka od 13:00 do 14:00. Pokličeš, poveš kakšen je problem in te naročijo. Boste gotovo prej naročeni kot na pediatrični. Ima koncesijo, tako da nismo nič plačali.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
28.6.2010 8:48:12   
tulpika

d4rj4...hvala za linke. Sem tud že googlala pa sem jih neki našla...sam ne vem, če so vsi za dojenčke. Bom danes začela klicat.
elly...čestitke za prvi zobek user posted image

KulGirl...hvala za kontakt...jih pokličem. So bili ok? Zakaj ste pa šli k alergologu? pa kako je zgledal pregleduser posted image

Da malo obudim našo kulinariko user posted image ...danes telečji zrezki in riž pa še paradižnikova solata. Arne bo dobil pa riž in brokoli in nektarine in marelice kot sadni obrok.user posted image

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
28.6.2010 9:30:20   
KulGirl
Obe s sestro sta ful prijazni. Mi smo šli že pri dveh mesecih zaradi krčev, sluzastega blata, tudi krvi v blatu občasno ampak nismo potrdili alergije. Pri zdravnici se pogovorite o težavah in pogleda otroka. Potem pa sestra naredi kožne teste na rokici. Počakate 15 minut in greste spet k zdravnici, da pogleda, če je kakšna reakcija. Vsaj tako je bilo pri nas. Lahko da so še kakšni drugi postopki.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
28.6.2010 13:58:41   
taipai
ola!

Se prav na hitro javim, dokler dete še spi. Zanima me neki:
zdej sva uvajanje zelenjave vec al manj že dala skoz (blitvo oz.špinačo bom mal kasnej), zdej se uvaja sadje (banano, jabolko smo že, melone ne mara), kako je z nektarino ? jo je treba olupit?? (tiste ki ste ze dale, prosim za nasvet) pa marelico?

Zdej sem mu ze 2x dala plazmo piškotka za cuzat in ga ma ful rad. pa saj ni prezgodaj.. patr. mi je rekla, da lah to kr kmal; zmešam med sadje, da je bolj nasitno :) itak pa vidim, da mu je čist ok user posted image

čestitke vsem za zobke in podobne uspešne podvige user posted image

ps. a vsi biserčki že sedijo ?

grem kuhat (ribje palčke, bučkina omaka po moje)

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
28.6.2010 14:26:26   
natasa28
Pozdrav, za nami je en lep vikend, smo znova uživali v moravcih, Danaja tako uživa v vodi da jo je kar veselje gledat.
Mi pa že od peka pogosteje odvaja blato, danes je že kar podobno driski, ker ko nekaj poje ali spije ima čez 5 minut že v plenici. Posledica tega pa je tudi že izpuščaj, groza, gledam da čimveč pije ne vem pa kaj ji dat da bi jo zaprlo, kakšni nasveti so dobrodošli. Riž na vodi, polnozrnate kosmiče??? se priporočam

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
28.6.2010 14:47:43   
tulpika
taipai...zdaj na začetku jaz kar olupim nektarine in marelice ...pol, ko bo pa že kak košček žvečil pa ne bom lupila.

natasa....hmmm...banana zapira.

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?