|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
31.1.2010 16:47:37   
ŽanaTaja

ŽanaTaja mi smo tud pečenega piščančka jedl hehe je tolkkkkkkkkk pasuuuuuuuu :)

Men je tud pasu...in ko sem se najedla sem vse zburhala, še zdaj mi je slabo..jaz ne vem kaj se to dogaja, vsaka stvar ki se mi lušta jo kasneje zbruhamuser posted image ..
Komaj čakam da grejo ti tedni kritični mimo...user posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
31.1.2010 16:57:28   
nadka30
hay
ali mogoče, katerave kje bi lahko kupila take elegantne, nepresojne črne legice.
Predvsem bi rada črne in take da se ne bi črez videlo, da bi jih lahko tudi zdajle nosila, zraven pa tuniko pa škornje.
pleas, pleas. hvala za pomoč

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
31.1.2010 18:17:04   
sanje2
nadka:
men je ta tvoj horoskop tudi pokazal da bo mija fantek, pri drugem mi je pa punčko, no upam da bo fantek, pa saj je vseeno, neke želje pa vendarle imamo kajne?
ta moja nosečnost je tudi tako tvoja, sem tečna, na momente vesela, slabo pa ne bruham, napihjena kot sod, apetit na višku, če ne jem mi je slabo. pri miji sem bila bolj vesela, nič kaj tečna, slabo malo sem tudi bruhala občasno, pa apetita nisem imela,... tak da je zaj ta nosečnost čisto nasprotje,....

danes sem lena, nič mi ni za delat, bi mogla likat, ker mam tako goro perila, pa si mislim bom že jutri, tak da se bo gora lepo širila,...do jutri ali pa torka,...

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
31.1.2010 18:26:42   
bambinca
jst pa danes po dooolgem času nisem kuhala in smo si kar naročili kitajsko...njami je pasaluser posted image
glede spola mam pa tokrat občutek, da bo bejbauser posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
31.1.2010 19:32:17   
nadka30
večer punce moje ste že kaj razmišljale kako boste dale svojim potomcem ime.MI vemo da če bo fantek bo skoraj 100% MIha, za punčko se bomo pa verjetno na veliko pogajali.
Kaj se pa vam kaj plete po glavi glede imen?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
31.1.2010 19:38:48   
tejči28
nadka a si že zvedela kje se dobijo take pajkice? mene to tudi zanima user posted image
glede imen smo se pogovarjali,če bo punčka,ker si jo želimo,in sicer jaz bi imela zojo,moj lubi pa anejo. za fantka še ne vemo.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
31.1.2010 19:43:10   
nadka30
ne tejči še nisem nič zvedela. Mi imamo pa mende deset imen za punčko; trina, lana, loti, selina, sofija, moje absolutno najlepše je MELANIE ali pa TRINA, od mojga pa ne se smejat JESSI, res nimam pojma kje je našel to ime, tako da po mojem bomo imeli kar dolgotrajno pogajanje glede imena za punco.
Mi je pa všeč tako ime zoja kot anejauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
31.1.2010 19:54:15   
tejči28
trino ima ena moja prijateljica,je lepo ime,in ni še dosti punčk s tem imenom.Ti si izbrala melanie,moj pa se heca,da bi imela amalijo.haha zdaj imamo pa dominika.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
31.1.2010 19:59:55   
nadka30
Ja saj glih zato mi je všeč ime trina, jih ni veliko,tudi nadja ima ime, ki ni pogosto in to mi je pravzaprav všeč.Dominik je tudi lepo ime, hodi pa zraven nadje v vrtec ena punčka, ki ji je ime adela.
Bomo videli, kako se bomo na koncu odločili, sta pa v prednosti ime trina in melanieuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
31.1.2010 20:02:51   
sanje2
večer!

nadka: trina - sem se že zaljubila v to ime, kaj pa trin - hm ne gre k priimku,....

dajte še za fantka ime, jaz navijam da bom imela fanteka, aja pa zoja mi je tudi lepo ime, moja sestra je mislila dat svoji hčerki ime tesa, po prababici teresi, zaj pa je tiana.

kaj pa anej

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
31.1.2010 20:03:02   
tejči28
nadka,da pa ne bo fantek na koncu in bote mogli novo ime razmišljat.user posted image  

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
31.1.2010 20:07:34   
nadka30
tejči za fanta pa ni panike imamo ime že od prve nosečnosti izbrano, bo po vsej verjetnosti MIHA.
Bravo sanje2 da se strinjaš z mojo izbiro, ko sem prviš slišala to ime mi je full sedlo v uho pa še fajn gre skupaj z priimkom.
Tudi ime tiana je lepo, anejuser posted image user posted image user posted image user posted image , naš bo pa tako miha, tako da za fanta ne bomo nič debatirali, za punčko pa se bomo pogajaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
31.1.2010 20:11:37   
tejči28
ja,saj si že prej napisala,da bo miha,sem sklerozna user posted image .Moja sestra ma Miha in Katjo. Tiana je tudi lepo ime.Imata pa dve kolegice Tio in ena Tajo,tak da jaz Tiane ne morem imet.Ker bi bil to pol že klub imen na T.user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
31.1.2010 20:14:39   
nadka30
tejči a ti povem en hec jaz sem teta naslednjim otročkom; TILEN,TJAN,TIM, NINA IN EVA s tem da je vmes še moja NADJA tako da mi smo v klubu T in N in sedaj še jaz dam ime TRINA pol smo pa komplet, pa kaj naj če mi je pa to ime všečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
31.1.2010 20:22:26   
tejči28
ja kaj češ,tak se ne moreš na druge ozirat,ker jih pol pride preveč in ti nič imen ne ostane. Meni je tudi všeč Alina.

Kaj pa za pusta punce,se boste maskirale? Kostumi so ful dragi za kupit,jaz nam bom verjetno kaj zašila,samo nimam več dosti časa.Še en teden in se na Ptuju rajanje začne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
31.1.2010 20:26:17   
nadka30
ja pust bo zdaj zdaj tu, mi bomo po vsej verjetnosti telebajski, no nadja ne jaz.Si mi pa dala idejo, še nikoli nisem bila na ptujskem karnevalu in res bi si ga enkrat rada ogledala.Tejči ali veš kdaj se začne ta karneval?

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
31.1.2010 20:36:09   
tejči28
Povorka je v nedeljo 14.2. ob 14,sam karneval pa se začne že v soboto 6.2.,takrat so koncerti in prireditve in to.Če te bolj podrobno zanima : http://www.kurentovanje.net/program

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
31.1.2010 20:37:05   
tejči28
Mi se pa vsi maskiramo in smo vsi isto.No,lani sma bila z možem sama,ker je bil dominik še premali.Lani sem jaz bila smrketa,moj pa ata smrk.user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
31.1.2010 20:45:30   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Mi se pa vsi maskiramo in smo vsi isto.No,lani sma bila z možem sama,ker je bil dominik še premali.Lani sem jaz bila smrketa,moj pa ata smrk.user posted image

to moram pa že ploskat, letos boste pa nastopili kot družina z enim podnajemnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
31.1.2010 20:47:00   
Anonimen
hej souser posted image

jaz se vam javljam po zelo dolgem času... slabem tednu...
v torek sem mela hudo paniko namreč, dobila sem rjav izcedek in sem šla z mojim kar na urgenco v mb-ju... pa še mal je to krivo, da sem preveč brala o teh splavih... ni dobro vedet vsega heh.
hvala bogu se je dobro končalo... ginekologinja namreč ugotavlja, da sem izgleda imela bolj pozno plodne dneve in sem kasneje zanosila kot bi naj... naj bi se mi malo čistil maternični vrat in da bi sem mi še naj še bol vse skupaj vgnezdilo... pa možno je da se mi bo to dogajalo do treh mesecev... videl pa se je samo mehurček še zaenkrat... je pa me potolažila, da ni panike, ker ni sveže krvi... prvi pregled pa še vedno velja 9. 2.
komi čakam in upam, da takrat pa že slišim srčeka user posted image

glede mazanja proti strijam pa to... jaz se ne mažem imam pa že od mladosti strije na bokah... vem da se sliši prav smešno, ker je to nekaj nenormalnega za tako suho punco kot sem jaz, ampak se je pač zgodila... takrat sem se naenkrat ful razširila v bokih... bi bla dobra za trebušno plesalko hehe user posted image

glede slabosti... ne vprašajte me, kako jodlanje v školjko imam prav vsaki dan ko pridem iz postelje... do 12ih sploh ne morem jest... kasneje pa lahko, pa še to ne vsega.

nič, uživajte punce, grem počivat user posted image

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1545
31.1.2010 20:58:49   
tejči28
laliela,meni je rekel ginekolog pri prvi user posted image ,da je najbolj pametno,da ne berem forumov,ker pol to vsako stvar poslabša.Me je zelo bolel spodaj trebuh in sem že mislila kaj to je,pa je bilo vse vredu.Psiha tudi dela svoje.Ja,če si imela kasneje zanosila,je pol to problem,ker za nobeno krvavitev ne veš kakšna je.Glavno,da je vse vredu,srček pa boš tudi vidla na pregledu.
Jaz HB takih slabosti,da bi bruhala nisem imela.Zdaj pa mi ni več slabo.

nadka ja saj res podnajemnika ja,haha,letos bomo pa vsi snežaki.Komaj čakam,da vidim malega snežakeca,kak bo luškan.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
31.1.2010 21:02:17   
nadka30
torej boste snežakova družina, ki enega tihotapijo na okoliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vsa čast vam da se vsu našemite, mora to pa res biti full fajn užitekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
31.1.2010 21:15:39   
tejči28
ja,mi je fajn,da je moj mož  tudi za te hece,če ne bi se pač sama z malim.
Nič punce grem počasi spat,ker smo bili na praznovanju danes in sem zmantrana.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
31.1.2010 21:45:22   
nadiž
Pozdravljene user posted image !

Smo šli čez vikend v Kranjsko Goro pa ste tolk načvekale, da sem vas komaj prebrala.

V glavnem, jaz se zaenkrat še tlačim v svoje običajne obleke, pa ne bo več dolgo zdržalo. Dopoldne še gre, bolj proti koncu dneva sem pa že kot balonček.

Morala bom pa jutri po žavbo za mazanje, ker mi bo prsi razneslo. user posted image

Kar se pustovanja tiče, bo pa naš "tavelik" pračlovek - eno zajčjo kožo bom čez njega navlekla, pa eno sulico mu bomo naredil in kakšno kost od piščanca v lasuljo pa ga še umažemo in bo čist tapravi.user posted image user posted image user posted image

Jaz pa še ne vem, kaj bom v službi. Sem namreč vzgojiteljica in s pomočnico sva se menili, da bova dvorni "norici", ker bom pa že mali balonček čez dober teden sploh v tisto oblekco ne bom mogla več zlezt. Bom videla.user posted image

pa lepo se imejte, komaj čakam na torkov pregled, ker še zdaj ne morem verjet, da je malo detece v meni. Čeprav mi je cel dan po malo slabo, mi je čist vseen, se splača po štirih letih in pol truda zanjo/zanj potrpet, ane?

Čau!

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
31.1.2010 21:51:28   
ŽanaTaja
Tejči28 jaz imam tudi prijateljico ki ima Trino...mogoče misliva isto....a je Tosja???

Midva tudi imava imena če bo fantek bo Liam, če pa punčka pa Kiara....user posted image user posted image

A katero tudi peče zgaga??' Mene tok peče, ma sej vem, men se zdi, da sam še jamramuser posted image

Lepo spite....nosečkiceuser posted image

(odgovor članu nadiž)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?